تک وب (تک تارنما)
شرکت فناوری اطلاعات تک تارنما تنکابن
ارائه دهنده خدمات هاستینگ،پیامک،دامنه های ملی و بین المللی
تاسیس 1386
سلام به همگی
من خیلی خوشحالم که آقای شاهری پیشنهاد بنده رو قبول کردن برای پشتیبانی آنلاین
چون تنها ایرادی که بعضی از دوستان میگرفتند از پشتیبانی بود و خب این کاملا واضح هست که یک جایی مثل تک وب با اینهمه مشغله، وقت و حوصله ای نمیمونه برای آقای شاهری و این دلیل شد که بعضی از دوستان تصورات اشتباهی میکردند
که تصمیم گرفته شد برای بالا تر بردن هرچه بیشتر رضایت عزیزان بنده به عنوان پشتیبانی هم مشغول به کار بشم که البته علاقه هم به این کار دارم و تو این چند سالی که در خدمت دوستان و شرکت های مختلف مشغول خدمت و یادگیری بودم اگر به چنین پستی نیاز بوده بنده با کمال میل داوطلب شدم.
در هر صورت امیدوارم بتونیم رضایت همه رو جلب کنیم چون چیزی که آشکار هست برای ما این هست که جواب کسی که به ما ( تک وب ) اعتماد کنه رو به بهترین شکل باید داد ( حق اون هست ) و درواقع انتظاری جز این نداره
( و البته لطفا بعد از این حرف بنده دوستی ذکر نکنه که شعار تبلیغاتی داده چون این وظیفه هر شرکتی هست)
خب امیدوارم زیاد حرف نزده باشم و ضمن تبریک سال نو آرزو موفقیت برای همگی دارم و امیدوارم همگی بتونیم در کنار هم از تجربیات هم استفاده کنیم و از هم چیز های جدید یاد بگیریم ( بالاخره انسان تا عمر داره درحال یادگیری هست )
اگر سولی بود بنده در خدمت هستم
با تشکر
ویرایش توسط takweb.org : March 24th, 2010 در ساعت 04:36
پشتیبانی 0 یا بگم زیر صفر
از صبح تاحالا دارم بهشون زنگ میزنم.جواب نمیدن.بعد هم خاموش کردن.واسه چی؟واسه 7200
خوب جواب بده.بگو فعلا نمی تونم.یا کارتون نشد.نه این که جواب ندی!آدم باید مرد باشه.
فوت فوت!!
بپا خاک تو چشمتون نره!!![]()
خواهشن برای مشکلاتتون تاپیک جدید باز کنید! و با دلیل و مدرک حرف بزنید.
.
پشتیبانی واقعا ضعیف
خلاف قوانین هست ، والا تیکت دیروز ظهر رو می زاشتم ببینید ! هنوز جواب داده نشده
سلام . جناب takweb عزیز 99/999/999/999/99999999//999/999 تأیید می شن .
باهاشون سعادت کار کردن رو نداشتم ولی همکار هستند و تعاریفشون رو شندیدم .
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)