نقل قول نوشته اصلی توسط novinvps.com نمایش پست ها
سلام
شما نباید قیاستون سالیانه ی مخابرات با ماهیانه ی اسیاتک باشه سیکل زمانی برابر مقایسه کنید
در اینجا و خیلی جاهایی که رفتم و ۴ سالی که خودم داشتم حداکثر سرعت ۲ مگابیت مخابرات ۲۶۰ کیلو بر ثانیه بود در عالی ترین حالت مممکن.

برای اکثر دوستان برعکس شرایط شما که در اینترنت هم میتونید جستجو کنید هست به خصوص ما که 4g ایرانسل دست کم ۴۰ مگابیت الی ۳۵ مگابیت در سطح منطقه سرعت میده
درسته تا پارسال این طور بود که شما می فرمایید.ای دی اس ال خیلی مزخرف بود ولی از وقتی که اینترنت همراه وارد میدان شده شرکت های ای دی اس ال هم خودشون رو یکم جمع و جور کردن.
اینترنت ایرانسل هم منطقه به منطقه خیلی فرق میکنه الان منطقه ی ما سرعت 2.5 مگ میده منطقه ی رفیقم 4 مگ قشنگ دانلود میکنه.
بعد یه نکته ای هم که هست و واقعا خودم با چشم خودم دیدم وگرنه باور نمی کردم اینه که اینترنت همراه واقعا اینترنته.من شخصا با اینترنت ایرانسل از سرور مجازی خودم بهتر دانلود میکنم تا مثلا سرور پی سی دانلود.
اگر کسی فقط کارش دانلود هست ایرانسل خیلی خوبه ولی مثلا الان پارس انلاین پروفایل گیم میبنده شما تو سرور های داخلی اصلا پینگ نداری.زیر 5 میلیه.واسه وبگردی هم بهتر از مخابرات تا حالا ندیدم(مشهد).
ولی باز هم منطقه به منطقه متغییر هست تمام این پارامتر ها.