سلام دوستان
یه سوال داشتم ، یه سری سایت ها هستن که لینک بدین فایل مورد نظر رو دانلود میکنن و میفرستن در خونه از 100 مگ تا 10 ترا !
خواستم ببینم نحوه کار این سایت ها دقیقا چطوریه؟ آیا خودشون در دیتاسنتر هستن؟ اگه یه توضیحی بدید ممنون میشم.
سلام دوستان
یه سوال داشتم ، یه سری سایت ها هستن که لینک بدین فایل مورد نظر رو دانلود میکنن و میفرستن در خونه از 100 مگ تا 10 ترا !
خواستم ببینم نحوه کار این سایت ها دقیقا چطوریه؟ آیا خودشون در دیتاسنتر هستن؟ اگه یه توضیحی بدید ممنون میشم.
طراحی حرفه ای وبسایت ، برنامه نویسی
طراحی قالب اختصاصی ، خدمات سئو
فروش هاستینگ نامحدود فقط 1000 تومان ماهانه
Yahoo Id : pserver telegram Id : gomnam9495
سلام، ببشتری هایی که بنده دیدم یا سرور کولو کردن یا اجاره کردند که به دیتاسنتر مراجعه میکنند هارد وصل میکنند یا برمیدارن، قیمت حجم هایی هم که این سایت های میدهند دقت کنید هم قیمت پهنای باند اضافی زیر ساخت هست، بیشتر همشون شبکه زیرساخت هستند بدلیل ارزون بودن پهنای باند.
برای اینکه فایل دانلود رو بگیریم حتما باید به دیتاسنتر مراجعه کنیم؟ راه دیگه ای نداره؟
- - - Updated - - -
یعنی اینا هر روز میرن دیتاسنتر فایل ها رو میگیرن؟ جلل الخالق!
بالاخره باید یکی مراجعه کند برای خالی کردن هارد فکر کنم مبین هاست همچین خدماتی داشت که هارد میدادیم 24 ساعت بعد تحویل میداد، روبینا سرور هم همچین سرویسی دارد که هارد میفرستید بهتون دسترسی ریموت دسکتاپ میدهد برای دانلود، البته بنده یک سرور میخواستم کولو کنم اما بهم دسترسی برای اینکه هروز مراجعه کنیم نمیدادند هفته ای یک بار اونم با وقت قبلی، بعضی ها هم هستند پهنای باند اختصاصی تهیه میکنند هم درخانه دانلود میکنند.
هر 1 گیگ اینترنت چقدر در میاد واسشون داخل زیرساخت ؟
برای اینکه بتوانیم در منزل پهنای باند اختصاصی تهیه کنیم شرایطش و هزینش چقدره؟
جناب من اگه بخوام برای منزل پهنای باند اختصاصی بگیرم ، ۵ مگ ، چقدر در میاد و چه شرکتی مناسب این کاره؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)