-
May 24th, 2016, 02:42
عضو دائم
پاسخ : آینده وب از آن asp.net یا php یا جاوا؟

نوشته اصلی توسط
Raymvnd
درود دوستان....
من برنامه نویس وب php و وردپرس هستم...
می خوام برنامه نویس نرم افزار بشم که بخوام برای لینوکس و ویندوز و مک و همچون آندروید و ویندوز فون و ای او اس برنامه بسازم و سایز سیستم عامل ها همین طور...
برای برنامه نویسی نرم افزار چه پیش نیازی یاد بگیرم؟
جاوا خوبه چون در همه ی سیستم عامل ها لینوکس، مک، ویندوز و... اجرا می شود و همچنین جاوا زبان اصلی درگوشی های اندرویدی نیز می باشد
-
تعداد تشکر ها از Woshka به دلیل پست مفید
-
May 24th, 2016 02:42
# ADS
-
May 24th, 2016, 02:51
سلام
فقط php که هم زبان شیرینی هست و هم به خوبی میشه با جاوا ادغامش کرد و سایت های آجاکس ایجاد کرد
بازی های آنلاین و...
البنه با asp کار نکردم ولی php فوق العاده کاربردی و شیرینه من که از کار باهاش خسته نمیشم
از دید من یه php کار نباید منتظر مشتری بمونه باید با سواد کدنویسیش ایده هاشو به ثمر بنشونه و کسب درآمد کنه
البته همه زیان ها یه طرف برنامه نویسی آندرویید یه طرف که فکر کنم به دو روش جاوا و xml انجام میدن اطلاع زیادی ندارم ولی قطعا آینده بازار کار دست آندروییده
-
تعداد تشکر ها از takpar7 به دلیل پست مفید
-
May 24th, 2016, 02:53
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
takpar7
سلام
فقط php که هم زبان شیرینی هست و هم به خوبی میشه با جاوا ادغامش کرد و سایت های آجاکس ایجاد کرد
بازی های آنلاین و...
البنه با asp کار نکردم ولی php فوق العاده کاربردی و شیرینه من که از کار باهاش خسته نمیشم
از دید من یه php کار نباید منتظر مشتری بمونه باید با سواد کدنویسیش ایده هاشو به ثمر بنشونه و کسب درآمد کنه
البته همه زیان ها یه طرف برنامه نویسی آندرویید یه طرف که فکر کنم به دو روش جاوا و xml انجام میدن اطلاع زیادی ندارم ولی قطعا آینده بازار کار دست آندروییده
عزیز جاوا با جاوا اسکریپت فرق داره
-
تعداد تشکر ها از Woshka به دلیل پست مفید
-
May 24th, 2016, 03:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Woshka
جاوا خوبه چون در همه ی سیستم عامل ها لینوکس، مک، ویندوز و... اجرا می شود و همچنین جاوا زبان اصلی درگوشی های اندرویدی نیز می باشد
شنیدم تو سرور هم کاربرد داره؟ یکی از کارمندای کلش اف کلنز میگفت سرور ما با جاوا نوشته شده و بازیمون با سی پلاس
-
تعداد تشکر ها از miladtnt به دلیل پست مفید
-
May 24th, 2016, 03:06

نوشته اصلی توسط
Woshka
عزیز جاوا با جاوا اسکریپت فرق داره
بله فرق داره و آجاکس با جاوا اسکریپت انجام میشه مهندس!
ولی بحث یه چیز دیگست و مثل همیشه ما دنبال سوژه ایم
-