Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
باسلام
در مورد سایت viasky فکر کنم قبلاً هم خدمت شما عرض کرده بودم که با مدرک حرفتونو ثابت کنید ( خوبه بقیه هم این حرفارو در مورد شما بزنن ؟ )
بنده از ایشون سرویس 4 ماهه گرفتم که 1 ماهش گذشته و وارد ماه دوم شدم و خبری از تریال و نال نبوده و نیست و باید بگم که سالم کار میکنن
اگر شما تو یه شرکت استخدام شدید و میخواید سایتتون رو واگذار کنید چرا نباید مشتریاتونو واگذار کنید ؟
قبول کنیدشما که واقعاً پشتیبانیتون ضعیفه و کلاینت ناراضی هم دارید شاید شما با آموزشهای همین فروم کسب و کار راه اندازی کرده باشید
چرا با این حرفا میخواید به کسب و کار افرادی که باعث شدن شما شاغل بشید صدمه وارد کنید ؟
پس بدون مدرک به شخصی تهمت نزنید
ویرایش توسط live : May 23rd, 2016 در ساعت 17:16
ویرایش توسط rastindata : May 23rd, 2016 در ساعت 17:16
اینجا جای این موضوع نیست؛
امّا به هر حال لازم دیدم که ذکر کنم، سال گذشته از طریق واسطه البته؛ با مجموعه آسمان ارتباط آرکا همکاری داشتیم و سرویسهای مناسب و باکیفیتی را ارائه دادند. البته شاید ایشان بنده را نشناسند.
به جای تخریب دیگران و سوءاستفاده از موقعیت، در زمانی که باید؛ شما میبایست در تاپیکهای اعتراضی علیه خودتان شرکت میکردید و اگر میفرمایید مقصر نیستید، آنجا خود را به اثبات میرساندید؛ نه اینجا که دیگر کار از کار گذشته است و حکایت از ماستمالی دارد و جالبتر آنکه سعی دارید هر طور شده موضوع مورد پرسش و بحث را منحرف کنید!
بنده این موضوع را ادامه نمیدهم و زمان و عمر خود را بیش از اینها با ارزش میدانم!
موید باشید!
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)