نقل قول نوشته اصلی توسط Rezaafsharzandi نمایش پست ها
سلام خدمت کاربران محترم
بنده هفته ی پیش در یکی از درگاه های واسط که در این انجمن تبلیغات گسترده ای کرده عضو شده و پس از فعالسازی حساب کاربری اقدام به متصل کردن درگاهی که توسط این واسط به من داده شده بود به سایتم کردم و روزانه حدود یک میلیون تومان تراکنش موفق داشتم روی این درگاهی که عرض کردم... هر روز درخواست تسویه حساب میدادم و واریز میکردند و در طول یک هفته حدود هشت میلیون تومان به حساب بنده واریزی داشتند اما سوال و یا مشکلی که برای من پیش آمده این هست که پس از گرفتن صورت حساب از گردش های حساب بانکی ام متوجه شدم هر بار که واریز انجام شده از حساب هایی بوده که متعلق و به نام افراد مختلف و با نام های متفاوت بوده و هر بار مبلغ از حساب های مختلفی واریز شده , حدود دوازده تا درخواست واریز هر بار توسط حساب هایی بنام دیگر به حساب من ریخته شده بود... با تماس بنده با این شرکت آن ها گفتند که تمام این حساب ها متعلق به خود شرکت و بنام شرکا و سهام داران این شرکت هست و جای نگرانی نیست... موضوع را که به یکی از آشنایان گفت معمولا باید این واریز ها توسط یک حساب که متعلق به شرکت و بنام یک فرد هست انجام شود و اینکه هر بار حساب های مختلف این واریز ها انجام شود کمی مشکوک و بو دار است و بهتر است دیگر با این درگاه کار نکنی و موضوع را به مراجع قضایی گزارش کنی تا بعدا مشکلی پیش نیاد...حالا سوال من این است که آیا چنین کاری توسط واسط ها طبیعی است و جا ی نگرانی نیست ؟و یا اینکه همانطور که دوست بنده گفتند باید همکاری با این واسط را متوقف کنم و به مراجع قضایی مورد را گزارش کنم؟
درود

به فرض اینکه این مورد هم وجود داشته باشه حالا با هر هدفی ، مسئولیت و مشکلی متوجه شما نخواهد بود.

یه مثال ساده : از یه فروشگاه خریدی انجام شد و بنا به دلایلی مثل تاخیر در تحویل و معیوب بودن کالا اقدام به بک کردن محصول کردیم بعد از برگشت مبلغ ، مبلغ واریز از کارت یک شخص که بعدا متوجه شدیم کارت همون نیروی خدماتی بود که روز مراجعه از ما پذیرایی کرد