سلام . ممنون از پاسختون . مشکل پوشه public html حل شد . فقط logs را در کدام قسمت پیدا کنم ؟
و اگر بخوام بک آپم را آپلود کنم چیکار کنم؟ با توجه به اینکه بک آپم 2 تا پوشه domain و buckup داره ؟
ویرایش توسط shadi_zebel : May 23rd, 2016 در ساعت 11:32
منظورتون از logs چیه؟ اگه اون آموزش Update فضای مصرفی که گفتم رو میگید اونو که خودتون میگید هاستینگ براتون انجام داده برای دفعات بعد بهتون گفتم.
بکاپ هم معمولاً باید داخل پوشه domain بشید به public_html دامنه مورد نظر برسید و سپس محتویاتش رو در public_html هاست آپلود کنید.
در پوشه backup هم معمولاً سایر فایل های بکاپ مثل بکاپ دیتابیس که باید با فرمت sql باشه هستش که باید پس از ایجاد دیتابیس در دایرکت ادمین در همون بخش MySQL Databases دایرکت ادمین این فایل sql رو با وارد کردن یوزر و رمز دیتابیس Import کنید.
در آخر هم یوزر و رمز جدید دیتابیس رو باید در فایل کانفیگ اسکریپتتون تغییر بدید مثلاً در وردپرس wp-config.php است.
سلام . ممنون از جواب دادنتون. الان فایل sql ام 595,907 kb حجم داره و iimport نمیشه .
خب این یعنی بیشتر از 500 مگابایت حجم دیتابیس شما است که به احتمال زیاد حداکثر حجم قابل آپلود سرور اجازه Import رو به شما نمیده.
بهترین کار اینه که فایل دیتابیس رو با نرم افزار FileZilla در همون public_html خودتون آپلود کنید و بعد به هاستینگتون بگید تا از طریق SSH سرور براتون عملیات Import رو انجام بدن.
البته قبلش هماهنگ کنید ببینید این کار رو انجام میدن یا نه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)