دوستان من امروز کامل کامل کامل ، دیتابیس رو بررسی کردم و فهیمدم دقیقا مشکل کجا بود
ولی اینکه چه جوری این مشکل به وجود اومده ، فعلا به اون کسی که سورس رو نوشته ارسال کردم اونم داره سورس رو بررسی میکنه
مشکل دقیقا اینه :
یه جدول توی دیتابس هست به اسم users ، که کاربرانی که ثبت نام میکنن ، مشخصات اونجا اورده میشه ، خب حالا به هر کاربری یه آی دی اختصاص داده میشه ، دیگه هرکی که ثبت نام کنه یه آی دی به آی دیش اضافه میشه
مثلا علی : آی دی 370
آروین : آی دی 371
مهناز : آ ی دی 372 و الی آخر ...
خب حالا یکی به اسم آرین با آی دی 390 ثبت نام کرده
ولی بعد اون یه ردیف توی جدول اورده شده که آی دیش 0 هست (این ردیف چه جوری به وجود اومده خدا میدونه اینش سوال هست)
حالا چون آی دیش 0 بود ، سایت بالا نمیومد ، شاید باور نکنید ، اما بالای 100 بار تست شد ، آی دی رو 1 کردیم سایت اومد بالا
مشکل اساسی همین بود که آخرین ردیف توی جدول کاربران آی دی 0 بود ، این آی دی 0 کاربر نیست ، معلوم هم نیست چه جوری درست شده
دوستان برنامه نویس ممکن هست به خاطره غیر فعال بودن تابع ini_set این مشکل به وجود آمده باشه؟ سیستم جوملا هست
ini_set هم وقتی غیر فعال شد توی لاگ خیلی و ثانیه به ثانیه گفته که سیشن جوملا احتیاج داره بهش و غیر فعال هست
چون 8 ماه هست سایت کار میکنه ، الان چند روزه ini_set غیر فعال شده ، و بعد اون همچین شد