-
کمک برای sync کردن دو سرور
سلام
ما دو سرور مجازی لینوکس centos داریم که بر روی هر دو سرور cpanel/whm نصب است.
بر روی یک سرور اسکرپیت و ایمیل و دیتابیس و... وجود دارند و می خواهیم کاربران فقط از همین سرور استفاده کنند.
چه طور می توانیم این سرور را با سرور دوممان به صورت ثانیه ای sync کنیم؟ در واقع این سرورها دقیقاً با هم sync باشند. انگار که هر دو سرور یکی هستند.
=================================
اگر فقط دیتابیس که mysql است هم به صورت ثانیه ای با سرور دوم سینک شود مشکلی نیست.
با تشکر
-
-
May 22nd, 2016 13:22
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : کمک برای sync کردن دو سرور
اگه میخواید هر دو سرور یک اطلاعات رو داشته باشند و بین اونها یک حالت round robin برای پاسخ به درخواست های ورودی ایجتد بشه باید از تنظیمات clustering استفاده کنید
یعنی هر دو سرور توی یه cluster گذاشته بشن و بینشون round robin تنظیم بشه
متخصص راه اندازی انواع سرورها و بهینه سازی سرورهای شما برای محیط هاستینگ ، انجام تنظیمات انواع کنترل پنل ها ، مجازی سازی سرورها
آی دی تلگرام : @TopAdmins
-
-

نوشته اصلی توسط
devilboy09
اگه میخواید هر دو سرور یک اطلاعات رو داشته باشند و بین اونها یک حالت round robin برای پاسخ به درخواست های ورودی ایجتد بشه باید از تنظیمات clustering استفاده کنید
یعنی هر دو سرور توی یه cluster گذاشته بشن و بینشون round robin تنظیم بشه
ما دو سرور داریم و اینکه می خواهیم کاربران فقط به یک سرور منتقل شوند.
برای round robin بیش از دو سرور نیاز است و کاربران را به یک سرور خاص منتقل نمی کند.
ما فقط می خواهیم اطلاعات سرور اول (مخصوصاً دیتابیس) به صورت لحظه ای بر روی سرور دوم کپی شود.
بر روی سرور دوم هیچ سایتی بالا نمی آوریم و فقط از آن برای بکاپ سرور اول استفاده می کنیم.
-
-
عضو انجمن
با توجه به اینکه روی هر دو سرور cpanel نصبه می تونید از قابلیت Migration استفاده کنید
متخصص راه اندازی انواع سرورها و بهینه سازی سرورهای شما برای محیط هاستینگ ، انجام تنظیمات انواع کنترل پنل ها ، مجازی سازی سرورها
-
-

نوشته اصلی توسط
devilboy09
با توجه به اینکه روی هر دو سرور cpanel نصبه می تونید از قابلیت Migration استفاده کنید
در این مورد جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم. مطالبی که پیدا کردم در مورد انتقال اکانت ها به یک سرور دیگر بود. یا اینکه از دایرکت ادمین و پلسک و... به سی پنل مهاجرت کنیم.
میتونید یک لینک بدهید که توضیحاتی در مورد این چیزی که گفتید داده باشد؟
-
-
عضو انجمن
خب با migration اطلاعات اکانت ها جا به جا میشه.شما مگه همین رو نمی خواید ؟
-
تعداد تشکر ها از devilboy09 به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
devilboy09
خب با migration اطلاعات اکانت ها جا به جا میشه.شما مگه همین رو نمی خواید ؟
خیر. من فقط می خواهم دیتابیس روی سرور اول به سرور دوم کپی شود.
یادم نبود ، با دستور rsync می توانم این کار را بکنم. اگر این دستور را بزنم ، فقط هنگامی که این دستور را وارد می کنم دیتابیس به سرور دوم کپی می شود.
اگر بخواهم دائماً دیتابیس به صورت اتوماتیک به سرور دوم کپی شود ، باید چه کار کنم؟ اگر cronjob تعریف کنم به مشکل بر می خورم چون هنگام اجرای دستور باید پسورد روت سرور دوم را وارد کنم...
-