سلام و احترام
حساب ایشان فعال می باشد چون پروفایل و مدارکشون تکمیل می باشد و وضعیت حساب هیچ ربطی به حساب های بانکی ثبت شده ندارد .
قانون برای تمامی پذیرندگان یکسان است و به هیچ عنوان نمی توان چشم پوشی کرد ،درسته مبلغ ناچیز است ولی امروز برای ایشان انجام دهیم فردا هم دیگری همین کار را تکرار خواهد کرد .
ما در ابتدا با ایشان تماس گرفته ایم بابت این موضوع و پاسخگو نبودنشان به کنار ،در تماس گرفته شده جویا شدیم نام و نام خانوادگی شخصی دیگری است در پروفایل فردی و مدارک به نام شخص دیگریست !
فرمودند بنده دو نام دارم و در خانه من را به این نام صدا میزنند !! این مورد هم میگوییم موردی ندارد پیش آمده ،پس از تصحیح نام و نام خانوادگی (بی احترامی هایی که در تیکت به کارمندان کردند به کنار) به مورد تسویه حساب بر خوردیم و بنده تعحب کردم ،مگر میشود حساب بانکی را با نامی که در منزل صدا میزنند و در شناسنامه و کارت ملی نیست افتتاح کنند ؟!! بعد جویای این مورد شدیم ایشان تازه لو دادند که اون شخص برادرشان است و به ما دروغ گفتند .
1-بنده به هیچ عنوان خارج از قوانینی که تعیین کرده ام برای هیچ یک از پذیرندگان عمل نخواهم کرد
2-پذیرنده ای که خود را زرنگ فرض میکند و اقدام به دور زدن سیستم میکند هیچ اعتباری پیش ما ندارد
3-پذیرنده ای که در ابتدای کار دروغ میگوید و با این همه توضیح در سایت باز هم کار خود را انجام می دهد به هیچ عنوان به اینجور شخص ها اعتماد نخواهیم کرد
در حال حاظر هم حساب این پذیرنده معطل ثبت حساب بانکی برادرشان می باشد تا تسویه انجام شود
مدیران محترم لطفا تاپیک را ببندید