نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 55

موضوع: آینده وب از آن asp.net یا php یا جاوا؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    569
    تشکر تشکر شده 
    1,269
    تشکر شده در
    882 پست

پیش فرض پاسخ : آینده وب از آن asp.net یا php یا جاوا؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Matplotlib نمایش پست ها
    نظرتون راجع به تعصب درسته ولي برعكس مثالتون من تو ايران بيشتر تعصب روي .net ديدم تا php.
    علتش هم به نظرم همينه كه شما ميگيد طرف خودشو راحت ميكنه از امكانات اماده استفاده ميكنه. ببينيد اين به خوديه خود خيلي هم خوبه كه ادم بره به سمتي كه كارش اسونتر بشه اما برنامه نويس ديگه بهش نميگن. ميگن يوزر (استفاده كننده) مگه اينكه مثل شما بدونه پشت اون ابزار چي هست. كه اگر زماني مجبور شد خودش بنويسه اون ابزار رو (به هر دليلي) كاسه ي چه كنم چه كنم دستش نگيره.
    اميدوارم منظورم رو متوجه شده باشيد
    اضافه کنم اکثر برنامه نویسای ASP.Net وقتی ویژوال استودیو نباشه رسماً بلد نیستن چطوری و از کجا از صفر استارت بزنن.
    حداقل زمانی که ASP کلاسیک بود مثل PHP همه با یادگیری HTML و CSS و ترکیبشون با ASP کلاسیک استفاده میکردن اما از موقعی که طراحی سایت خصوصاً Web Forms در ASP.Net به صورت ویژوال شده خیلی از کسایی که هنوز درک درستی از HTML هم ندارن خودشون رو برنامه نویس وب می دونن.

البته طبق گفته جناب taksis وقتی بدونی پشت این امکانات ویژوال چه میگذره اشکالی نداره بعضی اوقات برای سریع تر انجام شدن کارت ازش استفاده کنی اما وقتی نمی دونی این جاست که به مشکل می خوری.خصوصاً که بعضی کنترلر های ASP.Net Web Form از نظر سرعت توسط GTmetrix.com و در بعضی مواقع حتی از نظر Valid بودن هم ممکنه اشکال داشته باشن که برنامه نویس ویژوال که HTML نمی دونه همیشه تو این جا ها به مشکل می خوره.

به نظر من برنامه نویس وبی که HTML ندونه مثل وبلاگ نویسی می مونه که با پنل وبلاگ نویسی کار میکنه.

2. تعداد تشکر ها ازiHSG به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)