نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 55

موضوع: آینده وب از آن asp.net یا php یا جاوا؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم OmidX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,165
    تشکر تشکر شده 
    3,648
    تشکر شده در
    2,594 پست

پیش فرض پاسخ : آینده وب از آن asp.net یا php یا جاوا؟

من به شخصه نمیخوام تو این بحث ها شرکت کنم
    ولی چندتا نکته برنامه نویس در ایرن برای بیشتر افرادی که visual studio کار میکنن شده drag and drop پس لطفا اسم اینو برنامه نویسی نذارید. برنامه نویس کسی هست به نظر من که بتونه کدها رو تحلیل کنه (نکته قیمت بالای این برنامه visual studio سرسام آوره که البته جدای ایران )

در مورد یکی از دوستان که ایراد کاپایل گرفته بودن سرعت رو اصلا به کامپایل بودن یا نبودن تعیین نمیکنه بلکه bemchmark درست معین می کنه
    asp چند ساله متن باز شده اونم یه سیاست جدید بود. (چرا قبلش متن باز نبود؟)
    تو دنیا (بازم میگن جدای از ایران) شما باید کلی هزینه میکردن برای خریدن لیسانس های مختلف نیازهاتون تو سرورهای ویندوزی! برا همین بیشتر دوستان میرفتن سراغ متن بازها که اتفاقا خوب هم شد الان کلی منابع و پشیبانی های و گستردگی

در مورد سوییچ کردن از یه زبون به یه زبون دیگه درسته میشه ولی باید دید آیا زمانبر هست یا نه.شما به یه برنامه نویس بگید از php سوییچ کن رو جاوا و زمان این سوییچ رو هم اعلام بفرمایید(قبلش هم اصلا آشنایی با جاوا نداشه باشه)

درگ اند دراپ ؟ اگر منظور شما Blend Studio هست ، بله برای طراحی User Interface شما میتونید با این ابزار در کنار VS بصورت درگ اند دراپ کار کنید ، ولی بردار من شما درگ اند دراپ میتونید فانکشن یا کلاس تعریف کنید ؟ :|

یادگیری PHP سر جمع یک هفته برای NET. کار زمان میبره ، پس لطفا طوری صحبت نکنید ک انگار شما آپلو هوا میکنید و NET. کارا بازی !

در ایران ک فعلا بازار دست مایکروسافتی هاست ، در خارج از ایران هم ، ببینید شما با توجه ب رزومه تون میرید سر کار ، هم کار برای php کار هست و هم .net ، هیچ گونه تفاوتی هم وجود نداره.

درباره سویچ کردن هم خیر ! ، نیاز ب زمان آن چنانی ندارید ، شما یک زبان رو کامل یاد بگیرید ، بقیه شون رو ب سادگی یاد خواهید گرفت. (آزمایش کنید)

یک نکته دیگه ، اینکه آينده از آن اوپن سورس هست و بحث لایسنسی ک دوستان مطرح میکنند ، درسته ، ولی شما میخواید بعنوان یک برنامه نویس بری سر کار و کار شما کدنویسی هست و این مسائل کلا ب شما مربوط نمیشه ، پس لطفا دیگه ب فکر تغییر و تحول دنیا و رقابت با مایکروسافت نباشید !
    ویرایش توسط OmidX : May 26th, 2016 در ساعت 00:54
    ...Zzzz...

2. تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)