صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 55

موضوع: آینده وب از آن asp.net یا php یا جاوا؟

عضو انجمن taksis آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    1,152
    تشکر شده در
    549 پست

پیش فرض پاسخ : آینده وب از آن asp.net یا php یا جاوا؟

بازم میگم
    و اینکه میگم حاصل 20 سال فعالیتم تو این حوزه است.
    برنامه نویس برنامه نویسه
    اصلا فرقی براش نمیکنه رو چه زبانی کار کنه.منطق برنامه نویسی رو بفهمه برا یادگیری زبان جدید فقط چند ساعت زمان نیاز داره!
    ولی دانشگاهای ما اینطور تدریس نمیکنن.طرف فوق لیسانسه فرق وب با اینترنت رو نمیدونه.اینترنت و وب رو یکی میدونه.خب این زشته.
    c# و asp.net زبانهای gold هستن.اینترپرایزن.معرکه.کار که تو php با 50 خط کد میخوای انجام بدی رو توی دات نت با 5 خط انجام میدی
    اما
    بدرد شروع برنامه نویسی نمیخورن.
    توی دات نت،خیلی چیز ها خودکار و اتومات انجام میشه و ایجاد میشه،نمیذاره درک درستی از برنامه نویسی داشته باشید.
    وقتی با زبانی مثل C و c++ شروع کردید،با سطح پایین و سطح بالا درگیر شدید،درکش میکنید.اونموقع میتونید ادعا کنید به تمام زبانهای برنامه نویسی دنیا مسلط هستید.تازه اونموقع میفهمید مایکروسافت دات نت چقدر لذت بخشه و چقدر قدرتمنده.
    یا php چقدر ساده است
    پس خودتون رو محدود به یک زبان نکنید.
    باید بتونید با تمامشون کار کنید
    باید بتونید با c++ سیستم عامل های کوچک،نرم افزار های هک و کرک بنویسید.خیلی زبان قدرتمندیه.کامپیوتر رو میتونید شخم بزنید با c++!!
    باید در آینده بتونید هم پروژه های php بگیرید هم پروژه های دات نت.

- - - Updated - - -

2. تعداد تشکر ها ازtaksis به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن InterServer.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    382
    تشکر تشکر شده 
    789
    تشکر شده در
    499 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط taksis نمایش پست ها
    بازم میگم
    و اینکه میگم حاصل 20 سال فعالیتم تو این حوزه است.
    برنامه نویس برنامه نویسه
    اصلا فرقی براش نمیکنه رو چه زبانی کار کنه.منطق برنامه نویسی رو بفهمه برا یادگیری زبان جدید فقط چند ساعت زمان نیاز داره!
    ولی دانشگاهای ما اینطور تدریس نمیکنن.طرف فوق لیسانسه فرق وب با اینترنت رو نمیدونه.اینترنت و وب رو یکی میدونه.خب این زشته.
    c# و asp.net زبانهای gold هستن.اینترپرایزن.معرکه.کار که تو php با 50 خط کد میخوای انجام بدی رو توی دات نت با 5 خط انجام میدی
    اما
    بدرد شروع برنامه نویسی نمیخورن.
    توی دات نت،خیلی چیز ها خودکار و اتومات انجام میشه و ایجاد میشه،نمیذاره درک درستی از برنامه نویسی داشته باشید.
    وقتی با زبانی مثل C و c++ شروع کردید،با سطح پایین و سطح بالا درگیر شدید،درکش میکنید.اونموقع میتونید ادعا کنید به تمام زبانهای برنامه نویسی دنیا مسلط هستید.تازه اونموقع میفهمید مایکروسافت دات نت چقدر لذت بخشه و چقدر قدرتمنده.
    یا php چقدر ساده است
    پس خودتون رو محدود به یک زبان نکنید.
    باید بتونید با تمامشون کار کنید
    باید بتونید با c++ سیستم عامل های کوچک،نرم افزار های هک و کرک بنویسید.خیلی زبان قدرتمندیه.کامپیوتر رو میتونید شخم بزنید با c++!!
    باید در آینده بتونید هم پروژه های php بگیرید هم پروژه های دات نت.

- - - Updated - - -
    ممنون بابت توضیحاتتون خیلی مفید بود.

مقدار مصرف منابع بر روی asp.net و php رو تست کردید؟ این مورد برام جالب شده یه صفحه وب پیچیده با خروجی یکسان روی کدوم سرعت بیشتر و روی کدوم مصرف کمتری داره.

روی php خیلی کار کردم ولی روی asp.net اصلا کار نکردم
    ویرایش توسط InterServer.ir : May 21st, 2016 در ساعت 02:53

Reliable , High-Performance Hosting
    Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com

5. تعداد تشکر ها ازInterServer.ir به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    1,152
    تشکر شده در
    549 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط InterServer.ir نمایش پست ها

مقدار مصرف منابع بر روی asp.net و php رو تست کردید؟ این مورد برام جالب شده یه صفحه وب پیچیده با خروجی یکسان روی کدوم سرعت بیشتر و روی کدوم مصرف کمتری داره.

نقل قول نوشته اصلی توسط InterServer.ir نمایش پست ها

php زبان اسکریپتیه.یعنی خط به خط خونده میشه و اجرا میشه.وقفه ای نداره و سریعه
    اما asp.net باید مثل سی شارپ و ویژوال بیسیک اول به MSil یا زبان میانی مایکروسافت ترجمه بشه بعد کامپایل بشه بعد اجرا بشه.کند تره
    اینکه من تو پست قبلی گفتم برا پروژه های کوچک php و برای پروژه های بزرگ asp.net استفاده میکنم همین بود.
    تو برنامه های کوچک و متوسط php از asp.net سریعتره
    ولی پروژه های بزرگ asp.net به شدت کارایی بالاتری داره.بخاطر همون کامپایلی بودن.
    منابع هم همینه.مدیریت حافظه خودکار .NET تو پروژهای بزرگ یعنی نعمت!اونجا که فشار php مدام داره میره بالا،asp.net با نصف اون فشار و منابع داره کارشو انجام میده
    ولی تمام اینها به نوع کدنویسی و برنامه نویسی هم خیلی بستگی داره.فیسبوک برای خودش این مشکل رو حل کرد.
    داخل asp.net mvc دیگه اون خبری از اون کندی asp.net webform نیست.اوپن سوورس شده
    signalR,razor,entity اینا همه درکنارشن که مدام کار رو سریع تر کنند.روند طراحی رو اسون تر بشه
    تکنولوژی scafolding بهش اضافه شده.که مایکروساف ادعا کرده شما ساختار برنامه رو درست بچینید،بقیه ی کد رو ما براتون مینویسیم!!
    ولی برای برنامه نوبس نباید تفاوتی داشته باشه که بخواد بین اینا یکی رو انتخاب کنه.
    باید همرو بدونه و به نسبت پروژه ازشون استفاده کنه.

7. تعداد تشکر ها ازtaksis به دلیل پست مفید

عضو انجمن Raymvnd آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    779
    تشکر تشکر شده 
    576
    تشکر شده در
    399 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط taksis نمایش پست ها
    php زبان اسکریپتیه.یعنی خط به خط خونده میشه و اجرا میشه.وقفه ای نداره و سریعه
    اما asp.net باید مثل سی شارپ و ویژوال بیسیک اول به MSil یا زبان میانی مایکروسافت ترجمه بشه بعد کامپایل بشه بعد اجرا بشه.کند تره
    اینکه من تو پست قبلی گفتم برا پروژه های کوچک php و برای پروژه های بزرگ asp.net استفاده میکنم همین بود.
    تو برنامه های کوچک و متوسط php از asp.net سریعتره
    ولی پروژه های بزرگ asp.net به شدت کارایی بالاتری داره.بخاطر همون کامپایلی بودن.
    منابع هم همینه.مدیریت حافظه خودکار .NET تو پروژهای بزرگ یعنی نعمت!اونجا که فشار php مدام داره میره بالا،asp.net با نصف اون فشار و منابع داره کارشو انجام میده
    ولی تمام اینها به نوع کدنویسی و برنامه نویسی هم خیلی بستگی داره.فیسبوک برای خودش این مشکل رو حل کرد.
    داخل asp.net mvc دیگه اون خبری از اون کندی asp.net webform نیست.اوپن سوورس شده
    signalR,razor,entity اینا همه درکنارشن که مدام کار رو سریع تر کنند.روند طراحی رو اسون تر بشه
    تکنولوژی scafolding بهش اضافه شده.که مایکروساف ادعا کرده شما ساختار برنامه رو درست بچینید،بقیه ی کد رو ما براتون مینویسیم!!
    ولی برای برنامه نوبس نباید تفاوتی داشته باشه که بخواد بین اینا یکی رو انتخاب کنه.
    باید همرو بدونه و به نسبت پروژه ازشون استفاده کنه.
    درود....این مورد یکم اشتباه گفتید
    همین فیس بوک نگاه کنید که یکی بزرگترین وب سایت های جهان با PHP نوشته شده است پس لزومی نیست که برای پروژه های بزرگ سنگین از Asp.net نوشته بشه....
    شما همین پی اچ پی یاد بگیرید نیازی به asp.net نیست ...
    حدود 70 درصد وب سایت های جهان از پی اچ پی استفاده میشن
    ویرایش توسط Raymvnd : May 21st, 2016 در ساعت 13:48
    برنامه نویسی ارکید
    https://orchiddev.ir
    طلاهاست

9. تعداد تشکر ها ازRaymvnd به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    1,152
    تشکر شده در
    549 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Raymvnd نمایش پست ها
    درود....این مورد یکم اشتباه گفتید
    همین فیس بوک نگاه کنید که یکی بزرگترین وب سایت های جهان با PHP نوشته شده است پس لزومی نیست که برای پروژه های بزرگ سنگین از Asp.net نوشته بشه....
    شما همین پی اچ پی یاد بگیرید نیازی به asp.net نیست ...
    حدود 70 درصد وب سایت های جهان از پی اچ پی استفاده میشن
    درسته!
    اما فیسبوک سال 2010 به این مشکل تفسیری بودن php پی ببرد.تکنولوژی hip hop رو برای خودش پیاده سازی کرد.
    که دقیقا مثل asp.net میاد php رو به یک زبان میانی یه نام G++تبدیل میکنه بعد اجرایش میکنه.php رو مثل asp.net کامپایلی کرد.

11. تعداد تشکر ها ازtaksis به دلیل پست مفید

عضو انجمن k-h آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    183
    تشکر تشکر شده 
    914
    تشکر شده در
    735 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط OmidX نمایش پست ها
    تجربه ثابت کرده کسایی ک رفتن سمت مایکروسافت ، در کمترین زمان سر کار رفتن اونم با پایه حقوق عالی !

بر عکس کسایی ک رفتن سمت php یا python یا لینوکس یا کلا اوپن سورس ، اکثر یا بی کار موندن یا خود اشتغالی کردن و یا جایی ک کار میکنن پایه حقوق پایین تری نسبت ب مایکروسافتی ها دارن !
    این دید اصلا درست نیست .من الان php خیلی ها میشناسم که در آمدش با php بیشتر از هزاران آدمی هست که داره اینجا کار میکنه درآمد php کار اگر بتونه درست کار کنه حداقل ماهی 3 هزار دلار هست و فکر نمیکنم یکی که زبان های ویندوزی کار میکنه بتونه اینقدر درآمد داشته باشه برای 6 ساعت کار در روز
    اما در یک کلمه بخوام بگم بهتون آینده متعلق به زبان های اپن سورس هست .
    کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
    فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران

13. تعداد تشکر ها ازk-h به دلیل پست مفید

عضو دائم OmidX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,165
    تشکر تشکر شده 
    3,648
    تشکر شده در
    2,594 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط k-h نمایش پست ها
    این دید اصلا درست نیست .من الان php خیلی ها میشناسم که در آمدش با php بیشتر از هزاران آدمی هست که داره اینجا کار میکنه درآمد php کار اگر بتونه درست کار کنه حداقل ماهی 3 هزار دلار هست و فکر نمیکنم یکی که زبان های ویندوزی کار میکنه بتونه اینقدر درآمد داشته باشه برای 6 ساعت کار در روز
    نقل قول کردن ب اینصورت ، اصلا کار جالبی نیست ، چون در ابتدا هم عرض کردم :

ب شما #C ب همراه ASP.NET رو پیشنهاد میکنم ، چون بازار کارش در ایران بسیار عالی ست .
    همچنین :

در خارج از کشور ، خیلی چیزا متفاوت هست ، بازم بستگی داره کدوم کشور مد نظر شما باشه. (ولی بازم شما در کشور های دیگه هم با توجه ب مهارت میرید سر کار ، پس تفاوتی نمیکنه ک چه زبانی رو بلد باشید ، چون با توجه ب رزومه تون بهتون کار میدن.)
    ضمنا من خودم php خوندم ، کاری سراغ دارید (پروژه ای نه ، کار ثابت) ، برای من جزئیاتشو ارسال کنید.

الان دارم C#.NET رو میخونم ، چون کار براش همه جا هست. (و با توجه ب درسای دانشگاه همه چیش ساده ست واقعا :دی)

آینده ۱۰۰ درصد از ان اوپن سورس هست ، ولی نه در ایران ، چون :

دلیل اصلیش عدم وجود کپی رایت در ایران هست ! وقتی ویندوز سرور رایگان ، SQL Server رایگان ، VS نسخه Ultimate رایگان هست ! ، دیگه چه دلیلی وجود داره من برم سمت اوپن سورس و زبان هایی ک محیط ویژوال ندارن ؟! :|
    ویرایش توسط OmidX : May 21st, 2016 در ساعت 22:15
    ...Zzzz...

15. تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید

عضو دائم T.Toosi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    278
    تشکر تشکر شده 
    2,936
    تشکر شده در
    1,329 پست

اینکه بگیم چون asp.net کامپایل میکند برتری بیشتری نسبت به پی اچ پی دارد کاملا یک نظر تعصبی است، با آمدن HPHPc نقطه ضعف هدر رفتن حافظه به صورت linetoline برطرف شده است و حتی کتابخوانه هایی برای مدیریت حافظه در پی ا چ پی داریم جی پاوولی و ثابت شده کار کردن در محیط ها استودیو کاربر را تنبل میکند و بیشتر برنامه نویسان این محیط ها درک درستی از شیءگرایی و کاری که دارند انجام میدهند ندارند، مبحث زبان سی هم به این سادگی نیست که شما با یک ماه فراگیری بتوانید اسم خودتان را برنامه نویس بگذارید، بسیار گسترده است ما هم به لطف دانشگاه مجبور به یادگیری این زبان شدیم البته در دانشگاه به صورت پیشرفته یا گرافیک در سی تدریس نمیکنند اما استارتی بود برای دنبال کردن این زبان که تا به امروز هم خیلی خوشحالم که سی یاد گرفته ام که دوستان فواید یاد داشتن این زبان را گفتند.

17. تعداد تشکر ها ازT.Toosi به دلیل پست مفید

عضو انجمن k-h آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    183
    تشکر تشکر شده 
    914
    تشکر شده در
    735 پست

نقل قول کردن ب اینصورت ، اصلا کار جالبی نیست ، چون در ابتدا هم عرض کردم :

همچنین :

ضمنا من خودم php خوندم ، کاری سراغ دارید (پروژه ای نه ، کار ثابت) ، برای من جزئیاتشو ارسال کنید.

الان دارم C#.NET رو میخونم ، چون کار براش همه جا هست. (و با توجه ب درسای دانشگاه همه چیش ساده ست واقعا :دی)

آینده ۱۰۰ درصد از ان اوپن سورس هست ، ولی نه در ایران ، چون :
    امید جان
    نقل قول نبود به خودم پیشنهاد شد که برم واسه یک شرکت ترکیه ای برنامه نویسی کنم ماهی 5 هزار تا و هر ماه بلیط به ایران هم برام میگیرن که بیامو برم اما قبول نکردم و پروژه ای دارم براشون کار میکنم.
    البته درست کار کردن به صورت پروژه ای هست نه به صورت دائمی چون دائمی آدمو فسیل میکنه در یک جایی
    اگر بخوایم بله در بازار ایران نگاه کنیم بله اما من فکر کنم به جایی رسیدیم که بتونیم تو بازار جهانی هم کار کنیم این فکر اصلا درست نیست
    کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
    فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران

19. تعداد تشکر ها ازk-h به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    1,152
    تشکر شده در
    549 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط T.Toosi نمایش پست ها
    اینکه بگیم چون asp.net کامپایل میکند برتری بیشتری نسبت به پی اچ پی دارد کاملا یک نظر تعصبی است، با آمدن HPHPc نقطه ضعف هدر رفتن حافظه به صورت linetoline برطرف شده است و حتی کتابخوانه هایی برای مدیریت حافظه در پی ا چ پی داریم جی پاوولی و ثابت شده کار کردن در محیط ها استودیو کاربر را تنبل میکند و بیشتر برنامه نویسان این محیط ها درک درستی از شیءگرایی و کاری که دارند انجام میدهند ندارند، مبحث زبان سی هم به این سادگی نیست که شما با یک ماه فراگیری بتوانید اسم خودتان را برنامه نویس بگذارید، بسیار گسترده است ما هم به لطف دانشگاه مجبور به یادگیری این زبان شدیم البته در دانشگاه به صورت پیشرفته یا گرافیک در سی تدریس نمیکنند اما استارتی بود برای دنبال کردن این زبان که تا به امروز هم خیلی خوشحالم که سی یاد گرفته ام که دوستان فواید یاد داشتن این زبان را گفتند.
    نه اصلا تعصب نیست.گفتم که برنامه نویس اگر برنامه نویس باشه،بدون مشکل با همشون کار میکنه.
    و وقتی به این سطح میرسه که دید تجاری به این حوزه رو کنار بذاره.
    تلفیقی از هنر و منطق محضه.
    اینم که با محیط های ویژوال کار نکنیم،تقریبا مخالفم.
    اگر کامل درکش نکرده باشیم و ندونیم چی به چیه و از اول تو محیط ویژوال کار کنیم،درسته.تنبل میشیم
    اما اگر سازوکار رو فهمیده باشیم،هیچ عیبی نداره.این ابزار ها برای راحتی ماست.خیلیم خوبه که ازشون بهره ببریم
    امکاناتی که الان هست ۲۰ سال پیش برای ما یه رویا بود.واقعا اونموقع ها سخت بود.
    اما الان،با این حجم اطلاعات و ابزار،با سواد خیلی کمتر از اونموقع ها داریم!!!

- - - Updated - - -

asp.net مدتهاست اوپن سورس شده !

- - - Updated - - -

استارتر شما الان ترم چندم هستید؟؟
    میتونید برای من تعریفی از وبسایت،اینترنت و برنامه نویسی بدید؟؟

21. تعداد تشکر ها از taksis به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)