سللام
مشکل شما به این علت است که داخل MYSQL 5.6 به صورت پیشفرض امکان ذخیره تاریخ اشتباه غیرفعال شده است که طبق بررسی های من WHMCS در لاگین کاربران و ... میاد به جای اینکه تاریخ آخرین password recovery رو به صورت "0000-00-00 00:00:00" ذخیره کند مقدار "0" را برای پایگاه داده ارسال می کند که Exception میده .
کاری که باید انجام دهید این هست که اگر به سرور mysql دسترسی دارید در تنظیمات آن برای SQL_MODE مقدار ALLOW_INVALID_DATES را اضافه نمایید .
روی هاست های اشتراکی این مورد خیلی سخت می باشد که شرکت سرویس دهنده رو متقاعد کنید این امکان را فعال نمایند .
برای همین منظور من دارم روی یک Trigger کار میکنم که این مشکل را رفع نماید که به محض آماده شدن و تست شدن اعلام می کنم .
- - - Updated - - -
فعلا من نوع فیلد pwresetexpiry رو به varchar تبدیل کردم و ورود و خروج بدرستی انجام می شود .
فکر میکنم این موضوع باید توسط خود WHMCS اصلاح شود چون Trigger من هم نمی تونست این خطا رو رفع کنه
فعلا برای اینکه تا ارائه اصلاحیه ( بعدش نیاز باشه نوع این فیلد رو به TIMESTAMP تبدیل کرد یک Trigger نوشته ام که تست شد و کار کرد . بکاپ بگیرید و تست کنید باید مشکلتان حل شود .
WHMCS-TRIGGERS.txt - 1 KB