سلام
لطفا پست بي ربط و اسپم نفرماييد .
نيازمند فردي جهت شراكت در هاستينگ كه
داراي سخت افزار سرور باشد جهت كولو و ...
بنده تهران هستم ترجيحا تهران ولي اگر فرد در تهران نباشد ولي دسترسي به تهران داشته باشد مشكلي نيست
چون كار دور كاري است .
حداقل سن شريك : ١٨
شريك بايد در بحث هاستينگ و مديريت مسلط باشد و تجربه كار مجازي يا غير مجازي قابل اثبات داشته باشد و قابليت پشتيباني اغلب ساعات داشته باشد
در صورتي كه دوره هايي گذرانده ايد لطفا خصوصي ذكر شود
از نظر تامين ترافيك ايران همراه فايروال سخت افزاري افر هاي خيلي خوبي دارم .
دامين هاي بسيار مناسب در هر زمينه اي موجود است ( هاستينگ و گيم و ... )
از نظر طراحي سايت حرفه اي مشكلي نيست
از نظر مدارك پي پل مشكلي نيست چون اقامت مستقيم اشنا در المان موجود است و از نظر خريد سرور از خارج مشكلي نيست .
از نظر طراحي و تشكيل تيم برنامه نويسي
امكان خريد سخت افزار و ارسال به ايران با تعرفه كمتر وجود دارد ( از طريق رابط مستقيما در اروپا خويداري ميشود و قابل شيپ مي باشد ولي در حال حاضر تصميم دارم با فردي همكاري كنم كه سخت افزار قوي اماده داشته باشد
از نظر اعتماد سازي راه هايي در نظر گرفته شده و به طور پايه از نظر قرارداد مشكلي نيست .
قصد دارم در صورت توافق با شريك در بخش هاي ديگر هم فعاليت كنيد ( راه هاي درامد زايي عقلاني و حساب شده )
در نتيجه مي توان صرفا محدود به هاستينگ نباشيم .
به طبع هر چه تعداد و قدرت سخت افزار قوي تر باشد راه هاي درامد زايي بيشتري قابل اجراست .
توجه كنيد :
لطفا اطلاعات تماس ( ترجيحا تلگرام ) خود را صرفا از راه پيام خصوصي يا ايميل زير ارسال كنيد :
isn.prog25@gmail.com
در صورتي كه سوالي داشتيد مي توانيد در اين تاپيك ارسال كنيد ، سوال هاي شخصي از بنده صرفا براي شما پيام خضوصي مي شود يا در چت صحبت مي شود
مديران محترم سعي كردم در مكان درستي تاپيك بزنم چون تاپيك مشابه وجود دارد.، به هر حال اگر در جاي مناسبي نيست لطفا انتقال دهيد