پ.ن: توجیح اقتصادی این سرور برای کاربران و مدیر سرور (ربطی به شخص خاصی نداره!)
این سرور با 12 گیگ رم میشه 400 دلار، با 24 گیگ رم میشه 580 دلار! ایکس ال هاست نه کولو میده که بشه ارزون گرفت و نه تخفیف زیادی میده! حالا میگیم خیلی بخواد تخفیف بده 450 تومن میشه (عمراً)!
رو این سرور بخوای رعایت حال مشتری رو بکنی ماکزیمم 45 تا وی پی اس میشه داد، مراعات حال سرور رو بکنی 50 تا! بخوای به فکر سودت باشی 60 تا! دیگه بیشتر از این سرویس بدی اشک طرفین در میاد (این موارد در صورتیه که رم کم نیاره) / تازه در مورد پورت هم صحبتی نکردیم. (ایکس ال هاست پورت بیشتر از 100 مگابیت نمیده!)
با یه حساب سرانگشتی معلوم میشه که اگه هر وی پی اس رو 10 تومن (مینیمم) بدی، تازه پول سرور در اومده! کمتر از این ببینی غیر از موارد منطقی که ممکنه وجود داشته باشه، عواملی از قبیل "در راه خدا کار کردن"، "پیچوندن"، "عدم رعایت استانداردها" و و و ... میتونه دخیل باشه!
پس بهتره قبل از خرید و فروش حتماً به یه سری موارد توجه کنید تا نه طرف مقابلتون متضرر بشه و نه خودتون! (چه سرویس دهنده، چه سرویس گیرنده) / 3-4 تومن بالاتر پایینتر نه پولدارتون میکنه و نه آواره خیابونا! ...
ریجاردز![]()
منم همچنان منتظر اپ شدن سرور هستم تا بتونم دیتای موجود در سرور رو به جای دیگه منتقل کنم بکاب از سایتم ندارمو اگه سرور بالا نیاد همه چیم نابود میشه .
همچنین پولم رو هم میخوام شماره حساب و .. رو دادم ولی هنوز مثل پول بقیه مشتریان چیزی واریز نشده .
ویرایش توسط atmahasan : November 8th, 2010 در ساعت 15:19
فقط اطلاعتمون رو برداریم و فرار کنیم.
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
ما که نتونستیم وارد پانلمون بشیم. رمز ورود تغییر کرده.
از کلیه دوستانی که از سرویس های افتضاح سایت lordvps (محمد خطیبی) به شدت ناراضی و خواستار پس گرفتن پول خود هستند تقاضا میکنم با آدرس ایمیل من تماس بگیرند. من و همکارم به کمک یک وکیل که از نزدیکانمون هست پیگیر طرح شکایت از این آقا هستیم؛ به کمک "قانون جرایم رایانه ایی" و از طریق"شورای انتظامی سازمان نظام صنفی رایانه ایی". ما خودمون کارهای اداریش رو انجام میدیم فقط میخواستیم بدونیم چند نفر قصد انجام اینکار رو دارند تا کارمون سریعتر انجام بشه. m.reza.22@gmail.com
دوستان همونطور که در امضاء ام هم نوشتم تنها راه باقی مونده برای کسانی که میخواند پولشون رو از این آقای کلاهبردار بگیرند شکایت کردن است.
اینهمه پست و سوال و انتقاد تو این تاپیک نوشته شده ولی این آقا حتی زحمت جواب دادن به این پست ها رو هم به خودش نمیده چون اصلا براش مهم نیست.
از کلیه دوستانی که از سرویس های افتضاح سایت lordvps (محمد خطیبی) به شدت ناراضی و خواستار پس گرفتن پول خود هستند تقاضا میکنم با آدرس ایمیل من تماس بگیرند. من و همکارم به کمک یک وکیل که از نزدیکانمون هست پیگیر طرح شکایت از این آقا هستیم؛ به کمک "قانون جرایم رایانه ایی" و از طریق"شورای انتظامی سازمان نظام صنفی رایانه ایی". ما خودمون کارهای اداریش رو انجام میدیم فقط میخواستیم بدونیم چند نفر قصد انجام اینکار رو دارند تا کارمون سریعتر انجام بشه. m.reza.22@gmail.com
پ.ن:
کسانی که اطلاعاتشون براشون مهمه بهتره قبل از ازبین رفتن، به فکر چاره باشن! تا به سرنوشت وبرنگ و کاربراش دچار نشید! ...
بالاخره بکاپ گرفتم ! اخه اون وقتی که سرور لرد وی پی اس داون شد من نمیدونستم که اینجوری شده چون چند دقیقه قبل بهش وصل بودم اون وقت بی خبر رفتم تو سرور یکی از دوستان اونجا تو سرورش filezilla رو وا کردم که بکاپ بگیرم از سرور لرد وی پی اس دیدم خطای عدم اتصال میده ! اومدم چک کردم دیدم باز هم سرور لرد وی پی اس داون هستو بعدشم که اینجا شاهد بودید چی شد .... اما الان بمحض اینکه سرور بالا اومد همه چیز رو منتقل کردم !
ویرایش توسط atmahasan : November 8th, 2010 در ساعت 19:27
به نظرت ایا مسائل زندگی شخصی یک فروشنده اساسا ارتباطی به مشتریانش داره ؟ مشتری سرویسشو میخواد اگر فرد نمیتونه مدیریت کنه موظفه برای اینکار افرادی رو استخدام کنه اگر نکنه و کل سیستمش بهم بریزه چی ؟ نتیجش میشه امثال این تاپیک
در ضمن چرا شما سعی داری بگی اقای خطیبی دروغ میگه؟ چون ایشون گفتن لرد وی پی اس یک شخص نیست ولی از کلام شما بر میاد که فقط یک شخصه ایا شما هم جز مشتریان ناراضی هستید که دارید بطور غیر مستقیم میگید ایشون دروغگو هست ؟ و یا میخواهید کل فروشنده های این انجمن رو متهم میکنید که وقتی در زندگی شخصی مشگلی براشون میاد بدلیل نداشن همکار در زمان بحران پشتیبانی سرویشون تعطیل میشه ! ؟
سر شب با محمد خطیبی صحبت کردم گفتش که به سرورهای یک ماه 7 روز اضافه شده و همچنین به سرورهای یک ساله فقط 20 روز اضافه شده جهت اطلاع دوستان من هنوز تو پنل مربوطه اضافه شدن اکانت نمیبینم
و اینکه سرورهای سالنه رو همین سرور خواهند ماند و برخی وی پی اسهای ماهانه به سافت لایر منتقل میشن گفتم مال ما هم میشه گفتش اون گرونتره گفتم چه ربطی داشت ؟ ایا برای ما هم از این سرور بهم ریخته و ناپایدار منتقل میشه ؟ گفتش بهم ریخته نیست مشگلات مالی و حساب گردانی داشته که مشگل حل شده بعدا تکرار کردم کی منتقل میکنی جواب ندادن گفتم در صورت انتقال داون میشیم ؟ گفتش نه ؟ گفتم یعنی دیگه از داون شدن خبری نیست ؟ یعنی 99.99 درصد میشه اپ تایم ؟ گفتش اره ( جالبه ) گفتش :
(11:07:03 PM) nitvir2003: va khodam ham mikesham kenar akhar hafte
(11:07:58 PM) nitvir2003: ye site dg miad bala
(11:08:06 PM) nitvir2003: lord vps dg fayde nadare
(11:08:14 PM) nitvir2003: site foroshe englisi mishe
و گفت :
(11:10:04 PM) nitvir2003: man dg masol nistam azizam
گفتم : الان سرورمون دست کیه ؟ پشتیبانی کیه ؟
(11:10:27 PM) nitvir2003: naderi
(11:10:34 PM) nitvir2003: va vahidian
(11:10:35 PM) nitvir2003: :X
گفتم : یعنی اون دو نفر اینقد قوی هستن ؟ که میتونن ادعا کنن چنین سرور بهم ریخته ای رو درست میکنن و یا کردن ؟
(11:14:54 PM) nitvir2003: hamchiinam beham rikhte nist
(11:14:59 PM) nitvir2003: ye list tahiye shode
(11:15:00 PM) nitvir2003: :D
(11:15:02 PM) nitvir2003: hala
(11:15:05 PM) nitvir2003: to in hafte
(11:15:09 PM) nitvir2003: etefagh haye jalebi miofte
و ...
( طبیعتا این صرفا بخشی از مکالمه هست)
ویرایش توسط atmahasan : November 9th, 2010 در ساعت 03:52
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)