-
درخواست هاست دانلود برای تست افزونه و خرید هاست 80 گیگ بعد از تست و رضایت
با سلام
بنده هاست دانلود برای تست افزونه vip خود دارم. در حال حاظر از وی پی اس ویندوز با Xampp به عنوان هاست دانلود استفاده میکنم که کاملا سازگار نیست با افزونه
حجم هاست تست زیاد مهم نیست و درصورت رضایت هاست دانلود 80 گیگ تهیه میشود و همکاری دراز مدت خواهیم داشت
-
May 20th, 2016 20:14
# ADS
-
پاسخ : درخواست هاست دانلود برای تست افزونه و خرید هاست 80 گیگ بعد از تست و رضایت
سلام قابل ارائه هستش
برای ارائه تست تیکت بزنید در صورت نبود مشکل هر گیگ 200 تومان محاسبه خواهد شد
http://portal.pardazmizban.com/
در صورت تمایل تیکت ارسال کنید(اطلاعات واقعی ثبت کنید)
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
-
پاسخ : درخواست هاست دانلود برای تست افزونه و خرید هاست 80 گیگ بعد از تست و رضایت

نوشته اصلی توسط
almandata
سلام قابل ارائه هستش
برای ارائه تست تیکت بزنید در صورت نبود مشکل هر گیگ 200 تومان محاسبه خواهد شد
http://portal.pardazmizban.com/
در صورت تمایل تیکت ارسال کنید(اطلاعات واقعی ثبت کنید)
درخواست فرستاده شد.
-
-

نوشته اصلی توسط
hossein.itman
با سلام
بنده هاست دانلود برای تست افزونه vip خود دارم. در حال حاظر از وی پی اس ویندوز با Xampp به عنوان هاست دانلود استفاده میکنم که کاملا سازگار نیست با افزونه
حجم هاست تست زیاد مهم نیست و درصورت رضایت هاست دانلود 80 گیگ تهیه میشود و همکاری دراز مدت خواهیم داشت
باسلام این لینکو بزنید سرعتشو تست کنید در صورت نیاز میتوانید در چت انلاین سایت با ما در ارتباط باشید
اینم لینک تست http://dl.downloadfilm.org/94/film/i...ilm.org%5d.mkv
-
-
لطفا پیشنهاد ها رو با قیمت هاست 80 گیگ بدهید
-
-

نوشته اصلی توسط
hossein.itman
لطفا پیشنهاد ها رو با قیمت هاست 80 گیگ بدهید
فضا: 80 گیگابایت
ترافیک ماهیانه : نامحدود
تعداد اکانت FTP: نامحدود
تعداد ساب دامین : نامحدود
تعداد پارک دامین : نامحدود
پشتیبانی آنلاین: ۲۴ ساعته
کنترل پنل : Cpanel
محل سرور : آلمان
قابلیت ارتقا: دارد
قابلیت لیچر: ندارد
ديتابيس: در صورت درخواست
تحويل: 1 الی 24 ساعت
قیمت:65هزارتومان ماهانه
-
-
عضو انجمن
سلام
از په اسکریپتی استفاده می کنید ؟
-
-

نوشته اصلی توسط
pardishosting
سلام
از په اسکریپتی استفاده می کنید ؟
روی هاست دانلود اسکریپت نصب نمیشه و نیاز به دیتابیس هم نیست. فقط چند تا فایل php و htaccess است برای کنترل کاربر ویژه
-
-

نوشته اصلی توسط
hossein.itman
با سلام
درصورت نیاز به سایت بیایید نت بنده قطع شد نتونستم پاسخ بدم
-
-
May 20th, 2016, 23:43
عضو انجمن
روی هاست دانلود هم دیتابیس میشه داشت و هم اسکریپت نصب کرد.
-