نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

موضوع: vps ایران یافرانسه یا هلند

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن InterServer.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    382
    تشکر تشکر شده 
    789
    تشکر شده در
    499 پست

پیش فرض پاسخ : vps ایران یافرانسه یا هلند

نقل قول نوشته اصلی توسط majid4040 نمایش پست ها
    سلام
    رم 2 گیگ
    هسته cpu 2
    هارد 30 گیگ SSD
    ترافیک 3000 گیگ ماهانه
    پورت 100 مگابایت تضمین شده میخام
    دایرکت ادمین
    * برای کار خرید و فروش هاست مدنظر ندارم
    * هزینه رم اضافه ، هسته ی سی پی یو اضافه ، هارد اضافه ، آی پی اضافه رو ذکر کنین مجزا
    * سرور کانفیگ شده من نیاز دارم ، اگر کانفیگ میشه هزینه داره بنویسین اگر به صورت آفر رایگان انجام میدین هم بنویسین
    * رم - سی پی یو - هارددیسک - پورت میزان اختصاصی که میخام باید اختصاصی باشه! یعنی به هیچ وجه دوستانی که کارشون oversell هست آفر نزارن ، من دسترسی کامل به منابع رو میخام لذا نوع مجازی ساز و نوع دسترسی که بهم تحت وب هم میدین منابع رو زیر نظر بگیرم بنویسین
    * کانفیگ سرور ددکیتی که روش vps دارین آفر میدین رو با تعداد کلاینتی که کلا دارین روش میارین رو بنویسین
    * از هر دیتاسنتری آفر میدین اسم دقیق دیتاسنتر رو بنویسین به همراه آی پی تست ، اگر امکانش هست یکی دو سایت از مشتری هاتون رو چک کنم سرعتشون رو از همون سروری که آفر میدین
    * مدت زمان تحویل سرور بعد از سفارش رو دقیقا بنویسین

من یه تاپیک همین هفته باز کردم از یکی از یوزرهای همین فوروم خریدم کیفیتش راضی نیستم برای همین من نیاز دارم سرور پرسرعت داشته باشم ، سرعت برای من مهمه
    تلگرامتون رو برا چت بزارین

سلام

کیفیت رو تضمین می کنیم براتون.
    در مورد اورسل بهتون پنل تحت وب vsphere web client 6 ارائه میشه که مصرف دقیق و اختصاصی بودن منابع رو مشاهده کنید .
    در ضمن رم به صورت رزرو به سرور تعلق خواهد گرفت که دیگر امکان اورسل وجود نخواهد داشت.

در مورد پردازنده هم می تونید از کل پردازنده استفاده کنید ولی مانند رم به صورت رزرو شده نمی تونیم قرار بدیم.

آفر مخصوص هاستینگ دیتاسنتر OVH ( بر روی این سرور اختصاصی هیچ سرور دانلود فیلم و ... وجود ندارد و نخواهد داشت تا کیفیت هارد افت کند )

پردازنده 2 هسته 1/5 گیگاهرتز ( در صورت سفارش دو سرور 500 مگاهرتز رایگان به سرور ها اضافه خواهد شد )
    رم 2 گیگ کاملا اختصاصی ( رزرو )
    60 گیگ هارد SATAIII با رید سخت افزاری و کش ( سرعت همسان با برخی هارد های SSD )
    مجازی ساز حرفه ای vmware با کرنل اختصاصی
    پورت 1 گیگابیت ( 100 مگ تضمینی برای شما )

آنتی دیداس و فایروال سخت افزاری رایگان
    3 روز کلاود پروتکشن رایگان بر روی هاستینگ ها برای دفع حملات دیداس در لایه های 3- 4 -7 ( هر زمان نیاز داشته باشید فعال خواهد شد )
    10 گیگ فضای بک آپ رایگان بر روی سرور مجزا
    ماهانه 30 هزار تومان

زمان تحویل حداقل 15 دقیقه و حداکثر 6 ساعت ( در تلگرام پیام بدید تا سریعتر کارتون رو انجام بدیم )
    لایسنس دایرکت ادمین 10 هزار تومان ماهانه هست
    نصب و کانفیگ پیشفرض دایرکت ادمین رایگان - گانفیگ حرفه ای 60 هزار تومان ( تمامی کانفیگ های امنیتی و بهینه سازی )
    نصب و کانفیگ پیشفرض کلاود لینوکس 30 روزه رایگان - کانفیگ حرفه ای 15 هزار تومان ( کانفیگ های امنیتی و بهینه سازی )

موارد اضافی:
    هر 1 گیگ رم 8 هزار تومان تا 32 گیگ
    هر 1 هسته پردازنده 800 مگاهرتز 15 هزار تومان تا 8 هسته
    هر 100 گیگ هارد 10 هزار تومان تا 300 گیگ

شرایط برگشت وجه:

24 ساعت برگشت وجه بدون سوال ( هزینه لایسنس ها رو شامل نخواهد شد )
    14 روز برگشت وجه با دلیل نارضایتی از کیفیت سرور

برای تست سرعت سایت های میزبانی شده در تلگرام پیام بدید.
    آفر در سایت موجود نیست برای دریافت تیکت بدید. لینک در امضا

vc1.JPG

hrtz.JPG
    ویرایش توسط InterServer.ir : May 20th, 2016 در ساعت 14:16

Reliable , High-Performance Hosting
    Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)