نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

موضوع: vps ایران یافرانسه یا هلند

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Z.eus آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    695
    تشکر تشکر شده 
    1,115
    تشکر شده در
    839 پست

پیش فرض پاسخ : vps ایران یافرانسه یا هلند

نقل قول نوشته اصلی توسط majid4040 نمایش پست ها
    سلام
    رم 2 گیگ
    هسته cpu 2
    هارد 30 گیگ SSD
    ترافیک 3000 گیگ ماهانه
    پورت 100 مگابایت تضمین شده میخام
    دایرکت ادمین
    * برای کار خرید و فروش هاست مدنظر ندارم
    * هزینه رم اضافه ، هسته ی سی پی یو اضافه ، هارد اضافه ، آی پی اضافه رو ذکر کنین مجزا
    * سرور کانفیگ شده من نیاز دارم ، اگر کانفیگ میشه هزینه داره بنویسین اگر به صورت آفر رایگان انجام میدین هم بنویسین
    * رم - سی پی یو - هارددیسک - پورت میزان اختصاصی که میخام باید اختصاصی باشه! یعنی به هیچ وجه دوستانی که کارشون oversell هست آفر نزارن ، من دسترسی کامل به منابع رو میخام لذا نوع مجازی ساز و نوع دسترسی که بهم تحت وب هم میدین منابع رو زیر نظر بگیرم بنویسین
    * کانفیگ سرور ددکیتی که روش vps دارین آفر میدین رو با تعداد کلاینتی که کلا دارین روش میارین رو بنویسین
    * از هر دیتاسنتری آفر میدین اسم دقیق دیتاسنتر رو بنویسین به همراه آی پی تست ، اگر امکانش هست یکی دو سایت از مشتری هاتون رو چک کنم سرعتشون رو از همون سروری که آفر میدین
    * مدت زمان تحویل سرور بعد از سفارش رو دقیقا بنویسین

من یه تاپیک همین هفته باز کردم از یکی از یوزرهای همین فوروم خریدم کیفیتش راضی نیستم برای همین من نیاز دارم سرور پرسرعت داشته باشم ، سرعت برای من مهمه
    تلگرامتون رو برا چت بزارین
    پلن دوم ما کاملا مناسب شماست.
    محدودیتی در پردازنده نیست. منابع ۱۰۰٪ اختصاصی.
    لایسنس دایرکت ادمین کاملا قانونی فقط ۵ هزارتومان ماهیانه به هزین سرور اضافه می‌شود.
    نصب و کانفیگ اولیه و انتقال دیتا رایگان است
    ۱۰۰ مگابایت اختصاصی یعنی یک پورت 1000Mbps یا به عبارت دیگر کل پورت سرور اختصاصی! اگر میخوایید حتما 1000Mbps بی برو برگشت باشد باید سرور اختصاصی تهیه کنید.

در هر صورت سرور اصلی ما 1000mbps پورت اختصاصی دارد و مثل سرور های hetzner و ovh نیست که 200mbps یا 500mbps گارانتی باشد

مکان سرور مونترآل کانادا - پینگ مناسب به ایران. سایت جهت تست هم موجود هست که روی سرور مجازی ما بالا اومده. بیایید تلگرام تا ارسال کنم.

به هیچ وجه oversell نیست. ما اصلا نیازی به oversell نداریم. مجازی ساز KVM است. منابع ۱۰۰٪ اختصاصی هست نگران چیزی نباشید.

آپتایم و پایداری شبکه تا این لحظه: ۱۰۰ در صد!

سی پی یو سرور اصلی Xeon
    هارد دیسک ها مدل Western Digital از سری RE هستند ( Datacenter Edition ) کاملا قدرتمند هستند و برای کار های سنگین طراحی شده اند و دسکتاپ نیستند.
    روی هر دیسک بین ۵ تا مکس ۸ سرور مجازی ساخته می‌شود.
    ترافیک نامحدود
    کنترل پنل مجهزی ارائه می‌شود که همه چیزو میتونید چک و مانیتور کنید. اتصال VNC تحت وب بدون نیاز به هیچ نرم افزار اضافه و ...

تحویل سرور در کمتر از ۶۰ ثانیه!
    سرور ها در مجتمع مخابراتی کولوجکیس مستقر هستند

اگر واقعا دنبال کیفیتین ما در خدمتیم.

خرید سرور مجازی

آیدی تلگرام جهت ارتباط و گرفتن تست: @MyServerSaz
    ویرایش توسط Z.eus : May 20th, 2016 در ساعت 12:29
    ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
    24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
    Join us on Telegram | Live Chat

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)