نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
مگه شلوارته که میگی خصوصی هست ؟ پسر خوب سایت باز هست و جهانی.شما دانلود نکن شما دانلود کن شد حرف؟ مطمعن باش اگر ایراد نداشت کسی به شما حرفی نمیزد. خوب میشه بفرمایید از کجا بدونیم نباید از سایت شما دانلود کنیم؟ تابلویی چیزی زدید؟ تا وقتی دانلود نکنیم و تجربه نکنیم که خوب دیگه حرفی برای گفتن و شکایت نیست.یکبار دانلود کردیم به ... خوردن افتادیم. سایت و .. همه رو به فنا دادیم.هک شدیم. ضرر خوردیم.مشخصه دفعه دیگه کلاهمون هم بیفته دیگه بهش سر نمیزنیم. منتهی برای همین بار اول که ندونسته آمدیم این همه ضرر رو کی جبران میکنه؟ شما؟ اگر سایتت شخصی هست درش رو تخته کن بگو خصوصی!! اگر مطالبتون ایراد داره بنویس بالاش مسئولیت دانلود و.. با خودتون هست.. وقتی هیچی ننوشتی بعد آمدی میگی شما دانلود نکن؟ نه جان من تو رو خدا بزار بیایم سایتتون!!
در مورد قوانین مگر شما قانون گزاری؟ اصلا قانون رو خوندی که آمدی میگی کسی کاری نمیتونه کنه؟ بیکار شدی قوانین جرایم رایانه ای رو بخون.نصیحت برادرانه میکنم چون خودم درگیرش بودم و اتفاقا 20 روز سایت ما فیل بود که دیشب موضوع حل شد.. به خاطر یکی دو تا اسکریپت خودت رو دردسر ننداز.
فكر ميكنم دلتا به خوبی پاسخ شما رو دادن. كامل و منطقی.