فقط و فقط iweb !
اصلا درنگ و شکی نداشته باشید
فقط و فقط iweb !
اصلا درنگ و شکی نداشته باشید
گروه نرم افزاری P30DAY
دوستان برای خرید یه vps با رم 256 و پهنای باند 400 گیگ از دیتا سنتر i-web کسی رو سراغ دارید ؟
پشتیبانی + تضمین کیفیت رو هم میخوام
parsdev
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
احتمالا درخواست بدید انجام می دن
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
پیدا کنید پرتغال فروش را
این فروشنده های ایرانی زیادی باحال هستند . از من میشنوی از شرکت خارجی بگیر خیال خودت رو راحت کن:^o
وقتی که میتونه از یک شرکت ایرانی معتبر تهیه کنه چرا بره از جای دیگه !
آقای دیتا سنتر corenetworks هم بسیار قدرتمند هست و در حد همین آی وب !
میتونید سری به سایت irPowerWeb - بزنید ! خدا وکیلی سروریس های فوق العاده ای رو میده آقا حمید !
من 4 سال هست با این شرکت دارم کار میکنم و حتی یک مشکل کوچیک هم نبوده !
گروه نرم افزاری P30DAY
آقا ما به همینparsdev درخواست دادیم اما مثل اینکه زیادی کلفت هستند گفتند سرور نمیدن
جایی در حد همین parsdev سراغ ندارین راحت سرور بده؟؟؟؟
---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------
آقا ما تو ریال خودمون موندیم دیگه به دلار حساب کنیم و مشکلی که خارجی ها دارن اینه که فارسی بلد نیستن:دی مشکل پیدا کنیم نمیشه حالیشون کرد.زبانشون ضعیفه
ویرایش توسط pooya_pitbull : September 29th, 2010 در ساعت 23:36
اصلا واسه من که فرقی نمیکنه.
از هر کجا که بخوایی واست میخرم.
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)