-
May 16th, 2016, 18:02
پاسخ : درخواست سرورمجازی با سی پی یو قوی + مهلت تست
دوستان مورد استفاده برای اجرا یک نرم افزار افزایش بازدید هست،حداقل منابع یک گیگ رم می باشد ، هارد زیاد یا اس اس دی به کارم نمیاد
اورسل هم مورد قبول (به شرط اختصاص حداقل 2 گیگ رم) توی سرور بزنه 8 گیگ رم ولی در حقیقت دو گیگ رم اختصاصی باشه مورد تایید هست
تست حتما میخوام ، یعنی ویندوز بیاد بالا نرم افزار تست کنم اوکی باشه پرداخت میکنم این تست شاید 10 دقیقه زمان ببره
-
-
May 16th, 2016 18:02
# ADS
-
May 16th, 2016, 18:14
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
May 16th, 2016, 18:51
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
SilverSina
دوستان مورد استفاده برای اجرا یک نرم افزار افزایش بازدید هست،حداقل منابع یک گیگ رم می باشد ، هارد زیاد یا اس اس دی به کارم نمیاد
اورسل هم مورد قبول (به شرط اختصاص حداقل 2 گیگ رم) توی سرور بزنه 8 گیگ رم ولی در حقیقت دو گیگ رم اختصاصی باشه مورد تایید هست
تست حتما میخوام ، یعنی ویندوز بیاد بالا نرم افزار تست کنم اوکی باشه پرداخت میکنم این تست شاید 10 دقیقه زمان ببره
آفر داده شده ولی بهتره میزان بودجه و میزان پردازنده مشخص کنید شاید بشه آفر رو مقداری تغییر داد.
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-
May 16th, 2016, 22:26

نوشته اصلی توسط
kool
آفر داده شده ولی بهتره میزان بودجه و میزان پردازنده مشخص کنید شاید بشه آفر رو مقداری تغییر داد.
1 گیگ رم متاسفانه جواب نداده دوست عزیز برای همین مهلت تست لازم دارم که بدونم دقیقا چه سخت افزاری برای این کار مناسبه تا بشه یه مورد مناسب انتخاب کرد
-
-
May 16th, 2016, 23:31
-
-
May 17th, 2016, 00:20
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
SilverSina
1 گیگ رم متاسفانه جواب نداده دوست عزیز برای همین مهلت تست لازم دارم که بدونم دقیقا چه سخت افزاری برای این کار مناسبه تا بشه یه مورد مناسب انتخاب کرد
مشکلی نداره با مشخصات واقعی ثبت نام کرده و تیکت بدید تست ارائه میشود.
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-
May 17th, 2016, 01:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SilverSina
دوست عزیز تست 1 ساعته بهتون میدیم.
برای دریافت تلگرام و یاهو :yasserhost
یا تیکت بفرستید تست بدیم.
yasserhost.com
-
-
May 19th, 2016, 09:33
عضو انجمن
--------------------------------------------------------------
Ram 4 G
رم : DDR3 4 G