Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
کیفیت خط شما پایین هست الان و توانستند 6 مگابیت باز بزارند نت شما 10 مگابیت نیست .
شما از ماه بعد سرویس 128 بگیرید خودش رو همین 6 باز هست اما بهتره کیفیت خط را بالا ببرید نویز دارید که بتونید مثل من 10 مگابیت پهنا باز بزارند سرعت بالاتر میره. Line Attenuations شما عالی هست بخاطر مسافت نزدیک مخابرات به شما اما کیفیت خط شما بد هست .
اگر خواستید 1 کار بهتون میگم انجام بدید احتمال زیاد بالا میره .
ویرایش توسط مینا-صیفی : May 17th, 2016 در ساعت 08:57
البته ظاهراً کارشناس های آسیاتک دروغ هم میگن.
به من میگن سرویس شما روی 4 مگ بسته شده اما این تست سرعت منه:
در صورتی که کیفیت خطم از این دوست عزیزمون که تست سرعت بالاتری گذاشته بیشتره:
به نظرتون چرا به من میگن سرعتت روی 4 مگ بسته شده اما سرعتم اینه؟
البته من اصلاً با این اینترنت دانلود نمیکنم و اصلاً برام سرعتش مهم نیست بیشتر اینکه قطعی نداشته باشه مهمه اما خب اینکه بهم دروغ هم بگن بالاخره ناراحت میشم.
- - - Updated - - -
الان تماس گرفتم 1544 پرسیدم میگه اون اپراتور بهتون الکی گفته سرویس شما تا حداکثر 2 مگ بسته شده.
پرسیدم چطوری یکی 128 می خره تا 4 مگ میره بعد من 1 مگ با قیمت 60 هزار تومان ماهانه خریدم همون سرعت خودم رو میگیرم میگه اونایی که بیشتر میگیرن فقط تو سرویس های جشنواره است و از این به بعد همه سرویس ها سرعت اسمی خودشون رو میگیرن!!!
باور کنید دیگه از آسیاتک حالم بهم می خوره تا حالا 3 بار ماه پیش تماس گرفتم دو تا خانم و یه آقا بهم گفتن سرعت شما روی 4 مگ هست حالا میگن 1 مگه!!!
نه دوست عزیز در اون یکی تاپیک هم گفتم کارشناس های آسیاتک گفتن در تمامی پلن ها سرعت آپلود رو بیشتر از 768 مگابیت نمی تونن بذارن.
الان از تصویری که این دوستمون گذاشته هم قشنگ معلومه تو همین حدودای 768 مگابیت هستش.
یعنی رسماً خرید پلن های بالاتر بیهوده است اما طبق گفته کارشناس آسیاتک و شما فقط ممکنه در بعضی مواقع (مثلاً مواقعی که Share زیاد هست) سرویس شما در ارجعیت قرار داشته باشه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)