نوشته اصلی توسط
majid4040
سلام
موضوع مشخص هست
رم 2 الی 4 گیگ { میزان رم هر گیگ قیمتش مجزا بنویسین }
هسته ی سی پی یو 2 الی 7 {میزان هر کور مشخص بشه}
هارد SSD به میزان 50 گیگابایت {هر چند گیگ اضافه قیمتش رو}
دایرکت ادمین {لایسنس ماهیانه ، اگر به صورت آفر هم بدین یعنی internal باشه که هزینه ندم به شما استقبال میکنم}
کلودلینوکس {به صورت آفر اگر میتونین بدید که آپگریدش با خودتون با پکیح بیشتر مدنظر من هست ، اگر نه هزینه ماهیانه لایسنس رو ذکر کنین}
کانفیگ شده یا کانفیگ نشده تحویل میدید مشخص کنین ، اگر کانفیگ هزینه داره بنویسین و بگین چه کاری انجام میدین
نوع مجازی ساز رو مشخص کنین
به هیچ عنوان اورسل نباید بدید ، من منیتور میکنم سرور رو اگر یهو منابع به صورت نامعقول کم بیاد متوجه میشم
زمان دقیق سرور رو مشخص کنین {من 24 ساعت جاری نیاز دارم نه بعد از n روز!}
شرایط ریفاوند رو دقیقا بنویسین
در صورت امکان از پلانی که آفر میدید یک آی پی بدید که چک کنم {پ.خ بدید}
لطفا 1 کیلومتر توضیحات کپی پیستی ننویسین من آفر اینطوری رو نمیخونم دقیقا طبق چیزی که نوشتم قیمت بدید
سی پی یو ، رم اشتراکی نمیخام اختصاصی برای من باید باشه
پورت سرور دقیقا مشخص کنین چقدر هست چقدرش اشتراکی چقدرش اختصاصی هست
با سلام و احترام
این افر در سایت ما به دلیل تخفیف ویژه موجود نمی باشد لذا برای سفارش می بایست تیکت ارسال کنید ، لطفا در صورت انتخاب از محصولات ما ، از مشاوره رایگان در خصوص سفارش موفق و صحیح استفاده نمائید.
در صورت توضیحاتی که فرمودید ، دوست عزیز سرور به صورت نیمه خصوصی ارائه میشه برای همین هزینه منابع متفاوت هست مجازی ساز هم مشخص هست و مانیتورینگ تحت وب برای شما ارائه می وشد
در خصوص کانفیگ در صورتی که به صورت لایف تایم میخواهید کلود و دایرکت ادمین یا سی پنل ( جهت جزئیات بیشتر تیکت ارسال کنید )
در صورتی ما برای شما نصب راه اندازی کنیم هزنیه کانفیگ 100 تومان هست.
هزنیه پشتیبانی اختصاصی در صورتی که برای مدیریت سرور خود وقت لازم یا تخصص لازم ندارید به صورت ماهانه هزینه جداگانه داره.
خدمات پشتیبانی سرور و سخت افزار و رفع عیب شبکه رایگان هست.
با توجه به شرایط شما در صورتی که با کانفیگ باشه 2 روز زمان می بره
در صورتی که بدون کانفیگ باشه 1 الی 6 ساعت اداری تحویل داده می شود.
هزینه گیگ رم اضافه 15 تومان
هزنیه هر کور پردازنده اضافه 10 تومان
هزنیه هارد نوع SSD هر 10 گیگ 5 تومان
هزینه ای پی اضافه 7 تومان
SERVER VDS HP NEW 2016
OFFER PL2
CPU : Intel Xone 2COR / 1500Mhz
RAM : 2GB DDR4 ECC
H.D.D : 100GB SATA6GB/s NEW or 50GB SSD
BW: 2TB
Port : 1Gbit Share 200 Mbit Dedicated
تعرفه ماهانه 55.000 تومان
لایسنس دایرکت ادمین رایگان
لایسنس سی پنل رایگان
لایسنس سی پنل اورجینال 55 تومان
مجازی ساز : KVM
کنترل پنل : Virtualizor
> مشاهده آنلاین پنل کاربری
> مشاهده تصویری از پنل کاربری و دسترسی به مدیریت سرور
ضمنن از سایر دیتاسنتر ها ایران نیز قابل ارائه هست ( تبیان ، افرانت ، اسیاتک ، پارس انلاین )
سرور ارسال ایمیل با اسکریپت فارسی و 100% اینباکس با کانفیگ حرفه ای و آموزش رایگان
سرور نیمه اختصاصی VDS میزبانی هاست ایران و آلمان با هارد SSD و لایسنس سی پنل رایگان
جهت اطلاعات بیشتر از آفرها و سایر پلان ها تیکت ارسال کنید و یا با ما تماس بگیرید.