-
عضو انجمن
وضعیت آسیاتک؟
سلام
وضعیت سرعت های adsl اسیاتک به چه صورت هست
برای تمامی پکیج های حجمیشون سرعت ازاد هست؟
در حال حاضر اینترنت ما مخابرات هست قیمتش مناسب و قطعی ندارم کیفیتشم خوبه حداکثر ۲۳۰ میده.
ولی شنیدم اسیاتک تا ۱-۲ مگ هم میکشه .
اگر ارزش داره به خصوص کیفیتشون تا با اینکه گرونتر هست تعویض کنیم
ویرایش توسط novinvps.com : May 16th, 2016 در ساعت 12:06
-
تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2016 12:02
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : وضعیت آسیاتک؟
من اسیا تک بودم بشدت گران و کم کیفیت بنظرم نگیر
-
تعداد تشکر ها ازpar30 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
سلام
از سرویس آسیاتک استفاده میکنم, سرعت دانلود معمولاً بین 800kb تا 1.2MB هست اما مدتیه مشکل کندی سرعت دارن و کیفیتش مثل سابق نیست
-
تعداد تشکر ها از lizard.tiny به دلیل پست مفید
-
سلام
آسیاتک بین شرکت های خصوصی واقعاً قیمت های خوبی داره اما خب اینترنت لوکسی هم بهتون نمیده یعنی یه جوری نه خیلی بده نه خیلی خوب میشه گفت قابل تحمله همین.
مخابرات درسته کلی مشکلات داره و کلی شاکی اما خدایی تنهایی جایی که دیدم ثبات سرعتی داشت فقط مخابرات بود برای من مخابرات همیشه سرعت واقعی تقسیم بر 8 خودم رو دارم اما شرکت های خصوصی هر کدومشون که بودم یه ساعت روز سرعت یه چیزیه ساعت دیگه یه چیز دیگه.
-
تعداد تشکر ها ازiHSG به دلیل پست مفید
-
اینترنت فقط شاتل 128 نامحدود داریم ماهی 50 60 گیگ دانلود میکنم سرعت دانلود 150 تا 200 هست
-
تعداد تشکر ها ازhostorder به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
من 5.6 ساله اسیاتک دارم
بد نیست خوب هم نیست در منطقه ما بخاطر مرکز مخابراتی ما افت پهنا باند را مواجع هستیم که رضایت بخش نیست از غروب تا شب افت سرعت داریم.
درکل این شرکت هم جز 3 تا شرکت برتر کشور هست وقتی زیرساخت همینه همه شرکت ها تا حد زیادی مثل هم هستند مرکز مخابراتی ها تجهیزات مناسب ندارند وگرنه شرکت ها تغصیری ندارند.
ویرایش توسط مینا-صیفی : May 16th, 2016 در ساعت 14:30
-
تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
سلام
بنده در هر صورت تهیه کردم از اسیاتک
با توجه به اشنا و نفوذی که داشتم ۲ ساعته خطم راه اندازی شد.
پکیج ۱۰ مگابیت رو خریداری کردم سرعت ۹۰۰ ۸۰۰ ۵۰۰ در نوسان
یکی از دوستان که ۵۱۲ دارد همین سرعت رو داره . پس نتیجه میگیریم که سرعت برای همه یکسان هست درسته؟
دوستانی که در این باره تجربه دارند ممنون میشم که راهنمایی کنند که اگر بدین صورت هست ما در اینده پکیج های ارزان قیمت تهیه کنیم
وضعیت شبکه و پینگ: عالی
-
-

نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
بنده در هر صورت تهیه کردم از اسیاتک
با توجه به اشنا و نفوذی که داشتم ۲ ساعته خطم راه اندازی شد.
پکیج ۱۰ مگابیت رو خریداری کردم سرعت ۹۰۰ ۸۰۰ ۵۰۰ در نوسان
یکی از دوستان که ۵۱۲ دارد همین سرعت رو داره . پس نتیجه میگیریم که سرعت برای همه یکسان هست درسته؟
دوستانی که در این باره تجربه دارند ممنون میشم که راهنمایی کنند که اگر بدین صورت هست ما در اینده پکیج های ارزان قیمت تهیه کنیم
وضعیت شبکه و پینگ: عالی
بله در اون یکی تاپیک هم گفتم برای منم هر سرعتی رو میگیرم یکیه.
فقط حجمش تفاوت پیدا میکنه.
-
تعداد تشکر ها از iHSG به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iHSG
بله در اون یکی تاپیک هم گفتم برای منم هر سرعتی رو میگیرم یکیه.
فقط حجمش تفاوت پیدا میکنه.
البته شنیدم بسته های نامحدودش اینطوری نیست و سرعتی که نوشته شده دریافت میکنه مشترک ایا این درسته؟
دوستان دیگه هم تجربشون قرار بدن اگر بدین صورت هست از ماه اینده ما ۱۲۸ یا ۲۵۶ خرید کنیم
-
-
May 16th, 2016, 18:21

نوشته اصلی توسط
novinvps.com
البته شنیدم بسته های نامحدودش اینطوری نیست و سرعتی که نوشته شده دریافت میکنه مشترک ایا این درسته؟
دوستان دیگه هم تجربشون قرار بدن اگر بدین صورت هست از ماه اینده ما ۱۲۸ یا ۲۵۶ خرید کنیم
نامحدودش به معنای واقعی کلمه آشغاله.
حتی اگه طلایی هاش هم بخری سرعت واقعی تقسیم بر 8 خودت هم دریافت نمیکنی و همیشه سرعتت کمتر از سرعت واقعیت است.
به خدا صد رحمت به نامحدود مخابرات که حداقل با قیمت پایین سرعت واقعیمون رو دریافت میکنیم.
من نامحدود 512 طلایی رو با قیمت 80 هزار تومان ماهانه از آسیاتک داشتم سرعتش حداکثر روی 16 کیلوبایت بود.
حتی تماس بگیرید به آسیاتک درباره نامحدود ها بپرسید میگه حتی طلایی هاش از حداقل سرعت 8 کیلوبایت به بالا شروع میشه یعنی حداقل سرعتش حداقل سرعت اسمی تقسیم بر 8 شما نیست و حتی 2 مگ طلایی نامحدود هم بگیرید حداقل سرعتش 8 کیلوبایت به بالا است.
-
تعداد تشکر ها از iHSG به دلیل پست مفید