-
September 28th, 2010, 16:59
پاسخ : مدیران سایت های موزیک مواظب باشند !!!!

نوشته اصلی توسط
™StarHost
الان البوم جدید خواجه امیری در حال فروشه - سریال قهوه تلخ در حال فروشه و خیلی های دیگه چرا باید این هنرمندا رو دلسرد کرد ؟ البته بعضی ها واقعا رعایت میکنند که مشکلی نداره
آقای احسان خواجه امیری با کاری که داده بیرون فک کنم زیاد دانلودی نداشته چون کاراش واقآ بد شده به قول بچه های موزیک خیلی معزرت میخاما دستمال باز شده . سریال قهوه تلخ هم داستان داره اما اکثر سایتها قسمت 1.2.3 به سورت دمو گزاشتن و ذکر شده : این سریال صرفا جهت معرفی اثر با کیفیت معمولی در سایت قرار می گیرد.
برای حمایت از فیلم و عوامل آن ، سریال را به صورت اورجینال از سایت ghahvetalkh.com خریداری نمایید.
-
-
September 28th, 2010 16:59
# ADS
-
September 28th, 2010, 17:04
عضو دائم
متاسفانه دروغ نیست.. بنده برای رفع فیل در ارشاد حظور داشتم. رییس ارشاد حرف خوبی زد.. بهش گفتم چرا با اینکه تو سایت اهنگهای وطنی مثل خواجه امیری اینا گزاشتم بازم بهم گیر دادند؟ یک حرف خوبی زد.. گفت این اهنگها رو گزاشتیم فقط برای اینکه خودتون گوش بدید نه اینکه پخشش کنید. اگر صدا سیما میزاره مجوز داره. شما چی؟ کلی سی دی نشونم داد گت نگاه اینا همه مال ماشین هست گرفتیم!! گفت خودشون اگر تو ماشین گوش بدن مشکلی نیست اما وقتی صدا زیاد میکنند بقیه بشنوند جرمه...
در ضمن خود ساماندهی هم بهم گفت دارند تغییراتی تو ساماندهی سایتها میدهند و خود من 5 روز منتظر بودم فقط تا تغییرات انجام بشه.. برای داشتن یک آی پی اختصاصی هم کم مونده بود تشکیل پرونده برام ایجاد بشه بعد شما میگید سایت موزیک مشکلی نیست؟
در کل بگم عزیزانی که فکر میکنند سایت میزنند و هر کاری دلشون میخواد انجام میدهند اشتباه میکنند. کاری ندارن کاری ندارن هیچی نمیگن اما یکدفعه خونه زندگیتو ........ به غلط کردن میفتی بدجوری!! سایت من نرم افزاری بود 20 روز زندگی و... بنده شد ارشاد..حالا بماند سایت موزیک و فیلم چه ها شود!!
-
-
September 28th, 2010, 17:07
این خبردر هیچ خبرگزاری رسمی انتشار نکرده بود من سرچ کردم از گوگل پیدا نکردم
-
-
September 28th, 2010, 17:12
خوبه حرف زیاده . الان فارس کیدذ 5 ساله داره کار میکنه و ندیدم مشکلی براشون پیش اومده باشه
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
ما برای پیشرفت موسقی های زیر زمینی ایران فعالیت میکنیم . هنوز هنرمندانی هست که شماها تو خواب هم ندیدید ما بریم خدا حافظ کاری داشتید در خدمتم iranmusic@rogers.com یاهو ایدی
-
-
September 28th, 2010, 17:20
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mehrdadiranmusic
خوبه حرف زیاده . الان فارس کیدذ 5 ساله داره کار میکنه و ندیدم مشکلی براشون پیش اومده باشه
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
ما برای پیشرفت موسقی های زیر زمینی ایران فعالیت میکنیم . هنوز هنرمندانی هست که شماها تو خواب هم ندیدید ما بریم خدا حافظ کاری داشتید در خدمتم
iranmusic@rogers.com یاهو ایدی
منم نگفتم حرفه.. گفتم که 5 روز پیش اعمال شده.. به زودی هم اجرا میشه..
-
-
September 28th, 2010, 17:57
عضو دائم
عرض کنم که این عنوان هر چند وقت یکبار منتشر میشه دقیقا با همین متن و بعدش چیزی مشاهده نمیشه بنده توی این 3-4 ماه اخیر 3 بار در 3 بازه زمانی مختلف این خبر را دریافت کردم ولی چیزی مشاهده نکردم
-
-
September 28th, 2010, 18:02
آقای احسان خواجه امیری با کاری که داده بیرون فک کنم زیاد دانلودی نداشته چون کاراش واقآ بد شده به قول بچه های موزیک خیلی معزرت میخاما دستمال باز شده . سریال قهوه تلخ هم داستان داره اما اکثر سایتها قسمت 1.2.3 به سورت دمو گزاشتن و ذکر شده :
این سریال صرفا جهت معرفی اثر با کیفیت معمولی در سایت قرار می گیرد.
برای حمایت از فیلم و عوامل آن ، سریال را به صورت اورجینال از سایت ghahvetalkh.com خریداری نمایید.
اینا تا حالا جالب ترین حرفایی بود که شنیدم اگه خواجه امیری و بقیه کاراشون داره خراب میشه بخاطر اینه که یه عده ..... میان کاری که براش چند میلیون خرج شده رو میزارن برای دانلود اینا بعد یه مدت نه میتونن \ول استودیو جور کنن نه شاعر نه آهنگساز و .....
درمورد قهوه تلخم از این مسخره تر نشنیده بودم=d> شما میخوای یه اثر رو معرفی کنید باید خلاصه داستانشو بعلاوه تریلر رسمی که خود سازنده اش داده بیرون بزاری نه کل فیلمو
-
-
September 28th, 2010, 18:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehrdadiranmusic
آقای احسان خواجه امیری با کاری که داده بیرون فک کنم زیاد دانلودی نداشته چون کاراش واقآ بد شده به قول بچه های موزیک خیلی معزرت میخاما دستمال باز شده . سریال قهوه تلخ هم داستان داره اما اکثر سایتها قسمت 1.2.3 به سورت دمو گزاشتن و ذکر شده : این سریال صرفا جهت معرفی اثر با کیفیت معمولی در سایت قرار می گیرد.
ghahvetalkh.net
---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------

نوشته اصلی توسط
mehrdadiranmusic
ghahvetalkh.net
-
-
September 28th, 2010, 18:57

نوشته اصلی توسط
mehrdadiranmusic
داداشم روزی 1000 سایت خبر دروق انتشار میکنند بر علیه سایت های موزیک و ... اینا سیاست وب مسترها برای امار گیری
دیروز بوشهر - کازرون - شیراز زلزله زده -
بی بی سی اومده میگه بوشهر اتم های خود را دارد تست میکنه . اخه لامسب من بوشهر زندگی میکنم یه لرزه کوچک بوده و سایت های مقیاس زمین گفته شده که زلزله کازرون بوده . اینجا نتیجه میگیریم که هر کس دنبال منفعت خودش میگرده
اینم مقیاس زلزله دیروز :
magnitude 5.5 - southern iran
یا حق
چرا شایعه سازی میکنید من 24 ساعته دارم ب ی ب ی 30 میبینم همچین چیزی نشنیدم!!
چرا خودمون را گول میزنیم اینجا یه کشور جهان سومیه و همه میدونیم کپی رایتی درکار نیست و همه سازندگان اثار هم اینو میدونند و اگه خیلی دوست دارند کپی رایت رعایت بشه باید تشریف ببرند usa چون تویه اروپا هم کپی رایت بخوبی رعایت نمیشه دیگه ایران که...
هر وقت همه چیزمون مثل آمریکا شد مطمعن باشید کپی رایت هم بخوبی رعایت میشه این یه حقیقته که مثل قهوه تلخه!!(ولی باید سعی کنیم اثاری که هنرمنداش دستمال حکومت نیستند را ازشون حمایت کنیم مثل قهوه تلخ و اثار استاد شجریان و...)
-
-
September 28th, 2010, 19:01
عضو جدید
اینا که بیشتر آهنگ های به اصلاح غیرمجاز رو واسه دانلود میزارن . چکارشون به کپی رایت وطنی
-