-
ریدایرکت شدن به صفحه وردپرس زمان تغییر درگاه پرداخت
با سلام
من حدود ۶ ماهی هست که از whmcs استفاده میکنم، و تا الان به هیچ کدوم از تنظیمات اصلیش دست نزدم، و به درستی همه مواردش کار میکرد، اما اخیرا موقعی که خواستم درگاه پرداخت رو از ملت به پاسارگاد تغییر بدم، (قبلا به راحتی تغییر میدادم و مشکلی نبود) بعد از وارد کردن اطلاعات، وقتی روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک میکنم، بجای ذخیره نغییرات، ریدایرکت میشه به صفحه اصلی وردپرس ، زمانی هم که فقط کلید خصوصی رو میخوام وارد کنم این اتفاق میوفته، یعنی وقتی میخوام کد پذیرنده و یا کد ترمینال بزنم، روی ذخیره تغییرات میزنم، تغییرات ذخیره میشه اما وقتی کلید خصوصی رو که وارد میکنم و روی ذخیره تغییرات میزنم، بجای ذخیره تغییرات ، ریدایرکت میشه به صفحه وردپرس با عنوان صفحه موردنظر شما پیدا نشد!
در حال حاضر از whmcs نسخه 6.1.1 دارم استفاده میکنم.
مشکل از کجاست؟ کسی میدونه باید چیکار کرد؟
ممنون از شما.
-
-
May 16th, 2016 04:42
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : ریدایرکت شدن به صفحه وردپرس زمان تغییر درگاه پرداخت
سلام
مشکل از WHMCS نیست
شما احتمالا در کنار WHMCS یک وردپرس نصب کردید ، اگر بلد هستید با استفاده از فایل .htaccess تداخل رو برطرف کنید ، اگر نه چند لحظه فایل های وردپرس رو انتقال بدید به یک دایرکتوری دیگه ، تنظیمات رو در WHMCS اعمال کنید و مجددا فایل ها رو برگردونید سر جای اولش
ولی بهترین کار تنظیم وردپرس هست
-
-
حقیقتش من .htaccess رو یکبار کلا برداشتم، یا داخلش رو خالی کردم، اتقاقی نیوفتاد، داخل .htaccess چی باید بزنم ؟

نوشته اصلی توسط
avatco
سلام
مشکل از WHMCS نیست
شما احتمالا در کنار WHMCS یک وردپرس نصب کردید ، اگر بلد هستید با استفاده از فایل .htaccess تداخل رو برطرف کنید ، اگر نه چند لحظه فایل های وردپرس رو انتقال بدید به یک دایرکتوری دیگه ، تنظیمات رو در WHMCS اعمال کنید و مجددا فایل ها رو برگردونید سر جای اولش
ولی بهترین کار تنظیم وردپرس هست
-
-
عضو انجمن
فایل htaccess نباید حذف یا خالی کرد !
شما باید وردپرس رو در یک فولدر و WHMCS در فولدر دیگری نصب کنید
احتمالا وردپرس رو در روت نصب کردید
تنها کار انتقال وردپرس به یک فولدر هست و تنظیم htaccess. ، در این صورت تداخل پیش نمیاد و همچنین سایت هم مثل همیشه با زدن آدرس اصلی باز میشه ولی فقط فایل های وردپرس در یک دایرکتوری دیگه قرار داده میشه
از این لینک استفاده کنید جهت آموزش انتقال
http://codex.wordpress.org/Giving_Wo..._Own_Directory
اگر هم خواستید در تلگرام دسترسی به هاست و وردپرس برای ما ارسال کنید براتون تغییرات رو اعمال میکنیم
موفق باشید
-
-
یک سوال، آخه قبلا اینطوری نبود، راحت همه چیز کار میکرد، حالا چرا اینطوری شده؟
WHMCS توی فولدر hub هست، و توی رووت نیست، ولی وردپرس توی رووت هست.

نوشته اصلی توسط
avatco
فایل htaccess نباید حذف یا خالی کرد !
شما باید وردپرس رو در یک فولدر و WHMCS در فولدر دیگری نصب کنید
احتمالا وردپرس رو در روت نصب کردید
تنها کار انتقال وردپرس به یک فولدر هست و تنظیم htaccess. ، در این صورت تداخل پیش نمیاد و همچنین سایت هم مثل همیشه با زدن آدرس اصلی باز میشه ولی فقط فایل های وردپرس در یک دایرکتوری دیگه قرار داده میشه
از این لینک استفاده کنید جهت آموزش انتقال
http://codex.wordpress.org/Giving_Wo..._Own_Directory
اگر هم خواستید در تلگرام دسترسی به هاست و وردپرس برای ما ارسال کنید براتون تغییرات رو اعمال میکنیم
موفق باشید
-
-
عضو انجمن
قبلا هم همین مشکل بوده شما زیاد با whmcs کار نداشتید احتمالا متوجه نمی شدید
همون طور که قبلا گفتم مشکل از اینه که وردپرس رو در روت نصب کردید
شما باید وردپرس رو در یک فولدر و whmcs در فولدر دیگری نصب کنید
-
-
جناب باور بفرمایید، من بیشتر از ۱۰ بار درگاه عوض کردم قبلا مواقعی که به مشکل برمیخورد ،اصلا اینطوری نمیشد، الان اینطوری شده، فقط باید فولدر whmcs رو جای دیگه ببرم تغییر بدم و دوباره برگردونم سرجاش؟ به نظرتون اگر برم نسخه اورجینال بگیرم و آپدیت کنم، مشکل حل میشه؟ اصلا توصیه میکنید که نسخه اورجینال بگیرم؟

نوشته اصلی توسط
avatco
قبلا هم همین مشکل بوده شما زیاد با whmcs کار نداشتید احتمالا متوجه نمی شدید
همون طور که قبلا گفتم مشکل از اینه که وردپرس رو در روت نصب کردید
شما باید وردپرس رو در یک فولدر و whmcs در فولدر دیگری نصب کنید
-
-
عضو انجمن
الان مشکل خاصی ندارید ! فقط یه تداخل ساده با وردپرس هست
بهترین راه هم میگم انتقال وردپرس از روت به یه دایرکتوری دیگه هست که هیچ مشکلی برای سایت شما ایجاد نمیکنه ! و با تنظیم htaccess مجددا از روت فراخوانی میشه و با زدن آدرس دامنه سایت ، سایتتون باز میشه ( هیچ مشکلی در نمایش و لود سایت بوجود نمیاره کل این فرایند تنظیم و انتقال 2 دقیقه طول میکشه ! )
اگر قبلا تو این شرایط WHMCS بدون مشکل گزینه ها رو ذخیره میکرده و اصلا به صفحه وردپرس ریدایرکت نمی شده ، بحثش جداست
باید بررسی کنید ببینید WHMCS و سایر بخش هاش مثل تیکت و فاکتور ها و تنظیمات کار میکنه ؟ اگر موردی مشاهده نشد و فقط تداخل با وردپرس بود همون انتقال وردپرس به یه فولدر دیگه بهترین روش هست
اگر نه یک بار WHMCS به یک نسخه بالاتر یا در صورت امکان و در صورتی که برای قالب و ... مشکلی پیش نمیاد به آخرین نسخه آپدیت کنید و ماژول ها رو نیز بررسی کنید که آخرین ورژن باشند
خرید لایسنس قانونی هم که یه بحث جداگونه هست و در صورتی که با هزینش مشکلی ندارید بهترین کار هست !
اگر امکانش هم بود دسترسی مستقیم و یا teamviewer ارسال کنید در تلگرام سایتتون رو چک کنیم
موفق باشید
ویرایش توسط avatco : May 17th, 2016 در ساعت 10:50
-
-
آیدی تلگرامتون رو میدید؟

نوشته اصلی توسط
avatco
الان مشکل خاصی ندارید ! فقط یه تداخل ساده با وردپرس هست
بهترین راه هم میگم انتقال وردپرس از روت به یه دایرکتوری دیگه هست که هیچ مشکلی برای سایت شما ایجاد نمیکنه ! و با تنظیم htaccess مجددا از روت فراخوانی میشه و با زدن آدرس دامنه سایت ، سایتتون باز میشه ( هیچ مشکلی در نمایش و لود سایت بوجود نمیاره کل این فرایند تنظیم و انتقال 2 دقیقه طول میکشه ! )
اگر قبلا تو این شرایط WHMCS بدون مشکل گزینه ها رو ذخیره میکرده و اصلا به صفحه وردپرس ریدایرکت نمی شده ، بحثش جداست
باید بررسی کنید ببینید WHMCS و سایر بخش هاش مثل تیکت و فاکتور ها و تنظیمات کار میکنه ؟ اگر موردی مشاهده نشد و فقط تداخل با وردپرس بود همون انتقال وردپرس به یه فولدر دیگه بهترین روش هست
اگر نه یک بار WHMCS به یک نسخه بالاتر یا در صورت امکان و در صورتی که برای قالب و ... مشکلی پیش نمیاد به آخرین نسخه آپدیت کنید و ماژول ها رو نیز بررسی کنید که آخرین ورژن باشند
خرید لایسنس قانونی هم که یه بحث جداگونه هست و در صورتی که با هزینش مشکلی ندارید بهترین کار هست !
اگر امکانش هم بود دسترسی مستقیم و یا teamviewer ارسال کنید در تلگرام سایتتون رو چک کنیم
موفق باشید
-
-
May 17th, 2016, 20:41
عضو انجمن
بله
خدمت شما avatco@
در امضا هم لینک اتصال به تلگرام ما هست.
-