دوستان البته یه چیزی رو همین الان کشف کردم.
پنل آسیاتک خرابه به جای SNR اصلی Line Attenuation رو میگه یعنی اون عکس قبلیه که گذاشتم Line Attenuation است.
SNR اصلی خط من اینه(این تصویر تنظیمات مودم هست)
حالا به نظرتون تا چند مگ جواب میده؟
![]()
دوستان البته یه چیزی رو همین الان کشف کردم.
پنل آسیاتک خرابه به جای SNR اصلی Line Attenuation رو میگه یعنی اون عکس قبلیه که گذاشتم Line Attenuation است.
SNR اصلی خط من اینه(این تصویر تنظیمات مودم هست)
حالا به نظرتون تا چند مگ جواب میده؟
![]()
گفتم که زنگ بزن بعد اظهر ها مرد ها هستند با مرام هستن بگو سرعتم پایینه دانلود پهنا باندم رو بالا ببرید همین و من مشتری هام هرکی زنگ زد براش انجام دادن اصلا شما 128 بگیری خودشون 6 یا 10 مگ باز میزارند اما قبل اینکا حتما Data Rate عکس بزار ببینم چند هست .
- - - Updated - - -
اوه پهنا باند شما حدود 16 مگابیت هست سرعت شما و کیفیت خط شما خیلی پایینه ولی با این پهنا باندی که باز هست باریکلا داره ولی بهتره 10مگ بگید کاهش بدند که پهنا باند خودشو بکشه بالا روی 20 حداقل بیاد روی 8 یا 9 خیلی لب مرز هست ماله شما
- - - Updated - - -
دیر جواب دادید ایشون 1.2 روز پیش گرفتن دارن استفاده میکنند راضی هستندولی با شما موافق هستم اقا امید که شاتل حرف نداره . ما که هنوز اسیاتک هستیم 5 ساله ناراضی اما مجبورم بسازم باهاش .
ویرایش توسط مینا-صیفی : May 17th, 2016 در ساعت 21:05
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
بفرما این کل صفحه DSL Status مودم بنده:
http://s6.picofile.com/file/8251813068/status.png
یک مودم lte بگیر در کنار dsl ت با یه سیم کارت ایرانسل ، من تو سه ساعت ۲۰ گیگ دانلود کردم باش ، بعد طرحش ۲۰۰۰ تومنه !!! سرعتش واقعا عالیه .
- - - Updated - - -
وضعیت خط شما جالب نیست و نویز زیاد دارید ، یک سیم مستقیم بکشید برای مودم تون ... اسپیلیتر هارو هم چک کنید ، سیمای تلفن رو هم از جایی ک برق هست رد نکنید ، این عدد (SNR) رو اگر ب بالای ۱۱ برسونید تازه کیفیت واقعی خط اینترنت تون مشخص میشه (۱۱ حداقل ه.).
- - - Updated - - -
خودتون میتونید تست کنید ک مشکل کجاست ، مودم رو ببرید پارکینگ (یا هر جایی ک تقسیم تلفن های ساختمون تون هست) ، تست کنید ، اگر SNR بالاتر بود ، مشکل از سیم کشی تلفن شماست ک احتمالا بعضی جاها برق و تلفن رو رو هم رد کردن (این مورد شایع هست) ، یک کابل مستقیم بکشید مشکلتون حل میشه .
اسپیلیتر ها رو هم بررسی کنید ، پریز تلفن رو هم باز کنید ، ببینید سیم لختی نداره ک مثلا به پیچی چیزی اتصال پیدا کرده یا نه ، البته اگر پریز هاتون سوکتی هست ک هیچی .
رو ۱۲ ثابت نگه ش دارید اوکی هست ، ولی نزارید بیاد زیر ۱۱ .
- - - Updated - - -
نویز داری برادر .
...Zzzz...
جالبیش اینجاست دوباره تماس گرفتم گفتم که شخصی هست (منظورم جناب novinvps.com بود) که SNR Down خطش روی 10 است اما سرعت 4 مگابیت رو داره اپراتور میگه حتی اگه داشته باشه مطمئن باشید نمی تونه کامل دریافت کنه و احتمالاً در آینده کلی مشکل براش پیش میاد چون SNR Down حداقل باید روی 15 باشه تا کیفیت خوبی بگیرید.
نگیر آقا نگیر ، از افتضاح هم اونور تره ... شاتل بگیر سرویس ART نامحدود : http://www.shatel.ir/Prices-Of-Servi...2/default.loco
ART7 یا ART8 کاملا مناسب شماست ، من خودم ART6 دارم ، راضیم از هر نظر.
...Zzzz...
نمونه کیفیت خط بنده:
![]()
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
بحث جالبی شده
نظرتون درباره این چیه؟
5332502614.png
test 1.png
دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)