از سایت سرور پارس
serverpars.com
بله شما و دیگر عزیزان درست میگید . من خودم کارم مشاور املاکه . خیلی جا ها عرف جای قانون میشه و خیلی راحت به جای اینکه کار طرفین به دادگاه و حل اختلاف برسه من تو دفتر با عرف که جایگزین قانون میشه مشکلات مردم رو حل میکنم
الان من از اینها خواستم . واقعیت رو گفتم که من تاریخ رو اشتباه کردم . تاریخ خاطمه رو فکر میکردم هنوز یک هفته دیگه مونده . این چند روز هم مریض بودم وقت نکردم بکاپ رو بگیرم . درضمن خودمم بلد نبودم میخواستم بدم دوستم بگیره .واسه همین زمان بر شد
در ضمن من این سایت رو که روی هاست اینها بود رو برای یکی از مهندسین با کمک دوستم درست کردم . ویرایش زیاد داشت که من چند شب انجام دادم . زحمت کشیدم . قالب ووردپرس
بعد مهندسه گفت فعلا نمیخوام . منم دیگه نخواستم پیگیر بشم . گفتم پس فعلا بکاپ رو نگه میدارم تا یه روز خودش میاد میگه سایت رو بده بعد رو هر هاستی یا همین هاست این سایت بالا میارم
این تمام ماجرا . هاست از این سایت هم یک سال پیش خریده بودم و داشتم . واسه همین فعلا روی این آورده بودم بالا تا در صورت تایید مهندس تمدید کنم که نشد
خب این الان مردانگیه ؟
این ردسته که به من بگه حتما باید یک ساله تمدید کنی ؟
یعنی مشتری مداری اینه ؟
اینقدر وضعیت خراب شده که دیگه هیچ چیز مهم نیست و فقط پول پول پول . من گفتم 10 تومان میدم بکاپ منو بدید . سرویسی که میگن باید تمدید یک ساله بکنی کلا 40 تومانه . خب من 10 میدم هیچی هم نمیخوام
با اینکه با چند کلیک ساده بکاپ منو میتونن بدن ولی اینجوری جو.اب میدن
باشه منم هر جا برسم از این سایت بد میگم و میگم که مشتری مداری در هیچ جای سایت و قوانین اینها قرار نداره
دیگه راهی ندارم
میشینم دوباره ویرایش رو انجام میدم .ولی این پول رو نمیدم
از شما هم ممنونم که راهنمایی کردید
ظاهرا هیچ راهی ندارم . اگر میتونستم شکایت هم بکنم این کار رو میکردم
ممنون
- - - Updated - - -
یه خورده معرفت اگر باشه طرف انجام میده
برای دوستمون کامل توضیح دادم
- - - Updated - - -
من از شما هم سرور داشتم . و فکر میکنم هنوز هم دارم
برای دوستمون کامل توضیح دادم
یعنی این رسمشه ؟ حالا شاید یکی نتونست بیاد و بعد اتمام اومد . بکاپ رو لازم دارم و نمیخوام فعلا بالا بیارم
خب این درسته واقعا ؟