نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 30

موضوع: کلودفلر (CloudFlare) واقعا یک آنتی دیداس است؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    608
    تشکر تشکر شده 
    585
    تشکر شده در
    432 پست

پیش فرض پاسخ : کلودفلر (CloudFlare) واقعا یک آنتی دیداس است؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Yas-Host نمایش پست ها
    سلام

پنلی که جناب بینایی در اختیار کاربران می دهد و امکاناتی که سرور های ایشان دارد اصلا قابل قیاس هست ؟

شبکه و دیتاسنتر چطور ؟

اسم arbor به گوشتان خورده ؟!
    سلام و درود.اسم ما بد در رفته که میگن مشکل به وجود میاری.وگرنه سوال با سوال مورد دار تره :D .واقعا کار آقای بینایی قابل ستایشه و اینکه هنر میخواد یکی اینطوری عمل کنه.
    اما بنده خدا سوال کرده.بجای پاسخ دقیق سوال با سوال؟
    خوب من همین سوال رو دارم.چون خیلی واسم خوب و مفیده که یک مقایسه بشه.این باعث میشه که یک سیستم خوب معرفی همه بشه.
    حالا شما از من سوال بپرسین.آره از arbor خبر دارم.از شبکه و دیتاسنترها هم خبر دارم.
    خوب حالا شما گفتین قابل قیاس هستش.یعنی سیستم ایشون هیچ رقیبی نداره؟یعنی از شما بعیده.سیستم های دیگه به چالش بکشید.الان خود آقای بینایی گفتند که چه سیستم هایی هستش.
    خوب ساختار کلی میاد بر اساس یک سروری که روی اون سرور یک فایروال سخت افزاری و یک آنتی دیداس سخت افزاری قرار داده میشه.بعد از لایه دیگه ای قرار داده شده برای محافظت از حملات نرم افزاری که بر روی لایه های 7 انجام میشه.
    همچنین سیستم تشخیص هویت بر اساس یک الگوریتم دیگه نوشته شده.
    خوب حالا یک سوال دارم,دوست دارم این سوال من سوتفاهم نشه.میخوام باعث بالارفتن علممون بشه.
    خوب خیلی مشتاقم که یک مقایسه ای انجام بشه.
    خوب الان,کلو پروتکشن از سیستم های که حتی خودشون نام بردند بهترن؟سیستم های دیگه ای نیست که رقیب سیستم کلود پروتکشن آقای بینایی باشن؟ممنون میشم یاسین جان جواب بدین.
    سوال عیب نیست.ندانستن عیبه.
    خوب خوشحال میشم که یک مقایسه حتی اگرم سطحی بشه,که بدونیم چطوریه نحوه عملکرد.چه چیزایی پیشرفته داره.کار با آیپی ها و dns ها و ساخت یکک زیرساخت قوی برای جلوگیری از حملات که باعث شناسایی نشدن و همچنین باعث جلوگیری از خیلی اتفاقات بد برای سایت ها میشه که واقعا عالی هستش.
    من داخل سایت آقای بینایی هم چک کردم.یک چیزایی میدونستم.یک چیزایی رو خوشحال میشم طی همین مقایسه بگید.چون باعث شناختن یک سرویس کاملا ایرانی که کاملا باعث افتخار ما ایرانی هاست.
    تنها مشکلش اینه که پهنای باند مخصوصی داره که میشه گفت دو حالته و میشه فهمید دیتاسنتر استفاده شده برای این کار کجاست.
    یک سوال دیگه,چه تدبیری برای اینکه سیستم شما هم بایپس نشه اندیشیدین؟
    لطف میکنید سیستم کاری این رو توضیح میدین؟
    اینو بگم.در علم و دانش آقای بینایی شکی نیست و باعث افتخاره که این سیستم راه اندازی شده.
    اما خوشحال میشم یک توضیح بدین و نجوه کارشو مثل کلوفلیر بگیدن.
    من توی سایت های نمیتونم عضو بشم.با گوشی هستم سخته هی برم تو سایت ها تیکت بدم.
    اگر ممکنه داخل همین تاپیک بگید.اگر نمیشه ایمیل میکنید برام؟
    iedb.team@gmail.com
    خیلی خوشحال میشم و خیلی ها خوشحال میشن که خیلی چیزا واسه این سیستم بدونیم.از لحاظ پیاده سازی نه.پیاده سازی رو من واسه سرورهام انجام داده بودم.
    اما ساختار و نجوه رقابت با چالشی که بر روی کلوفلیر گذاشته شد,خیلی شاید مفید باشه.
    منتظر هستم که این ساختار و نجوه عملکرد رو بگین اگر مشکلی نیست آقای بینایی.شاید یک دلیل نگفتنش روبرو نشدن با چالش ضد سیستم هاست که مطمئنن همچنان که برای خیلی از سایت های قدری که واسه خودشون اسمی در کردن و من با حرف آقا یاسین کاملا مخالفم که سوال با سوال باشه.اما آقای بینایی تا حدودی جوابشون خوب بود.
    ممنون میشم یک توضیح بدین.مشتاقانه هر دم به این تاپیک سر میزنم و یا منتظر ایمیل هستم.
    ممنون.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)