نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: کمک در انتخاب دامین

عضو انجمن farshid17 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    211
    تشکر شده در
    168 پست

پیش فرض کمک در انتخاب دامین

با سلام به دوستان

سایت رو گشت میزدم دیدم جای یک تاپیک خالی هست و این تاپیک رو ایجاد کردم برای کمک در انتخاب دامین

یک سوال وجود دارد که همه وب مستر ها و کاربران را درگیر خودش کرده ""دامنه خوب را چگونه انتخاب کنم؟؟""

من برای کمک شما 5 سایت رو معرفی می کنم که می توانید از انها استفاده کنید که خوب هستند

1.Domainr - دامینر

شما با وارد کردن نام مورد نظر خود در دامینر می توانید پیشنهادات بسیار جالب و خوبی از دامینر دریافت کنید. این سایت علاوه بر معرفی دامنه ، دامنه های آزاد و غیر آزاد را نیز مشخص می کند.دامینر علاوه بر معرفی بیش از 1,500 دامنه با رتبه بندی بالا دارای دو رابط خارجی برای سرویس دهی به مشتریان از سرور های مختلف است.

2.Lean Domain Search - جستجوی دامنه ی ناب

Lean Domain Search دامنه ای است که شما به وسیله ی آن می توانید خاص ترین اسامی را به وسیله ی پیشوند و پسوند های مناسب تولید نمایید. این ابزار نیز وضعیت دامنه را از لحاظ ثبت برای شما مشخص می کند.شما به راحتی می توانید با انتخاب دامنه ی مورد نظر خود از بین نتایج به دست آمده پیگیر وضعیت آن باشید.

3.BustAName - انتخاب اسم

BustAName ابزاری است که با ترکیب کردن کلمات مورد نظر شما بهترین دامنه را به شما پیشنهاد می دهد. این دامنه همچنین گزینه هایی دارد که شما با انتخاب آنها می توانید شرایط متفاوتی را برای دامنه ی خود در نظر بگیرید. به عنوان مثال فقط دامنه های com. را به شما معرفی کند یا تمامی دامنه ها را در نظر بگیرد. یا حتی چه پسوند و پیشوند هایی برای کلمات شما مناسب است. حتی می توانید با ایجاد گروهی از کلمات و انتخاب نشانه های مناسب (مانند خط ربط) دامنه های مناسب کار خود را بیابید. این سایت همانند Lean Domain Search این امکان را به شما می دهد تا دامنه ی مورد نظر خود را برای پیگیری وضعیت آن انتخاب کنید. همچنین با وارد کردن دامنه در بخش بررسی از آزاد بودن دامنه ی خود مطمئن شوید.

4.Impossibility - کار نشدنی

Impossibility سایتی است که با اضافه کردن اسم ، صفت یا فعل به اول یا آخر کلمه ی کلیدی مورد نظر شما دامنه ی مناسب را به شما پیشنهاد می کند . این سایت برای نتیجه و سرعت بهتر از چند سرور به طور همزمان استفاده می کند.

5.NameBoy - نامگذاری

NameBoy ابزاری است که به شما این امکان را می دهد ، با وارد کردن یک یا دو کلمه ی کلیدی لیستی از ترکیب های متفاوتی از اسامی ، دامنه ی هم قافیه با کلمات مورد نظر خود و بسیاری از حالت های دیگر را در اختیار داشته باشید.
    روش کار با این سایت بسیار ساده است . شما کلمه ی کلیدی و توضیح مورد نظر خود را وارد می کنید این ابزار وضعیت دامنه های مختلف را به شما اعلام می کند. همچنین برای دامنه هایی که از قبل ثبت شده اند گزینه ای تعریف شده که شما می توانید با انتخاب آن پیشنهادی برای دریافت دامنه به شخص صاحب امتیاز اعلام کنید. به این ترتیب شانسی برای داشتن دامنه های از قبل ثبت شده را نیز خواهید داشت.

توجه توجه تمام 5 مطلب کپی هست و بحث من اصلا این سایت ها نیست (از نظر من هیچ کدام از سایت ها بالا کمک حال شما نیستن)

دوستان من این تاپیک رو درست کردم که بهم کمک کنیم که دامین خوبی انتخاب کنیم...

ویرایش توسط farshid17 : May 10th, 2016 در ساعت 13:55

2. تعداد تشکر ها از farshid17 به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن Z.eus آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    695
    تشکر تشکر شده 
    1,115
    تشکر شده در
    839 پست

پیش فرض پاسخ : کمک در انتخاب دامین

مطمئنا این مطلب برایتان مفید خواهد بود :

۱۰ نکته‌ای که باید قبل از ثبت دامنه بدانید

ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
    24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
    Join us on Telegram | Live Chat

5. تعداد تشکر ها ازZ.eus به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    37
    تشکر شده در
    23 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط farshid17 نمایش پست ها
    با سلام دوستان چند وقتی درگیر یک اسم برای سایتم هستم اسم شرکت همارایانه هست ولی هم .com وهم .ir ثبت شده لطفا یک مترادف یا یک کلمه که به هما بیاد(مثلا homa pc ولی یک چیز زیبا تر )لطفا راهنمایی کنید
    pc که کامپیوترشخصی هست
    homacomputer com آزاد هست
    با توجه به محدودیت این انجمن امکان پاسخ دادن به پیام خصوصی ندارم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

به نظر من دامین را باید خودت انتخاب کنی بر اساس سلیقه خودت و حساب کردن روی چند فاکتور از جمله راحت بودن به خاطر سپاریش

فروش ارزانترین دلار وب مانی و پی پال
    قیمت فعلی
    وب مانی3550
    شماره تلگرام:09035837615
    آیدی تلگرام : wmzzz

عضو انجمن miladtnt آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    219
    تشکر تشکر شده 
    376
    تشکر شده در
    275 پست

قرار نیست همیشه اسم شرکت با اسم سایت یکی باشه ! میتونین یه اسم دراز انتخاب کنین بعد برا اسم سایت مخفف اونو بزارین

9. تعداد تشکر ها از miladtnt به دلیل پست مفید

عضو انجمن salar123-user8 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    184
    تشکر تشکر شده 
    308
    تشکر شده در
    258 پست

homacs.ir
    cs مخفف کلمه
    Computer Services .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)