نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

موضوع: فروش اسکریپت سایت خبری اتوماتیک

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن mojiz آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    16
    تشکر تشکر شده 
    295
    تشکر شده در
    230 پست

پیش فرض پاسخ : فروش اسکریپت سایت خبری اتوماتیک

نقل قول نوشته اصلی توسط IrIsT نمایش پست ها
    سلام و درود.
    با سیستم خبرخوان های دیگه که منتشر شده چه فری داره؟چه راههای واسه پنالتی نشدن انجام دادین؟
    من سرویس رایگان خبرخوان رو دارم.یک دامین بیار بالا.اینو نب کن.بعد سایت بهش بده.بعد برو سال دیگه بیا.کپی رایت و اینام میتونی تعویض کنی.
    میخوام ببینم چه فرقی داره سیستمتون.چه کاری میکنه؟
    سیستم های خبر خوان دیگه عمدتا به خاطر اینکه پنالتی نشن خبرها رو بر روی iframe لود میکنند و چیزی بر روی سایت خودشون برای ایندکس شدن و بالا اومدن با کلمات کلیدی وجود نداره، به همین علت شما در گوگل به سختی میتونید همچین سایت هایی رو پیدا کنید. ولی این اسکریپت بر خلاف اسکریپتهای دیگه برای شما content جمع آوری میکنه و کمک میکنه به شما در گوگل.
    متنهایی رو هم که میاره تغییراتی درونشون میده و تمامی تصاویر رو بر روی سرور ذخیره میکنه و دسته بندی میکنه. و کار سئوی بسیار حرفه ای هم بر روی این اسکریپت انجام شده.
    در ضمن باید یاد آوری کنم که گوگل برای سایتهای با زبان فارسی خیلی بر روی کپی بودن متنها حساس نیست و ما سایتهایی داشتیم که کار سئوی خوبی بر روی آنها انجام شده بود و الان بعد از گذشت 3 سال هنوز پنالتی نشدند.

- - - Updated - - -

بالاخره بعد از مدتها در انجمنها پست خوندن و گزاشتن و کار کردن فرق افرادی که صرفا جهت خراب کردن تاپیک پست میزارن و افرادی که واقعا سوالی دارند رو از طرز صحبتشون میشه تشخیص داد. ایشون اگر سوالی داشته باشن میپرسن نه اینکه موضوع رو بدون اینکه کوچکترین اطلاعی ازش داشته باشن تمسخر کنن.

این اسکریپت رو خودمون بعد از 3 سال کار کردن بر روش طراحی کردیم و از هیچ نمونه مشابهی استفاده نشده و بعد از 3 سال که نتیجش رو گرفتیم برای فروش گزاشتیم. نمونش رو شما میتونید در سایت زیر ببینید که مدتهاست داره با این اسکریپ کار میکنه (چندین سال) و هنوز در صفحات اول گوگل هست و پنالتی هم نشده.
    http://www.tala-arz.com
    شما منظورتون دقیقا اینه که چه کارایی میخواید که من خدمتتون عرض کنم که داره یا نه.

امضا قدیمی هست و الان فقط در زمینه هاست دانلود کار میکنیم. میتونید از سایت زیر خرید و بازدید کنید هاست رو:
    http://bighost.ir
    ویرایش توسط mojiz : May 12th, 2016 در ساعت 18:31

هاست اشتراکی از 4 کشور http://aradrayan.net
    هاست ضد DDOS
    آراد رایان شماره ثبت 381424

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)