نقل قول نوشته اصلی توسط saeed.5570 نمایش پست ها
سلام خدمت تمامی بزرگواران
من به خاطر مشکلات هاست اشتراکی میخوام سرور مجازی بگیرم
چند سوال دارم لطفا جواب بدین .ممنونم از محبتتون
1-میگن سرور مجازی چون دسترسی کامل داره نیازه به مدیریت داره.من تا حالا فقط با هاست اشتراکی کار میکردم.کارمم این بود میرفتم از دایرکت ادمین یا بک اپ میگرفتم یا کدی ویرایش میکردم یا لاگ ارور رو نگاه میکردم.دیگه به بقیه مسائل کاری نداشتم
حالا هر شرکتی یک سازی میزنه و به صورت انلاین با خیلی از شرکتا گفت و گو داشتم.یکی میگه برای مدیریت ماهیانه باید 150 تومن بدی و برای سرور 70 که میشه 220.یکی میگه اولش 50 تومن میدی دیگه نمیدی.یکی میگه سرور ما مدیریت شده هستش و فقط 100 برای سرور و نیاز به هیچی نداره.الان واقعا حرف کی درسته؟
2-از کجا بفهمم یک سرور مجازی که من خریدم با چند اکانت دیگه مشترکه؟از کجا مطمعن بشم همون سرورو اور سل نمیکنن؟
3-لطفا شرکتی بهم معرفی کنین که کیفیت پشتیبانیشون خیلی قوی باشه و حتی نصف شب تیکت زدم جواب بدن.مثل نت افراز
از تمام دوستان خواهش میکنم تجربشونو بگن در خصوص شرکت ها
مواردی که نیاز دارم 2 هسته سی پی یو 2 گیگ رم و نهایتا 15-20 گیگ هارد ssd.نظر خودم سرویس ovh فرانسه هستش به 2 دلیل.اولا پینگ عالیش دوما anti ddos سخت افزاری
لطفا جواب هر 3 سوالو بدین.سپاس از همه بزرگواران
با سلام
1- بله شما در استفاده از هاست تنها با پنل کنترل پنل کار میکنید و مشکلات سمت سرور رو نمیبینید. باید کانفیگ و بررسی و به روزرسانی دائمی توسط فردی رسیدگی و انجام شود.
(برای مورد استفاده شما برای دایرکت ادمین همراه با لایسنس قانونی به رایگان با ماهانه 39500 تومان انجام می دهیم. مگر اینکه روی سایت یا سرورتون اتک باشه)
2- دقیق نمیشه متوجه بشید حتی در KVM نیز باز میشه طوری محدودیت هایی ایجاد کرد که عملا نتونید از منابع به صورت کامل استفاده کنید. (مثل: هارد و پردازنده و پهنای باند)
[در کل از کیفیت و بازدهی سرور تا حدودی میشه متوجه شد. البته تنها این نیست و پایدار بودن همان منابع و عدم ریستارت های مکرر و عدم اورسل و بی تعهد نشدن سرویس دهنده در آینده نیز خیلی مهم است!]
3- پشتیبانی برخی روزها شاید 24/48 ساعته نیز باشد ... ولی تضمین نیست که بعد از 12 شب سریعا پاسخ ارسال شود. ولی در کل پشتیبانی پایداری داریم و معمولا تیکت ها سریعا رسیدگی می شود. (همچنین روی سرور با کیفیت اصولا نیاز به پشتیبانی خیلی کم پیش میاد.)

همچنین سرور مورد نظر شما از هتزنر آلمان با پینگ مناسب قابل ارائه است.
رم 2 گیگ - پردازنده دو هسته با محدودیت کلی 2200 مگاهرتز - هارد 60 گیگ (ساتا) (سرورهای دارای درایو SSD ما فعلا تکمیل هست، البته اگه واقعا ضروری باشه یه کاریش میکنیم.)
همراه با 20 گیگ فضای بکاپ رایگان در همین دیتاسنتر

هزینه خود سرور ماهانه 29500 تومان - یعنی هزینه کلی ماهانه شما طبق توضیحات فوق با هارد ساتا 69000 تومان با SSD ماهانه 85000 تومان

در صورت تمایل به آفر فوق لطفا تیکت ارسال نمایید. (ارسال تیکت، میهن وب سرور)
برای سوالات احتمالی نیز می توانید ایمیل یا پیغام خصوصی ارسال کنید.
«نکته مهم: توجه داشته باشید که به دلیل محدودیت زمانی ممکن است مجدد به این تاپیک مراجعه نشود و اگر سوال یا پاسخی اینجا ارسال کنید مطلع نشویم»