نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: درخواست سرور مجازی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن InterServer.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    387
    تشکر تشکر شده 
    789
    تشکر شده در
    499 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست سرور مجازی

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed.5570 نمایش پست ها
    سلام خدمت تمامی بزرگواران
    من به خاطر مشکلات هاست اشتراکی میخوام سرور مجازی بگیرم
    چند سوال دارم لطفا جواب بدین .ممنونم از محبتتون
    1-میگن سرور مجازی چون دسترسی کامل داره نیازه به مدیریت داره.من تا حالا فقط با هاست اشتراکی کار میکردم.کارمم این بود میرفتم از دایرکت ادمین یا بک اپ میگرفتم یا کدی ویرایش میکردم یا لاگ ارور رو نگاه میکردم.دیگه به بقیه مسائل کاری نداشتم
    حالا هر شرکتی یک سازی میزنه و به صورت انلاین با خیلی از شرکتا گفت و گو داشتم.یکی میگه برای مدیریت ماهیانه باید 150 تومن بدی و برای سرور 70 که میشه 220.یکی میگه اولش 50 تومن میدی دیگه نمیدی.یکی میگه سرور ما مدیریت شده هستش و فقط 100 برای سرور و نیاز به هیچی نداره.الان واقعا حرف کی درسته؟
    2-از کجا بفهمم یک سرور مجازی که من خریدم با چند اکانت دیگه مشترکه؟از کجا مطمعن بشم همون سرورو اور سل نمیکنن؟
    3-لطفا شرکتی بهم معرفی کنین که کیفیت پشتیبانیشون خیلی قوی باشه و حتی نصف شب تیکت زدم جواب بدن.مثل نت افراز
    از تمام دوستان خواهش میکنم تجربشونو بگن در خصوص شرکت ها
    مواردی که نیاز دارم 2 هسته سی پی یو 2 گیگ رم و نهایتا 15-20 گیگ هارد ssd.نظر خودم سرویس ovh فرانسه هستش به 2 دلیل.اولا پینگ عالیش دوما anti ddos سخت افزاری
    لطفا جواب هر 3 سوالو بدین.سپاس از همه بزرگواران
    سلام

1- سرور مجازی دو نوع کانفیگ داره که یکی همون کانفیگ پیشفرض هست ( ما رایگان انجام میدیم ) و با کمی تغییرات نوع دوم کانفیگ حرفه ای هست که شامل کانفیگ امنیتی و بهینه سازی سرور برای سرعت بیشتر و مصرف کمتره که هزینه 70 هزار تومانی برای این مورد دریافت می کنیم . برای مانیتور مشکلات سرور در طول ماه اگر کانفیگ حرفه ای رو انجام داده باشیم هزینه 40 هزار تومانی دریافت می کنیم و اگر کانفیگ پیش فرض باشه 50 هزار تومان ( برای این موضوع هر شرکتی نسبت به سیاست های خودش متفاوته )

2- شما نمی تونید بفهمید روی سرور اختصاصی چند سرور دیگر وجود دارد و تعداد سرور هایی که میزبانی میشه نمی تونه به تنهایی نشون دهنده کیفیت بالا تر یا پایین تر سرور مجازیی که دریافت کردید باشه. چون گاهی 1 سرور مجازی اندازه 10 سرور دیگر مصرف داره و 30 سرور روی سرور اصلی باشه یا 3 سرور پرمصرف یکسانه !

مجازی ساز مورد استفاد ما vmware می باشد می تونم بهتون دسترسی vsphere webclient بدم با منابع رزرو شده که تضمین می کنه اورسلی انجام نمیشه هرگونه تغییری در منابع شمادیده میشه و منابع رزرو قابل استفاده برای اروسل نیست. دلیل کم استفاده شدن این پنل گران تمام شدن آن برای هاستینگ ها می باشد به صورتی که آخرین نسخه آن یه سرور مجازی با 8 گیگ رم با ارزش حدود 80-120 هزار تومان نیاز داره و اختصاصی یا اشتراکی بودن منابع سرور برای مشتری قابل مشاهده می باشد ولی مجازی ساز های دیگر با لایسنس 30-40 هزار تومانی می توانند از solusvm و ... استفاده کنند و در صورتی هم که اورسل انجام بشه برای شما قابل دیدن نیست .

3- در صورتی که سرور درست تنظیم شه نیازی به پشتیبانی پیدا نمی کنید برای پشتیبانی هم در خدمت هستیم و برای مواقع ضروری به مشتریان شماره تماس ارائه میشه تماس بگیرند.

سرور درخواستی شما

2 هسته پردازنده
    2گیگ رم رزرو شده ( 3 ماهه تمدید کنید 1 گیگ هدیه بگیرید )
    60 گیگ هارد SATAIII راید سخت افزاری با کش ( سرعت بسیار بالاتر و نزدیک به SSD )
    مجازی ساز Vmware با پنل تحت وب vsphere webclient

فایروال و آنتی دیداس سخت افزاری
    دیتاسنتر قدرتمند OVH

ماهانه 30 هزار تومان (لایسنس دایرکت 9 هزار تومان )

2 ساعت ارائه تست
    تا 24 ساعت برگشت وجه بدون سوال
    14 روز برگشت وجه در صورت نارضایتی از کیفیت سرور
    ویرایش توسط InterServer.ir : May 11th, 2016 در ساعت 21:38

Reliable , High-Performance Hosting
    Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)