-
May 11th, 2016, 16:56
پاسخ : نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟

نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
بله موجودی صفر هست عزیز اما بقیه کارا چی ؟
چرا وقتی از جهان پی به درگاه پرداخت درگاهمون رو عوض کردیم تراکنش روزانه از روزی 9000-18000 شد روزی 100 هزار تومان ؟
یک دلیلش که شاید بگین اینه که سایتتون ssl داره و ممکنه کاربرا موقع برگشت اون دکمه اوکی زو نمیزدند در مرورگر موزیلا یا ...
کاری به این ندارم اما در کل نه از نظر بلکه در مسنجر ها هم تقریبا میدوند سایت بی امکانات و و... دارید .
ما اون موقع کالا انلاین میفروختیم و بازدید هم داشتیم و تعجب میکردیم که دوستان ما که بازدیدشونم از ما کمتر بود چرا اینقدر درامد داشتند ؟ درگاه عوض کردیم و فهمیدم که بله !
حالا چه ***ی چه مشکل سایت ما کاربر شما هستم و باید از ما حمایت بشه !
ما زنگ میزنیم میگیم این مشکل هست شما میگیرین یوزر رو بن میکنید بعد ما زنگ زدیم با التماس یوزرو باز کردین و پولو ریختین حسابمون و رفتیم !
و اینکه کاربر تراکنش ناموفق داشته و تونسته فایل رو دانلود کنه هم که مشخصه .
البته این موضوع ها مال فکر کنم پارسال بود یا قبلترش اما خدارو صدمرتبه شکر میکنم که یوزرمو مسدود کردید و رفتم جای دیگه وگرنه حق من داشت اونا ...
به هر حال من دیگه ازون موقع با این سایت ............... کار نکردم .
-
-
May 11th, 2016 16:56
# ADS
-
May 11th, 2016, 19:09
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
smhnw
بله موجودی صفر هست عزیز اما بقیه کارا چی ؟
چرا وقتی از جهان پی به درگاه پرداخت درگاهمون رو عوض کردیم تراکنش روزانه از روزی 9000-18000 شد روزی 100 هزار تومان ؟
یک دلیلش که شاید بگین اینه که سایتتون ssl داره و ممکنه کاربرا موقع برگشت اون دکمه اوکی زو نمیزدند در مرورگر موزیلا یا ...
کاری به این ندارم اما در کل نه از نظر بلکه در مسنجر ها هم تقریبا میدوند سایت بی امکانات و و... دارید .
ما اون موقع کالا انلاین میفروختیم و بازدید هم داشتیم و تعجب میکردیم که دوستان ما که بازدیدشونم از ما کمتر بود چرا اینقدر درامد داشتند ؟ درگاه عوض کردیم و فهمیدم که بله !
حالا چه ***ی چه مشکل سایت ما کاربر شما هستم و باید از ما حمایت بشه !
ما زنگ میزنیم میگیم این مشکل هست شما میگیرین یوزر رو بن میکنید بعد ما زنگ زدیم با التماس یوزرو باز کردین و پولو ریختین حسابمون و رفتیم !
و اینکه کاربر تراکنش ناموفق داشته و تونسته فایل رو دانلود کنه هم که مشخصه .
البته این موضوع ها مال فکر کنم پارسال بود یا قبلترش اما خدارو صدمرتبه شکر میکنم که یوزرمو مسدود کردید و رفتم جای دیگه وگرنه حق من داشت اونا ...
به هر حال من دیگه ازون موقع با این سایت ............... کار نکردم .
حرف های شما مصداق بارز هاستینگ های تابستانی و کلاهبرداری هستند که از مشخصات دیگری من جمله پدر یا مادر برای فروش یا کلاهبردای استفاده میکنند و در کنار فروش یا به نوعی کلاهبرداری از طریق فروش هاست، به ارائه اکانت های vip فیلم های مستهجن - فروش وی پی ان -فروش فایل آموزشی بزرگ کردن ... نیز روی می آوردند که سابقه فعالیت شما نیز بیانگر این موضوع می باشد.
واژ هایی که استفاده می کند مصداق بارز شخص شما می باشد و در صورت ادامه مستندات بیشتری از فعالیت شما در همین تاپیک قرار می گیرد.اینکه شما ... هستید دیگران نیز مثل شما نیستند دوست عزیز!
-
تعداد تشکر ها ازJahan Pay Co به دلیل پست مفید
-
May 11th, 2016, 19:21
عضو جدید
متاسفانه یک سری ها به جا رقابت سالم به سایت های هم DDOS میدن من خیلی مشکل DDOS داشتم و بهترین راهش استفاده از CloudFlare است.
به تیم جهان پی هم پیشنهاد میکنم حتما" از این سیستم استفاده کنن :
https://www.cloudflare.com
-
تعداد تشکر ها از arman021 به دلیل پست مفید
-
May 11th, 2016, 19:22
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
arman021
متاسفانه یک سری ها به جا رقابت سالم به سایت های هم DDOS میدن من خیلی مشکل DDOS داشتم و بهترین راهش استفاده از CloudFlare است.
به تیم جهان پی هم پیشنهاد میکنم حتما" از این سیستم استفاده کنن :
https://www.cloudflare.com
سلام ممنون
هم اکنون جهان پی نیز از همین سرویس ها استفاده میکند.
سپاس
-
-
May 11th, 2016, 19:24
دوستان ببخشید الان اکثر ادرس های درگاه جهان پی ***** هست ، ادرس/آیپی جایگزین وجود داره ؟
-
-
May 11th, 2016, 19:26

نوشته اصلی توسط
sinbb
دوستان ببخشید الان اکثر ادرس های درگاه جهان پی ***** هست ، ادرس/آیپی جایگزین وجود داره ؟
پلاگین مورد نظرتون رو مجدد دانلود و نصب کنید درست میشه
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید
-
May 11th, 2016, 19:27
از کجا میتونم پلاگین رو دانلود کنم ؟
-
تعداد تشکر ها از sinbb به دلیل پست مفید
-
May 11th, 2016, 19:31

نوشته اصلی توسط
sinbb
از کجا میتونم پلاگین رو دانلود کنم ؟
http://jahanpay.com/
با قند شکن وارد بشید ...
من از قند شکن رایگان فری نکست استفاده میکنم سرعتش از نظر من که خوبه ! freenext.net
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید
-
May 11th, 2016, 19:49
-
تعداد تشکر ها از sinbb به دلیل پست مفید
-
May 11th, 2016, 20:54
سلام.الان جهان پی اوکی هست یا نه؟
-