-
عضو انجمن
مشکل درگاه های whmcs
با سلام خدمت اساتید و دوستان محترم
بنده مشکلی دارم که شدیدا مشکل ساز شده و هنوز دلیل مشخصی برای این مشکل پیدا نکردم
تمامی دوستان درجریان هستند به دلیل بسته شدن درگاه های واسط چند وقتی هست باید دائم جا به جا شد
بنده بعد از هر جا به جایی برای درگاه جدید به مشکل میخورم
داخل فاکتور که میشم گزینه پرداخت را که میزنم کلا به صفحه اول سایت برمیگرده بعد از کلی دستکاری که هیچ نتیجه ای نداره خودش خود به خود درست میشه کجا کار مشکل داره که به صفحه اول سایت برمیگرده و کلا به سایت درگاه انتقال داده نمیشه ؟
الان هیچ اروری نداره داخل ارور لاگ ها هم چیزی ثبت نشده نمیدونم چرا به صفحه اول سایت برمیگرده
-
-
May 6th, 2016 12:55
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : مشکل درگاه های whmcs
سلام
خوب برگشت به صفحه اول سایت که شاید برای این هست که ماژول پرداخت نمیتونه به API و وب سرویس دسترسی پیدا کنه کال بک عمل میکنه برمیگرده ، که باید برگرده به صفحه فاکتور نه صفحه اول سایت ! این مورد یا ماژول شما مشکل داره یا .....
دستکاری هم نیاز نیست ، فقط باید در صورت نیاز آدرس وب سرویس جدید و بدون فـــیلتر شرکت سرویس دهنده خدمات پرداخت رو ویرایش کنید
شما الان این ماژول رو دانلود کنید و بدون تغییر در هاست آپلود کنید ، بعد اطلاع دهید تست کنم
https://faragate.com/files/uploads/p...CS_modules.zip
-
تعداد تشکر ها از avatco به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
سلام
با تشکر از پاسخ شما دوست گرامی
انجام شد باز هم مشکل داره چند وقت پیش هم با زرین پال همین مشکل را داشتم سیستم را آپدیت کردم به آخرین نسخه مشکل حل شد
الان دوتا درگاه فعال کردم هر دو این مشکل را داره هیچ کجا هم چیزی ثبت نمیشه که مشکل چی هست
نمیدونم مشکل از سایت هست یا سرور شاید هم ماژول ها هیچ اروری ندارم
-
-
عضو انجمن
با ما در تلگرام در ارتباط باشید تا بررسی کنیم
احتمالا یا از نسخه ای هست که استفاده میکنید ! یا از فایل ماژول و وب سرویس تعریف شده
با ما در ارتباط باشید بررسی کنیم
-
-
سلام ، من هم این مشکل رو داشتم ، روی نسخه های 5 این مشکل وجود نداشت . من به نسخه 6.2 آپدیت که کردم درگاه ها اول درست کار میکرد بعد کلا هر فاکتوری میزدی توی حساب کاربر پرداخت شده رد می کرد و می رفت توی مرحله تایید شده .
این از مشکلاتی هست که وجود دارد .
شما باید یک بار دیگر نسخه آخر رو نصب کنید . یا به روز رسانی کنید. مشکل برطرف خواهد شد.
-