-
نحوه کار با 3 بخش Admin-Reseller-User در کنترل پنل دایرکت ادمین
سلام دوستان. بنده یک سرور مجازی دارم میخواهم برای دو نفر دیگه غیر از خودم سه تا هاست ایجاد کنم و مثل خرید هاست اشتراکی اطلاعات ورود رو به دو نفر دیگه بدم (دقیقا مثل هاست های اشتراکی ... نمیخواهم به پنل اصلی دسترسی داشته باشند )
توی کنترل پنل اصلی دایرکت ادمین نصب شده روی سرور بنده به ظاهر همه چی مشخصه "مثلا ساخت ایمیل- ایجاد نیم سرور و ... اما کاملا گنگ هم هست مثلا این کنترل پنل دارای سه بخش admin- reseller - user هستش کار هر بخش چیه؟ آموزشی برای این کنترل پنل سراغ دارید؟ ممنون میشوم حوصله نموده و تجربه خود را با من هم در میان بگذارید.
سپاسگذارم
-
تعداد تشکر ها از gholami_sam به دلیل پست مفید
-
May 8th, 2016 10:37
# ADS
-
پاسخ : نحوه کار با 3 بخش Admin-Reseller-User در کنترل پنل دایرکت ادمین
از داخل اکانت ادمین دوتا اکانت reseller بساز و بده به دو نفر دیگه
reseller خودش ایم قابلیت رو داره که بتونه هر چندتا که خواست یوزر بسازه براای دیگران
-
تعداد تشکر ها ازshomalnetwork به دلیل پست مفید
-
قسمت یوزر مانند هاست هس دارای فایل منیجر ایمیل اکانت پی اچ پی مای ادمین -قسمت ریسلر لول از اون قسمت میتونید هاست بفروشید-از قسمت ادمین میتونید ریسلر بفروشید و تنظمات سرور را انجام بدید اینم توضیح مختصر
-
تعداد تشکر ها از baranahost به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
baranahost
قسمت یوزر مانند هاست هس دارای فایل منیجر ایمیل اکانت پی اچ پی مای ادمین -قسمت ریسلر لول از اون قسمت میتونید هاست بفروشید-از قسمت ادمین میتونید ریسلر بفروشید و تنظمات سرور را انجام بدید اینم توضیح مختصر
سلام و تشکر از پاسختون
وقتی یوزر ساختیم . چطور میشه که یوزر به کنترل پنل خودش لاگین کنه و مثل دایرکت ادمین من سه بخش admin-reseller-user رو نبینه؟
-
-
عضو انجمن
وقتی کاربری ساخته بشه فقط میتونه بخش user level رو ببینه
متخصص راه اندازی انواع سرورها و بهینه سازی سرورهای شما برای محیط هاستینگ ، انجام تنظیمات انواع کنترل پنل ها ، مجازی سازی سرورها
آی دی تلگرام : @TopAdmins
-
تعداد تشکر ها از devilboy09 به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
gholami_sam
سلام و تشکر از پاسختون
وقتی یوزر ساختیم . چطور میشه که یوزر به کنترل پنل خودش لاگین کنه و مثل دایرکت ادمین من سه بخش admin-reseller-user رو نبینه؟
سلام
برای ایجاد هاست از قسمت Add user ایجاد می کنید. سپس نام کاربری و رمزی که برای ایجاد آن یوزر وارد کرده اید رو به مشتری میدید و با همان لینک مشترک کنترل پنل + شماره ورت وارد شود. (مثال http://1.2.3.4:2222)
وقتی که با آن نام کاربری و رمز وارد شود جز سطح user به قسمت دیگری دسترسی نخواهد داشت. البته برخی موارد مثل کران جاب و امکان تغییر دی ان اس و... رو میتونید ویرایش کنید و محدود کنید ... و یا قبل از ایجاد یوزر، پکیجی که میسازید محدودیت ها را روی آن اعمال کنید.
(میتونید قبل از ارائه به مشتری یکبار خودتون لاگین کرده و نتیجه رو بررسی کنید)
..::| بیش از یک دهه |::..
-
تعداد تشکر ها از kool به دلیل پست مفید
-
خیلی ساده است
شما با کروم یوزر بسازید و با فایرفاکس یوزر ساخته شده را تست کنید
هر شخصی تا یک حدی دسترسی دارد به مدیریت
شما با همان مرورگر وارد می شوید،خوب به همه چیز دسترسی دارید
یا علی
-
تعداد تشکر ها از ansary به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
kool
سلام
برای ایجاد هاست از قسمت Add user ایجاد می کنید. سپس نام کاربری و رمزی که برای ایجاد آن یوزر وارد کرده اید رو به مشتری میدید و با همان لینک مشترک کنترل پنل + شماره ورت وارد شود. (مثال http://1.2.3.4:2222)
وقتی که با آن نام کاربری و رمز وارد شود جز سطح user به قسمت دیگری دسترسی نخواهد داشت. البته برخی موارد مثل کران جاب و امکان تغییر دی ان اس و... رو میتونید ویرایش کنید و محدود کنید ... و یا قبل از ایجاد یوزر، پکیجی که میسازید محدودیت ها را روی آن اعمال کنید.
(میتونید قبل از ارائه به مشتری یکبار خودتون لاگین کرده و نتیجه رو بررسی کنید)
بسیار بسیار ممنونم توضیح خوب و کاملی بود. متشکرم
-
تعداد تشکر ها از gholami_sam به دلیل پست مفید