نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

موضوع: مشاوره جهت خرید گوشی همراه

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن SaeedFazlollahzadeh آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,058
    تشکر تشکر شده 
    690
    تشکر شده در
    483 پست

پیش فرض پاسخ : مشاوره جهت خرید گوشی همراه

با تک تک حرف های بالاتون مشکل دارم و تمامش رو شدیدا نقض میکنم!
    من برند سامسونگ و ال جی رو پیشنهاد میدم البته سامسونگ بیشتر چون تقریبا میشه گف هرماه یع گوشی میده بیرون و واقعا پیشتاز و حرفه ای و باتجربس
    الان یعنی جی ال ایکس اگر هر روز یه گوشی بیرون بده، میشه حرفه ای و پیشتاز و باتجربه؟

درسته انجمن وب هاستینگ هست و تخصصی موبایل نیست، اما خواهشا اطلاعات غلط ندین
    دوم اینکه برند سونی اخرین گوشی که بنظر من درست حسابی بود xperia z بود که داشتم ازون به بعد دیگه گوشیاش زیاد نتونستن بازارو بگیرن )البته زد3 یکم مشهور بود( سونی از نظر دوربینو صفحه نمایش واقعا مشکل داره
    1- اکسپریا زد شاهکار بود، زد 2 بهتر از زد 1، زد 1 خیلی معروف نشد (با این که خودم زد 1 داشتم)، زد 3 عالی بود و زد 3+ و زد 5 ها ترکوندن. پس احتمالا شما یا از بازار خبر نداری و یا کلا از هیچ چی خبر نداری که این حرف رو زدی!
    اول گوشی هایی هست که سی پیو های اگزینوس سامسونگ رو دارن ! قدرت پردازشی رو نگا نکنین واقعا سی پیو مزخرفی هسا هم پدر باتری رو درمیاره هم عمر کوتاه داره پشتیبانیشم از 4g داغونه
    اگزینوس حرف نداره! کوالکام یه ذره ازش پایین تره!
    با اچ تی سی کار نکردم
    شما که با بقیه مثلا کار کردی، نظرات تون خنده دار بود. با خوب بود حرفی در مورد اچ تی سی نزدید.
    از برند هو ا وی زیاد رو ارزونیش حساب نکنین انگار یه وی پی اس ایرانو انگلیس رو مقایسه میکنین که همه مشخصات نوشتاریشون یکیه اما میبینین که تو عملکرد یکی نیستن
    هو ا وی رو دست دوم کردید خریدار هم نداره تو بازار ...
    هواوی و ارزونیش اصلا درست نیست! شما که ریسلر هستین، بهتر میدونین که سرویس داریم تا سرویس! vps ایران یه کارایی داره و برای انگلیس هم یه کارایی دیگه. مشخصات هر دو هم یکی باشه یا اصلا ایران یه ابر رایانه بهت بده، باز باید ببینیم مصرف شما چیه که کدوم براتون مناسب تر باشه
    هرچی خریدین سعی کنین usb3 باشه چون تو شارژ واقعا فرق میکنه
    یو اس بی 3 یا c؟ روشن کنید لطفا!
    ساپورت 4g باشه چون دیگه داریم 4جی میشیم ... ایرانسل و رایتل شرو کردن ...
    4جی خیلی وقته شروع شده عزیز! البته شروع کردن، اما از شرو شون خبری ندارم
    صفحه نمایش بالای 5 این نگیرین واقعا خسته کنندس هم برا چشم هم کلا کیفیت میاد پایین ...
    بالای 5 اینچ خسته کننده است؟ دلیل؟ مدرک؟ مستند؟ کیفیت میاد پایین؟ تبلت های سایز بزرگ سونی و سامسونگ و اپل الان بی کیفیتن؟ الان یعنی نوت 5 صفحه نمایشش بی کیفیت تر از اس 5 و اس 6 و حتی اکسپریا زد هست؟! "خبر رسیده استیو جابز تو گور از خنده داره ریسه میره :دی"
    حافظه داخلی زیر 32 نگیرین که واقعا اذیت میشین!
    و گوگل حافظه جانبی را آفرید! حافظه زیر 32 کجا اذیت کننده است؟ یه internal 8 به یه حافظه جانبی 128 کار راه میندازه. البته بستگی به مصرف و نحوه ی کار و میزان آگاهی و دانش شما از گوشی داره که چه کاری با گوشی و با حافظه داخلی انجام بدید!
    سعی نکنین حافظه داخلیو با مموری پر کنین زمین تا اسمون فرق دارن ...
    یعنی چی حافظه داخلی رو با مموری پر نکنیم؟ زمین تا آسمون چی با چی فرق داره؟
    من برند سامسونگ و ال جی رو پیشنهاد میدم البته سامسونگ بیشتر چون تقریبا میشه گف هرماه یع گوشی میده بیرون و واقعا پیشتاز و حرفه ای و باتجربس
    برند ال جی و سامسونگ، خدا تا گوشی دارن دوست عزیز!

در کل خوب بود گفته هاتون. تازه از دانشگاه اومدم، خسته و کوفته، با دیدن پست شما کلی شاد شدم.

2. تعداد تشکر ها از SaeedFazlollahzadeh به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)