سلام ۱سوال
من بخوام یک گیم سرور خارجی بزنم ولی ایرانیا ام بیان پینگ هتنزر برا ایرانیا بهرتن یا او وی اه
سلام ۱سوال
من بخوام یک گیم سرور خارجی بزنم ولی ایرانیا ام بیان پینگ هتنزر برا ایرانیا بهرتن یا او وی اه
Ovh....
سلام ovh از همه نظر براتون خوبه
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
سلام
متاسفانه توی ایران نمیشه روی پینگ ثابت حساب باز کرد
یک مثال نمونه نت خودم هست : همین دیروز پینگ با یک سرور هتزر که گیم بود 120 بود الان امروز پینگم رفته 250 برای هتزر و به جای اون برای ovh شده 110
کلا درگیری داریم واسه ی همینه که مردم کاهش پینگ میخرن اما در کل هلند و المان و فرانسه تقریبا یک رنج پینگ رو با ایران دارند پس ovh بگیرید که دیداس هم نخورید
موفق باشید
دوست عزیز
پینگ در ایران همیشه ثابت نیست.
هر دو دیتاسنتر چون در اروپا هستند دارای پینگ یکسانی هستند.
البته بازم برمیگرده به سیاست های isp شما باید هر دو دیتاسنتر پینگ کنید ببینید کدوم کمتر هست.
بنده خودم با هتزنر آلمان مشکلی ندارم پینگ بسیار عالی هست به نحوی که شاید ممکن هست برای شما پینگ بسیار بالا باشد.
به طور کلی این مشکل از سمت دیتاسنتر نیست محدودیت و مشکلات isp های داخلی کشور خودمون هست.
مدتی پیش هم بعضی از isp های ایران با ovh فرانسه تداخل داشتند اما الان ندارن این نشان میده که هیچ چیز ثابت نیست.
موفق باشید.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
ممنون از همگی
۱سوال
سرور ovh از کانادا باید بگیرم یا فرانسه
بعد من پایپال داردم از سایت
http://www.soyoustart.com/ie/essential-servers/
که محصولاته ovh ام داره بخرم مشکلی نیس؟
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
با سلام و احترام
دوست من او وی اچ در کل برای حوزه گیم سرور بسیار مناسب هست و اتفاقا سرویس گیم هم ارائه می دهد
از نظر شبکه و جلوگیری از اتک و مشکلات گیم سرور بسیار مناسب تر از هتزنر خواهد بود
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13https://www.mobinhost.com/
Tel : 021-72308
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)