سلام و درود
چه عجب داوود جان حرف منو گفتم و موافقم.بک چیزایی توی پست دیدم.به عنوان دویت و همکار عرض کنم.
اول اینکه،سیستمتون مجوز داره؟اگر مشکلی پیش بیاد متخلف کیست و هزینه رفت و برگشت و شکایت پای کیه؟
دوم،گفتین دسترسی به سیستم،آیا شما به عنوان یک فروشنده،اجازه میدین یکی به سیستم شما دسترسی داشته لاشه؟حتی گردش مالی و ببینه؟
سوم،میدونیم که درگاهها چطورین.آیا این درگاه از لحاظ پرداخت و مالیات و ..... مشکل نداره؟یعنی بعدش یک مالیات نبرن واسه ماها یا اینکه به عنوان یک سیستم دست کاری شده به عنوان ***ی شکایت بشه.چون از این چیزا هست و پیش میاد
چهارم،یک چیزی رو نفهمیدم،شما چند ماهه اینو درست کردین.حتی تست هم کردین.اما منظور از تخلف کاربر چیه؟چطوری شما میفهمید؟این بحث مهمیه.حالا بجز این،شما بجز به درخواست مشتریتون،نباید هیچ دسترسی داخلش باشه.هیچی.
بخش امنیت اطلاعات رو یادتون باشه و اینکه چقدر کشور حساسه به اینکه از جای خوب و معروف استفاده کنید.
یک سوال دیگه،برطری سیستم شما نسبت به سیستم های شرکتی چیه؟
یک سوال دیگه،شما میدونید که کشور ما چطوریه.یکی خدایی نکرده سر یک کدورت بره یک گزارش بده بگه فلان سایت یک درگاه داره که تایید نشده و مجوز نداره و .....
بعد شکایت بشه و اینکه ازمون بخوان که جواب بدیم،چی باس بگیم؟بگیم مثلا یک برنامع نویس معتبر نوشته.بعد میگن مجوز،بعد میگین یوزرشون اینه.بعد چی میشه؟به جرم کلاه برداری بازداشتی و هی باید به اینو اون جواب بدی.
این تیکش چه کارایی انجام میشه؟
فقط سواله.چندتا سوالم هست.فعلا کافیه و سعی میکنم توی سوالات دوستان بفهمم.اما مهماش ایناست
خوش حال میشم کامل و منطقی بگید.اینم بگم.فکر نکنید بحثه.من جوابو میخوام.دیگه روی نظر جوابمو میگیدم.
ممنون.