نقل قول نوشته اصلی توسط T.Toosi نمایش پست ها
سلام، ابتدا وردپرس خام دانلود و نصب کنید سپس دیتابیس بک آپ را بهش وصل کنید تا 90 درصد تا اینجا برای عدم وجود شل خاطر جمع شوید، سپس قالب را بدهید یک برنامه نویس برای وجود باگ و.. چک کند سپس پوشه upload وردپرس میماند که عکس هاش شاخص داخلش قرار گرفته است و باید اسکن شود، اگر به هاستینگ خود اطلاع دهید براتون اسکن خواهد کرد.
خب برکردوندن دیتابیس خودش مشکل درست نکنه؟؟ اخه من یادمه خیلی وقت پیش یه سایت داشتم که وقتی از موبایل واردش میشدی رایدایرکت میشد به یه سایت مستهجن! هرکاری کردم درست نشد اخر وقتی دیتابیس رو پاک و دوباره نصب کردم درست شد منظورم اینه که پس دیتابیس هم میتونه دستکاری شه بهتر نیست بدون ریستور کردن دیتابیس انتقال رو انجام بدم؟

والا خود هاست که بعید میدونم اینکارو کنه ینی یه بار کرد ولی گفت مشکلی نداره سایت :| من کل روت هاست رو دانلود کردم و توی کامپیوتر که اکسترکت کردم نزدیک 20 تا فایل رو ویروس شناخت! رفتم از داخل هاست همشون رو حذف کردم به نظرت این مینتونه مشکل رو رفع کنه؟ یا هنوز ممکنه فایل هایی باشن که انتی ویروس نشناسه؟ فایل ها این ها بود : یه سری فایل با پسوند .suspected و یه سری دیگه هم با اسم thumbs.php