-
هک شدن سایت توسط گروه xx-alibala-xx
با سلام به همه
دوستان چند روز پیش سایت وردپرسی من توسط گروه xX-AlibalA-Xx هک شد .
سایتم رو باز کردم که یهو سایت کاملا سیاه بود و اسم این گروه به همراه موزیک نشون داده شد .
هر چقدر بررسی کردم هیچ فایلی اضافه و یا کم نشده بود . به مدیریت هم نمیشد وارد شد .
بالخره وقتی که به دیتابیس سایت رفتم متوجه شدم که در فیلد آدرس سایت (site url) به جای این که آدرس سایتم باشه ، کدهای اچ تی ام الی (مثلا کل پس زمینه رو سیاه کرده بود و یه عکس لود کرده بوده و نوشته بود که توسط گروه علی بلا هک شده به انگلیسی) بود که هکر گذاشته بود .
خوب من این قسمت رو پاک کردم و ادرس سایت رو نوشتم مشکل کاملا رفع شد و سایت به حالت قبلی برگشت . اما
الان مشکلی دردناکی که حتی باعث میشه شب خوب نخوابم !! اینه که این هکر چطوری تونسته این کار رو بکونه و فیلدی از دیتابیس رو عوض کنه با این که تمام موارد امنیتی رو رعایت کرده بودم .
مشکلم اینه که بفهم چطوری این کار رو کرده ؟
لطفا اگر کسی میتونه کمک کنه .
چون میترسم بازم هکر از باگی که استفاده کرده بود دوباره بیاد و هک کنه .
لطفا کمک کنید .
-
-
May 4th, 2016 19:18
# ADS
-
پاسخ : هک شدن سایت توسط گروه xx-alibala-xx

نوشته اصلی توسط
vahidjabz
با سلام به همه
سایتم رو باز کردم که یهو سایت کاملا سیاه بود و اسم این گروه به همراه موزیک نشون داده شد .
هر چقدر بررسی کردم هیچ فایلی اضافه و یا کم نشده بود . به مدیریت هم نمیشد وارد شد .
بالخره وقتی که به دیتابیس سایت رفتم متوجه شدم که در فیلد آدرس سایت (site url) به جای این که آدرس سایتم باشه ، کدهای اچ تی ام الی (مثلا کل پس زمینه رو سیاه کرده بود و یه عکس لود کرده بوده و نوشته بود که توسط گروه علی بلا هک شده به انگلیسی) بود که هکر گذاشته بود .
خوب من این قسمت رو پاک کردم و ادرس سایت رو نوشتم مشکل کاملا رفع شد و سایت به حالت قبلی برگشت . اما
الان مشکلی دردناکی که حتی باعث میشه شب خوب نخوابم !! اینه که این هکر چطوری تونسته این کار رو بکونه و فیلدی از دیتابیس رو عوض کنه با این که تمام موارد امنیتی رو رعایت کرده بودم .
لطفا کمک کنید .
در صورت امکان آدرس سایت تون رو اعلام بفرمائید .
-
-
مشکل سایتم حل شده
فقط می خواستم بدونم که چطور این کار انجام شده یعنی تغییر دادن آدرس سایت در دیتابیس
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
vahidjabz
با سلام به همه
لطفا کمک کنید .
اینجور که میگین هک شدن توسط اسکریپتتون یا بهتر بگم نفوذ به سیستم مدیریتی اسکریپتتون بوده حالا یا باگ داشته یا کی لاگر رو پی سی دارید یا پسوورد ضعیف
پ.ن:البته تا ندونم اسکریپت چی بوده و آیا با اون میشده یک تک در دیتا بیس گذاشت یا نه.
نمیشه با اطمینان گفت. ولی با توجه به اینکه میگید پسسورد عوض شده و فایلها هستند و فقط صفحه ایندکس اونم با ایمپورت کدی در دیتا بیس هک شده احتمال مورد فوق بیشتره
برای محکم کاری روی پوشه/فایل ادمین از طریق کنترل پنل هاستینگ یک پسوورد هم ست کنید و یا آدرس مدیریت رو تغییر بدین
- - - Updated - - -
احیانا یکی از سایتهای زیر نیستید؟
hack.jpg
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
-
عضو انجمن
همیشه راه برای نفوذ هست هیچ چیز 100% امن نیست
فقط میتونید درصد هک نشدن رو بالا ببرید
همونطور که دوستمون گفت روی بخش مدیریت از طریق هاست پسورد بزارید و همچنین سیستمتون رو هم از وجود ویروس یا keylogger چک کنید که معمولا اینطوری لو میره رمز های کاربران
موفق باشید
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
-
سلام . اسکریپت وردپرس هست ،
نه اون سایتهای بالا هم نیست .
میدونید اگر هکر تونسته بود وارد مدیریت وردپرس بشه خوب همه چیز در دسترسش بود و میتونست کلا سایت رو دود کنه اما این کار رو نتونسته و فقط یک سری کد html رو داخل site url که در دیتابیس ذخیره میشه گذاشته . با این کارش فقط تو صفحه ی سایت اون کد html ی که گذاشته بود لود میشد به همراه خود سایت و با برداشتن اون کد ها سایت به حالت عادی برگرشت . با توجه به این که هکر علی بلا ، یک هکر کلاه سیاه بود پس اگر میتونست کل سایت رو از بین می برد اما این کار رو نکرده
راستی من نگفتم که پسورد ها عوض شده . هیچ پسوردی عوض نشده ، هیچ کاربری اضافه نشده کلا هیچ تغییر ی اعمال نشده جز اینکه تو آدرس سایت عوض شده .
تو وردپرس یک قسمت هست که تعیین میکنی ادرس سایت رو با www یا بدون www اون قسمت فقط عوض شده .
-
-
عضو دائم
سلام
مطمئن شوید قالب و افزونه ها رو از جای مطمئنی دانلود و نصب کردید و آخرین نسخه هستند.
با استفاده از افزونه های امنیتی وردپرس هسته وردپرس رو با هسته اصلی مقایسه کنید تا مطئمن بشید فایلی تغییر داده نشده است.
لوگ های سرور رو بررسی کنید. احتمالا هکر بارها اقدام به تست موارد مختلف روی سایت شما کرده است. اگر لوگ ها رو به دقت بررسی کنید امکان شناسایی راه نفوذ هست.
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
vahidjabz
سلام . اسکریپت وردپرس هست ،
نه اون سایتهای بالا هم نیست .
میدونید اگر هکر تونسته بود وارد مدیریت وردپرس بشه خوب همه چیز در دسترسش بود و میتونست کلا سایت رو دود کنه اما این کار رو نتونسته و فقط یک سری کد html رو داخل site url که در دیتابیس ذخیره میشه گذاشته . با این کارش فقط تو صفحه ی سایت اون کد html ی که گذاشته بود لود میشد به همراه خود سایت و با برداشتن اون کد ها سایت به حالت عادی برگرشت . با توجه به این که هکر علی بلا ، یک هکر کلاه سیاه بود پس اگر میتونست کل سایت رو از بین می برد اما این کار رو نکرده
راستی من نگفتم که پسورد ها عوض شده . هیچ پسوردی عوض نشده ، هیچ کاربری اضافه نشده کلا هیچ تغییر ی اعمال نشده جز اینکه تو آدرس سایت عوض شده .
تو وردپرس یک قسمت هست که تعیین میکنی ادرس سایت رو با www یا بدون www اون قسمت فقط عوض شده .
درسته دقت نکردم تو انجمن وردپرس تاپیک زدین
تا اونجا که دیدم این هکر به سایتهای موزیک و ... حمله میکنه پس داخلیه بهرحال قالب سایت و موراد رو بررسی کنید + لاگ سرور بهرحال این فردی جایی لاگی از خودش گذاشته ببینید چطور اینکار رو کرده
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
-
عضو انجمن
با سلام پ خ بدید
تا لاگ ها همچنین موارد ضعف سایتتونو بهتون بدم
در خدمتم
TeleGram & Tell : 09184613882
-
-
عضو انجمن