سلام
amirff
لطفا ارتقا دهید، با تشکر
- - - Updated - - -
ببخشید من هرچی کدی که برای فعال سازی بهم میفرسته رو میزنم ، قبول نمیکنه، میشه لطفا راهنمایی کنین که چطور سامانه رو فعال کنم؟
سلام
amirff
لطفا ارتقا دهید، با تشکر
- - - Updated - - -
ببخشید من هرچی کدی که برای فعال سازی بهم میفرسته رو میزنم ، قبول نمیکنه، میشه لطفا راهنمایی کنین که چطور سامانه رو فعال کنم؟
تنها وب سایت مرجع نقد و بررسی کالا و خدمات ایرانی
سایت pc-cc.irdoneload.ir و crossha.ir و and-apk.ir(رنک 1) و seokar.ir و mm-shop.ir (رنک 1)برای فروش موجود است
سلام و خسته نباشید.چرا تعرفه هاتون با چیزی که توی سایت زدید فرق داره؟
اگر تعرفه ها همین مواردی هست که اینجا فرمودید لطف کنین از مارو هم ویرایش کنین ممنون
username:mohammad1123733
با سلام
بله تعرفه های موجود در سایت با آفر تاپیک متفاوت است.
کاهش تعرفه 93 ریال ( 103 ریال با مصوبه مجلس) برای پنل شما انجام شد.
هم اکنون مییتوانید از پنل خود استفاده نمایید.
در صورت بروز هرگونه سوال از بخش پشتیبانی تیکت ارسال نمایید.
در نظر داشته باشید هم اکنون میتوانید از بخش عملیات حساب > خرید شماره ، از اپراتور های 1000 - 50001 - 50002 - 50004 - 50005 - 50009 از هز اپراتور 1 خط 14 رقمی انتخاب و ثبت نمائید.
سلام مصوبه مجلس رو قرار شده حذف کنن؟
اگر قراره کی حذف میشه؟
سلام
بله طی اخباری که دیروز از طرف سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان منتشر شده است اعلام شده که 10 ریال مصوبه مجلس باید متوقف شده و از کاربران دریافت نــشود.
پیگیر این موضوع از اپراتور های پیامکی هستیم ، در صورت حصول نتیجه بصوت همگانی اطلاع رسانی خواهد شد.
در یکی از بند ها نیز اشاره شده که تمامی مبالغی که در سال 95 و 96 نیز به عنوان مصوبه مجلس دریافت شده است باید برگردانده شود ، اگر این مورد نیز تحقق یابد به تمامی کاربران عودت داده خواهد شد.
این خبر بصورت رسمی از اخبار 20:30 نیز اعلام گردید.
سلام
یعنی دیگه 10 ریال دریافت نمیشه ؟
iهمین الانه از پنل یکی از اپراتور ها
faktor.jpg
سلام
وقت بخیر
چندتا سوال داشتم
1- الان امکان خط خدماتی اختصاصی وجود دارد یا خیر؟
2-آیا الان امکان تعریف سرویس جدید vas وجود دارد یا خیر؟
اگر ممکن هست کانال تلگرام یا... بدهید باهم در ارتباط باشیم.
با سلام و عرض ادب
1- بله امکان خدماتی کردن خطوط اختصاصی وجود دارد.
برای اطلاع از نحوه خدماتی کردن هر یک از اپراتور ها به بخش پشتیبانی > درخواست خط خدماتی > راهنما مراجعه نمائید.
2- خیر متاسفانه به دلیل سیاست های جدید شرکت همراه اول سرویس هایی که جدیدا ایجاد میشود از طرف این شرکت (همراه اول) تائید نمیگردد.
- - - Updated - - -
سلام
فعلا این قانون اعمال نشده و هم اکنون نیز دریافت میگردد.
در صورتی که 10 ریال مصوبه حذف شود بصورت همگانی اطلاع رسانی میگردد.
سلام
یعنی سرویس های قدیمی هم کار نمی کنند؟
[QUOTE=payamkutah;1673961]با سلام و عرض ادب
1- بله امکان خدماتی کردن خطوط اختصاصی وجود دارد.
برای اطلاع از نحوه خدماتی کردن هر یک از اپراتور ها به بخش پشتیبانی > درخواست خط خدماتی > راهنما مراجعه نمائید.
2- خیر متاسفانه به دلیل سیاست های جدید شرکت همراه اول سرویس هایی که جدیدا ایجاد میشود از طرف این شرکت (همراه اول) تائید نمیگردد.
-
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)