صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 27 , از مجموع 27

موضوع: پردرامد ترین و اینده دار ترین شغل کدام است؟

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    875
    تشکر تشکر شده 
    1,603
    تشکر شده در
    893 پست

پیش فرض پاسخ : پردرامد ترین و اینده دار ترین شغل کدام است؟

نقل قول نوشته اصلی توسط سیدرضا بازیار نمایش پست ها
    بودجه کم
    سطح دانش کم. میخوایم با هم کار کنیم و یاد بگیریم و وارد بازار کار بشیم
    چون علاقه هست پس قابلیت خلق ایده هم هست
    سیاست کسب درامد عالی

البته نظر خودم طراحی وب هست مانند گروه های تم فارست... اما میخوام نظر شما عزیزان رو بدونم

سلام
    نظر شخصیم رو میگم. شما بجای اینکه سایتی مشابه تم فارست ایجاد کنی و یه تیم 10 نفره بزاری پشتش تا شاید کم کم خودشو بکشه بالا شاید هم شکست بخورن که احتمالش خیلی زیاد هست، همون 10 نفر رو یه جوری ساماندهی بکن و برای همین مارکت های خارجی اسکریپت یا قالب یا افزونه طراحی کن بزار برا فروش . اگه این ازتون بر نمیاد همون مجموعه envato زیرمجموعه های زیادی داره. یکی مخصوص صدا و موزیک یکی مخصوص کارهای گرافیکی، یکی مخصوص اسکریپت یکی مخصوص قالب و...
    اگه توان ساختن محصولی داشته باشید که با وجود سختگیری های زیاد این مجموعه، بتونید محصولاتتون رو به ویترین هر کدوم از این سایتها برسونید درآمد خوبی نصیبتون میشه

بازم تاکید میکنم اگه بتونید توی سطح بین المللی بیاید بالا خیلی عالیه. ولی زمان بره قاعدتا. ولی خب همین بازارهای envato پتانسیل خوبی برای کسب درآمد داره

2. تعداد تشکر ها ازToooPDL به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن سیدرضا بازیار آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    3,740
    تشکر تشکر شده 
    1,021
    تشکر شده در
    701 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ToooPDL نمایش پست ها
    سلام
    نظر شخصیم رو میگم. شما بجای اینکه سایتی مشابه تم فارست ایجاد کنی و یه تیم 10 نفره بزاری پشتش تا شاید کم کم خودشو بکشه بالا شاید هم شکست بخورن که احتمالش خیلی زیاد هست، همون 10 نفر رو یه جوری ساماندهی بکن و برای همین مارکت های خارجی اسکریپت یا قالب یا افزونه طراحی کن بزار برا فروش . اگه این ازتون بر نمیاد همون مجموعه envato زیرمجموعه های زیادی داره. یکی مخصوص صدا و موزیک یکی مخصوص کارهای گرافیکی، یکی مخصوص اسکریپت یکی مخصوص قالب و...
    اگه توان ساختن محصولی داشته باشید که با وجود سختگیری های زیاد این مجموعه، بتونید محصولاتتون رو به ویترین هر کدوم از این سایتها برسونید درآمد خوبی نصیبتون میشه

بازم تاکید میکنم اگه بتونید توی سطح بین المللی بیاید بالا خیلی عالیه. ولی زمان بره قاعدتا. ولی خب همین بازارهای envato پتانسیل خوبی برای کسب درآمد داره
    دقیقا نظر منم همینه...

http://themeforest.net/item/sahifa-r...-theme/2819356

در لینک بالا یه قالب وردپرس وجود داره که نمیدونم توسط چند نفر ساخته شده!
    قیمت: 59$ (بجز قیمت پشتیبانی...)
    تعداد فروش تا این لحظه: 20,924
    درآمد حاصل از کل فروش: 1,234,516$ (بیش از چهار میلیارد تومان!) تا این لحظه...
    تحریم هم آخرش برداشته میشه یا یه راه حل واسه فروشش پیدا میشه

اگه یه گروه ده نفره باشن که این قالب رو ساختن و یک میلیارد از این پول گیرشون بیاد, میشه نفری صد میلیون تومان

اگه واقعا بتونیم هر سه سال یک پروژه در این حد بسازیم حداقل هر نفر صد میلیون گیرمون میاد (ماهیانه حدود سه میلیون)

من دیگه کمترین قیمت رو در نظر گرفتم با بدترین شرایط...

به نظرتون من درست میگم یا اشتباه میکنم؟؟؟
    ویرایش توسط سیدرضا بازیار : May 4th, 2016 در ساعت 13:19
    دوستدار کتاب بلیان

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    11 پست

اگر در کاری تخصص ندارید وارد آن کار نشوید! شما ببینید چه تخصصی دارید بعد روی آن فکر کنید و یا اینکه آن را کسب کنید. کپی برداری از کارهای دیگران مانند تم فارست و دیجی کالا و غیره و ذلک شما را به جایی نمی رساند چرا که آنها به ۱۰۰ رسیده اند و شما تازه می خواهید از ۰ شروع کنید و چیزی را ارایه نمایید که فلانی به بهترین شکل آن را ارایه کرده است.
    شما ایده خوب داشته باشید در هر زمینه این موفق خواهید شد ولیکن اصل در ایده و نو آوری است نه در کپی برداری مخصوصا در بازار ایران که همه مشاغل به صورت ویروسی رشد می کنند. سعی کنید شما بخشی از این ویروس نباشید که ایده های دیگران را کپی کرده و فقط به نابودی یا مسخره شدن آن ایده کمک می کنند.

6. تعداد تشکر ها از SarirHost به دلیل پست مفید

عضو جدید mhd24 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    157
    تشکر تشکر شده 
    63
    تشکر شده در
    43 پست

یکی اولش میاد تاپیک میزنه
    چند پست اول در مورد موضوع صحبت می کنن \ حدود 4 الی 6 /
    بعدش قاطی میشه یخورده میره طرف مملکت

بعدش اوج میگیره و دوباره مع ک و س در مورد موضوع تاپیک حرف میزنن

---------------------------------------------------------------------------------

ایران خیلی هنوز جای کار هست .
    ویرایش توسط mhd24 : May 4th, 2016 در ساعت 13:43

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    875
    تشکر تشکر شده 
    1,603
    تشکر شده در
    893 پست

دقیقا نظر منم همینه...

اگه یه گروه ده نفره باشن که این قالب رو ساختن و یک میلیارد از این پول گیرشون بیاد, میشه نفری صد میلیون تومان

اگه واقعا بتونیم هر سه سال یک پروژه در این حد بسازیم حداقل هر نفر صد میلیون گیرمون میاد (ماهیانه حدود سه میلیون)

البته شما فکر کنم اشتباه حساب کردی . به تومان اگه حساب کنی چیزی حدود 3 میلیارد و 700 میشه. شما صحیفه رو مثال زدی. ولی نگاهی هم به این بندازی بد نیست. لینک 215756 فروشِ 59 دلاری.
    حالا به اینا کار نداریم. کار خوبی هم نیست بریم کسب و کار یا فروش بقیه رو ببینیم بعد بگیم چون فلانی یه قالبش فقط چند میلیون دلار فروش رفته پس ما هم بریم تو کارش .
    حرف ما اینه که برای کسانی که دستی توی طراحی دارن و میتونن یه محصول استاندارد تولید کنن، این بازارها میتونه براشون مفید باشه

ایران خیلی هنوز جای کار هست .
    درسته. ولی تا بخواد جا بیفته طرف (وبمستر، صاحب کسب و کار یا..) دار و ندارش رو شاید از دست داده باشه.
    یا یهو میبینی یه قانون نانوشته ی جدید میاد میزنه کاسه کوزه همه رو جمع میکنه. مثل وضعیت فعلی درگاه ها . بدون هیچ تذکری چیزی.
    یا یهو بقول دوستان تحریم ها برداشته میشه دیگه کسی نمیاد به فلان هاستینگ در ایران سفارش یه سرور هتزنر یا لیزوب بده. خودش مستقیم خریدشو میکنه

از اینها که بگذریم؛
    کسی که تواناییشو داره که یه قالب استاندارد و پدر مادر دار بسازه و بتونه از تم فارست تایید بگیره، دیگه نباید بیاد فروشش رو به یه کشور محدود کنه. (البته هرطور خودش صلاح میدونه بایدی در کار نیست ) میزاره همون تم فارست که بازاری جهانی هست و مسلما فروشش صدها برابر سایتهایی مثل راست چین و... هست

9. تعداد تشکر ها از ToooPDL به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    45
    تشکر تشکر شده 
    67
    تشکر شده در
    48 پست

دقیقا نظر منم همینه...

سلام

شما درست میگین اشتباه نمیکنید در امد بالاتر از این هم از تم فارست داشتند
    اما شما به تعداد فروش نگاه کردین نه امکانات قالب ایا تیم شما تخصص و توانایی ساخت چنین قالبهایی رو دارد؟
    به جرات میگم بیش از 80% از قالبهای وردپرسی که ایرانیها طراحی میکنند اگر ترجمه و چپ چین بشن و ارسال بشن به تم قارست درجا هارد ریجگت میشن !!!
    چون واقعا حداقل کیفیت و امکانات طراحی (از نظر تیم بررسی تم فارست) رو رعایت نکردند
    منظور من این نیست که سطح سواد برنامه نویسهای وردپرس ایرانی پایین هست منظور بنده اینه که استاندارد تم فارست بالاست
    اتفاقا یک تیم فعال ایرانی رو میشناسم که از همین تم فارست درامد میلیون دلاری دارند
    در استارتاپ گرایند شیراز یک دوره شرکت کردند اسم گروه ارین هست و در Envato با نام pixflow فعالیت میکنند

شما کافیه یک سرچ در فروم envato کنید تا ببینید چه قالب های حرفه ای که هارد ریجکت شدند
    پس برای شروع اول میبایست با استاندارد های تم فارست اشنا شوید بعد طراحی...

یک سری از سافت ریجکت هایی که کاربران تم فارست قرار دادند که کمک زیادی برای اشنایی با استاندارد های تم فارست میکند
    https://forums.envato.com/t/wordpres...ion-reasons/40

در اخر هم بگم که برای شروع حتما نیاز به تیم 10 نفره ندارید پرفروش ترین قالب با نام avada در ابتدا توسط دو نفر یک پاکستانی و یک امریکایی ساخته شد و به مرور زمان تعداد افراد تیمشون رو گسترش دادند
    اینجوری هم ریسک کمتری داره .

11. تعداد تشکر ها از shirazshop به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    59
    تشکر تشکر شده 
    80
    تشکر شده در
    49 پست

هیچکدوم

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)