-
عضو انجمن
پاسخ : کدوم هاستینگ رو برای میزبانی سایتم انتخاب کنم؟

نوشته اصلی توسط
devilboy09
اگر بخوایم منطقی فکر کنیم باید این ضرب المثل رو اینجا بیاریم که هر کسی هرچه قدر پول بده همون قدر هم آش میخوره
معمولا اکانت های تست روی یک یا دو سرور ساخته میشن ومحدودیت هایی رو روی اکانت ها اعمال میکنن(به خاطر رایگان بودن)
اگه اکانت تست مورد رضایت شما نبوده و سرعت پایینی داشته به خاطر این بوده که تعداد کاربرا روی سرور رایگان این شرکت بالاست اگه میبینید یه شرکت هاست رایگانش خیلی با سرعته به این معنی که کاربر نداره
نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه
بله کاملا متوجه هستم با بخش دوم سخنانتون موافقم ولی بابخش اول موافق نیستم چرا که قبل از خرید ما نمیگیم که چه سرویسی رومیخوایم ازشون بگیریم وچقدر میخوایم هزینه کنیم.
در هر صورت اکانت تست باید طوری باشه که از هر نظر با کیفیت باشه - این رو هم نمیشه ملاک قرار داد که اگه سرعتش خوب باشه حتما کاربران زیادی داره.بنده قصد تخریب این شرکت روندارم فقط خواستم تجربه خودم رو عرض کنم.
بله پشیبانیشون خوب هست ولی پشتیبانی هم تا اندازه ای میتونه مشکل شمارو حل کنه.
-
-
May 4th, 2016 12:03
# ADS
-
عضو جدید
حالا خارج از این بحث ها از بین لیست بالا کدوم رو انتخاب کنم
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
SaeedFazlollahzadeh
دوست عزیز، به انجمنی که ایشون تاپیک ایجاد کردند ابتدا دقت کردید؟
دوما به پست اول ایشون دقت کردید؟
کاری به انجمن اشتباهی هم که ایشون انتخاب کردند، نداریم، اما اگر قرار بر آفر دادن یا اصطلاحا زرنگ بازی بود، دوستان در این جا از شما به مراتب زرنگ تر هستند
این که حداقلش ظاهر قضیه رو رعایت کردند و چیزی از خودشون نگفتند و صرفا استارتر رو راهنمایی کردند، نشان میده که خوبی از خودشونه :دی
انجمن رو اشتباهی انتخاب کردم؟ موضوع میزبانی وب هستش دیگه عزیز .بعدشم من فقط گفتم از بین لیستی که گفتم دوستان گزینه های بهتر رو انتخاب کنن که بعضیاشون کم لطفی کردن
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alialinejad
انجمن رو اشتباهی انتخاب کردم؟ موضوع میزبانی وب هستش دیگه عزیز .بعدشم من فقط گفتم از بین لیستی که گفتم دوستان گزینه های بهتر رو انتخاب کنن که بعضیاشون کم لطفی کردن
منظورم انجمن وب هاستینگ نبود، منظورم اون بخشی بوده که تاپیک زدید (مباحث مربوط به مرکز داده یا دیتاسنتر)
میتونستید حتی در مباحث متفرقه ایجاد کنید تاپیک رو
بگذریم. خیلی منحرف نشیم.
نت افزار اگر هاست اختصاصی نخواید، محدودیت زیاد دارید که خودتون میتونید پلن هاش رو ببینید.
میهن وب هاست یه چند وقت کار کردم و تیکت رو خیلی دیر جواب دادن (شاید الان بهتر شده باشه، نمیدونم)
پارس پک سرویس های ابری داره که صرفا تعریف زیادی شنیدم
از بقیه اطلاعی ندارم
موفق باشید
-
-
عضو جدید
تعریف یوگیگ و ایران سرور رو زیاد شنیدم .کسی باهاشون کار کرده؟
-
-

نوشته اصلی توسط
alialinejad
من از یوگیگ هاست داشتم . پشتیبانی شون عالیه
-
-

نوشته اصلی توسط
alialinejad
ما سرویس داشتیم ازشون ولی پشتیبانیشون اصلا خوب و مناسب نیست اصلاً ازشون خرید نکنید ♥
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
topop
ما سرویس داشتیم ازشون ولی پشتیبانیشون اصلا خوب و مناسب نیست اصلاً ازشون خرید نکنید ♥
کدومش منظورتونه؟
-
تعداد تشکر ها از alialinejad به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
alialinejad
کدومش منظورتونه؟
ugig - یوگیگ
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
topop
ugig - یوگیگ
والا بیچاره پشتیبانیش 1 ساعت اینا کلی ازش سوال پرسیدم همه رو جواب داد چطور خوب نیست؟
-