نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 150

موضوع: زرین پال هم ***** کردن

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,075
    تشکر تشکر شده 
    1,426
    تشکر شده در
    919 پست

پیش فرض پاسخ : زرین پال هم ***** کردن

نقل قول نوشته اصلی توسط Ashkankamangar.ir نمایش پست ها
    نمیخوام جوری صحبت کنم که بگید طرف سه ماه اومده اروپا مملکتشو فروخته ولی وقتی فرهنگ اینارو میبینم واقعا گریم میگیره
    لامصبا حتی توی سوار شدن توی مترو هم قانون دارن در مترو که باز میشه مردم میرن دو طرف در وامیسن همه پیاده میشن بعد با سرعت لاکپشت از دور سوار میشن بدون حتی یک برخورد با هم
    توی بانک میری همه چی اتوماتیک هست و رفتم حساب باز کنم یه خانوم منو برد داخل اتاق چایی و قهوه و شروع کرد مدارک برای امضا تک تک موارد رو توضیح میداد حتی یه واو جا نمینداخت حتی کار با سایت بانک رو هم آموزش داد بعد منو برد سمت دستگاه کار با دستگاه رو یاد داد

یا برای خونه من وقتی دفتر رو راه انداختم مجبور شدم یه خونه هم بگیرم نزدیک دفتر ولی متاسفانه خونه خوب گیرم نیومد مجبور شدم دو تا اتاق یک نفره بگیرم ماهیانه 800 یورو اجارشه ولی این چند روزه یه خونه پیدا کردم کامل ماهی 350 یورو گفتم عوض کنم خونمو
    یه ایمیل زدم به شرکتشون که خونه ازشون گرفتم گفتم نمیتونم مبلغ 800 یورو رو بدم
    زیر 1 ساعت جواب دادند مشکلی نیست تا فلان تاریخ قرار داد کنسل میشه و مبلغ پیشتون بدون کم شدن مبالغی که داخل قرار داد بود بهتون برگردونده میشه بابت این ماه آخر هم که میخواید خونه پیدا کنید اجاره ندید

چرا نباید ایران کشور اسلامی من اینجوری باشه؟
    تا کی باید همه چیز با زور باشه
    میری توی مترو خواستم بشینم روی صندلی یهو صندلی انتهایی که فنری بود از جاش بلند شد یعنی صندلی ازینا بود که بسته میشد.مترو حرکت کرد من یه کم رفتم جلو و صندلی بسته شد تا خواستم بشینم یه خانوم که کنارم بود دستشو گذاشت بین کمر من و صندلی که کمر من به صندلی نخوره آسیب ببینه
    و گفت مراقب باش صندلی بسته شده
    خداییش ایران بود یه عده میخندیدن یه عده هم ازم فیلم میگرفتن

خلاصه ی مطلب ***** کردن سایتها اشتباهه ما ایرانی ها آدمیم فهم داریم درک داریم میدونیم از چه سایتی باید استفاده کنیم از چه سایتی نباید استفاده کنید
    آقا سایت زرین پال مشکل داره پلیس نظارتی بره و مشکل رو حل کنه نه اینکه ببنده و یه عده رو داغون کنه
    من خودم درگاه مستقیم دارم قابل توجه دوستان
    چیز های زیادی هست که نمیشه در بارش حرف زد ...

فقط با بخشی از شعر یک هنرمند این تاپیک رو ترک میکنم ... به امید فردای بهتر ...

من سفر کردم از ترانه شدن / کوچ کردم به سرزمین سکوت / با گذرنامهای که رو جلدش / جای ایران نوشته بود لیلی پوت ...

2. تعداد تشکر ها ازMr.Pouria به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)