سلام
برای هاست دانلود زیرساخت بهتر است یا پارس آنلاین؟
سلام
برای هاست دانلود زیرساخت بهتر است یا پارس آنلاین؟
هر جا ترافیک نامحدود بدن بهتون مشکلی نداره برا هاست دانلود
شرکت هوش برتر خطیر پارسیان ارایه دهنده سرویس های حرفه ای ضد دیداس لایه 7
با حرفه ای ها همراه باشید
https://support.hoshebartar.com/cart.php
بعضی از همکاران از جاهایی که سرویس می دهند اعلام می کنند بهترین هست و بالاترین پهنای باند را دارد
بعضی از این نظرات به حدی غلط هست که ادم می خواهد کله اش به دیوار بکوبد !!!
در خصوص سوال شما الان اکثر دیتاسنتر ها بر بستر فیبر هستند و نیاز شما را بر طرف می کنند. (حداقل از لحاظ شبکه)
کیفیت سخت افزاری هم که طبیعتا ارتباطی با دیتاسنتر ندارد و بستگی به فروشنده دارد
درود
این طرز فکر شما اشتباه هست و پهنای باندی که زیر ساخت رای هر سرور باز میذاره فعلا با هیچ دیتاسنتری قابل مقایسه نیست
- - - Updated - - -
پهنای باند نامحدود هیج جا نمیتونند بهتون بدن اگر بخوان نامحدود بدن هم باید چندین برابر ریسیو سند داشته باشید .
اما تجربه 2 ساله ای که با دیتا سنتر های ایرانی داشتم زیر ساخت کیفیت خیلی مناسبتری نسبت به دیتا سنتر های دیگه داره از لحاظ پورت
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
بدون هیچ تعصبی باید گفت که هاست دانلود برخی دیتاسنتر ها مناسب هستند ازجمله زیرساخت زیرا ترافیک داخلی رایگان است و مناسب در میاید برای برخی
ارائه دهنده سرور های مجازی و اختصاصی , گیم سرور , هاست دانلود, لینوکس , ویندوز از دیتاسنترهای #افرانت , #پارس آنلاین
www.IranicaServer.com
زیر ساخت خیلی مناسبه
زیر ساخت. پارس انلاین هم اینترانت داره نامحدود وای اگه از خارج از کشور یا یکی با v-p-n کانکت بشه براتون ترافیک ازاد محاصبه میشه.
در کل زیرساخت بهتره.
نظر بنده دیتاسنتر زیر ساخت هستش.
ارائه دهنده خدمات میزبانی وب , ثبت دامنه , هاست دانلود , سرور مجازی
شرکت سریع سیستم شمال به شماره ثبت 983 , دارای نماد اعتماد >> www.pdvhost.com
از لحاظ هزینه ترافیک زیرساخت به نفع شماست
اون دوست عزیزی که می فرمایند هر شرکتی تعریف سرویس خود را می کند این درست هست ولی سوال شما مربوط به دیتاسنتر هست نه یک شرکت خاص واسطه
من خودم به شخصه سرورهای ایران را پیشنهاد نمی کنم چون از لحاظ رتبه الکسا و همچنین اپتایم افت زیادی تجربه کردم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)