-
بازکردن فایل دیتابیس sql در ویندوز
سلام
من چند روز پیش یکی از تیبل های دیتابیس رو خالی کردم به اشتباه که تیک دادم به پشتیبان گفتم اگه میشه فقط اونو برگردونید ولی گفتم کلی هست بکاپ ، حجم کلیش هم 850 مگابایت هست و الان من روی لوکال ریختم اما ارور میده و اپ نمیشه ایا نرم افزاری تحت ویندوز موجود هست بشه باز کردهمچین حجمی رو ؟!!!!
-
-
May 1st, 2016 13:43
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : بازکردن فایل دیتابیس sql در ویندوز

نوشته اصلی توسط
s@mad
سلام
من چند روز پیش یکی از تیبل های دیتابیس رو خالی کردم به اشتباه که تیک دادم به پشتیبان گفتم اگه میشه فقط اونو برگردونید ولی گفتم کلی هست بکاپ ، حجم کلیش هم 850 مگابایت هست و الان من روی لوکال ریختم اما ارور میده و اپ نمیشه ایا نرم افزاری تحت ویندوز موجود هست بشه باز کردهمچین حجمی رو ؟!!!!
سلام
یه راه ساده این هست که یک دیتابیس جدید روی هاست ایجاد کنید و بکاپ رو در آن ایمپورت کرده و سپس از تیبل مورد نظر مجزا خروجی بگیرید و در دیتابیس اصلی ایمپورت کنید.
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-

نوشته اصلی توسط
kool
سلام
یه راه ساده این هست که یک دیتابیس جدید روی هاست ایجاد کنید و بکاپ رو در آن ایمپورت کرده و سپس از تیبل مورد نظر مجزا خروجی بگیرید و در دیتابیس اصلی ایمپورت کنید.
وقتی فایلت 800 مگابات باشه ساده نیست
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
s@mad
وقتی فایلت 800 مگابات باشه ساده نیست
چرا اصولا سرویس دهنده به شما یک لینک دانلود دادن درسته؟ در این حالت شما با سرور مجازی میتونید همون رو با سرعت دانلود کنید و طبق روش بالا انجام بدید.
البته احتمالات موجودی هم هستن که ممکنه شما سرور مجازی در اختیار نداشته باشید و یا فضای هاستتون کم باشه و امکان روش فوق برای خودتان نباشه...
ولی در این صورت نیز میتونید از سرویس دهنده خود خواهش کنید به رایگان و یا با مبلغ کمی این کار رو براتون انجام بدن و پس از دانلود تیبل مربوطه، دیتابیس جدید رو حذف کنید.
روی سیستم خودتون نیز نباید مشکلی باشه و فکر کنم با شبیه سازها میتونید این کار رو بکنید. که خوب تا به حال چون به این روش نیاز نشده و تست نکرده ام نمیتونم راهنمایی دقیقی بکنم که دوستان دیگر ایشالا در این مورد راهنمایی میکنن.
ویرایش توسط kool : May 1st, 2016 در ساعت 14:20
-
-
عضو انجمن
خود سرویس دهنده شما بهش بگید براحتی از پنل برمیگردونن بکاپ شما رو
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
negarnovin
خود سرویس دهنده شما بهش بگید براحتی از پنل برمیگردونن بکاپ شما رو
میشه ولی ظاهرا چند روز گذشته و نمیخوان اطلاعات جدید که طی این چند روز اضافه شده حذف شود!
-