بله در جریان لینک جنریتور ها هستم که فکر کنم دو نمونه خارجی از این سورس هستش اما بنده کاری که کردم
1- این سیستم توسعه داده شده نیست و شخصا نوشته شده
2- این سیستم مخصوص دانلود سنتر طراحی شده که هیچ سیستم مشابهی حداقل بنده ندیدم که قابلیت زیر رو داشته باشه
* محدودیت در دانلود و ساخت پکیج
* لینک چکر اتوماتیک ( فایل رو اتوماتیک هر روز یا ... چک می کنه و بلافاصله اگه حذف شده بود از آپلود سنتر دیگه جایگزین می کنه )
و ....
که البته باید بگم سیستم های مشابه برای سایت هایی که در زبان فارسی بیشتر به لیچر معروف هستند فعالیت می کنند مانند سایت mul و خیلی تفاوت دارند و اما در ادامه بنده 15 سیستم معرفی کردم در زمینه های مختلف یقینا سطح بازاریابی بالایی میشه داشت.
ممنون از اطلاع رسانی شما
- - - Updated - - -
ببخشید دوست عزیز انگار متوجه منظور بنده نشدید گفتم سود این قدر هستش نه سرمایه ای باید گذاشته بشه و اینکه شرایط پست قرارداد در صورتی هستش که طرفین بخواهند و اگر نخواهند یقینا حضوری امکان پذیره . و در ادامه بهتره بجای مسائل حاشیه ای به اصل موضوع پرداخته بشه . مثلا شخصی موافق باشه این حرف رو بزنه بنده می گم بله چشم حضوری اما شما فقط برای اشکال یابی اومدید.
جسارت نباشه من تو این تاپیک تا الن 4 تا گذارش تخلف بابت اسپم دادم که مدیران هم واقعا لطف کردند و بلافاصله حذف کردند و علتش اینه بجای اینکه ما جماعت ایرانی کلا اکثریتمون هیچ وقت نمی تونیم مثبت اندیش باشیم و هر کی هر تاپیکی یا بیرون از جامعه حرفی میزنه فقط نیمه خالی لیوان رو می بینیم و سعی می کنیم فقط تخریب انجام بدیم. و صد البته به چالش کشیدن در معامله تنها توسط طرفین امکان پذیر است.
ولی با تمام تفاسیر امیدوارم موفق باشید