-
April 30th, 2016, 07:32
عضو انجمن
پاسخ : نیازمند شریک با حداقل هزینه و سود بیش از 100 میلیون در کمتر از 3 ماه (بخونید کامل ضرر نداره)

نوشته اصلی توسط
adminn
سلام
بله در این انجمن نوشتیم که باید چیکار کنید.
تو ادسی که میدم برین توش توضیح دادن و لینکی گذاشتن که از طریقش میرین سایت پرنیان (سایت ما) و یه فرم رو که دو صفحه ای و مجازی هست رو پر میکنین و سایتتون رو طی سه روز اونجور که میخواین تحویل میگیرین.
تو فرمشون بخش گذاری کردن که میتونین انجمن هم سفارش بدین بساز و حتی فروشگاه های اینترنتی
لینک
http://from.parniantarh.ir/showthread.php?tid=1
انجمنی که دادید برای خودتون هست، forum هم درسته نه from (جهت اطلاع)
اگر شما طراح هستید احتمالا باید بدونید کسی که آدرس سایتتون رو میزنه نباید به پوشه index ریدایرکت بشه
+ اگر طراح هستید از قالب رایگان جوملا در سایتتون استفاده میکردید؟ حداقلش این بود که ویرایشش میکردید.
استارتر کدنویس اسکریپت هستن نه اینکه با جوملا سایت بالا بیارن
ویرایش توسط Hi Data : April 30th, 2016 در ساعت 07:50
-
-
April 30th, 2016 07:32
# ADS
-
April 30th, 2016, 13:18
پاسخ : نیازمند شریک با حداقل هزینه و سود بیش از 100 میلیون در کمتر از 3 ماه (بخونید کامل ضرر نداره)
والا چی بگم تصمیم گیری سخته تو این زمینه
-
-
April 30th, 2016, 18:19

نوشته اصلی توسط
zahrabb
والا چی بگم تصمیم گیری سخته تو این زمینه
از طرفی شاید سخت باشه و از طرفی می تونه واقعا یک کار حرفه ای سودمند باشه بنده شخصا 3 سال بیشتر شده رو سیستم هام کار می کنم و اینکه همچنین سیستم هایی که مخصوصا اماده به کار هستند و نه در مرحله تولید می تونند بلافاصله درآمد زا باشند فقط نیازمند یک مدیریت خوب تبلیغات + هزینه و پشتیبانی خوب هستش.
-
تعداد تشکر ها از rodix به دلیل پست مفید
-
April 30th, 2016, 18:44
اسکریپت دانلود بدون سرور
دوست عزیز این اسکریپت از قبل پیاده شده دقیقا با همین قابلیت ها و حتی بیشتر و در حال فعالیت هست
معمولا هم از لینک جنریتور، یا فایل استریمر استفاده میشه به عنوان اسم
توی وب هم کشف نمی کنن بلکه توسعه میدن
-
تعداد تشکر ها از navid2zp به دلیل پست مفید
-
April 30th, 2016, 19:58
عضو دائم
اعتماد سازی : دامنه مشخصی برای فروش در نظر گرفته میشه + سایت هایی که مانند نمونه خارجی برای قرار دادن محصولات برنامه نویسی هستند اکانت هایی ساخته میشه و همگی در اختیار دو طرف قرار می گیره
قراردادی نوشته میشه مبنا بر شراکت در دامنه و فروش و مشخص سازی درآمد طرفین و .... و به صورت محضری از طرف بنده امضا و سپس ارسال برای مشارکت کننده و امضا مجدد و سپس در اختیار طرفین قرار می گیره.
سورس تمام سیستم ها در اختیار مشارکت کننده قرار میگیره و در قرار داد ذکر میشه که حق فروش و انتقال و ... وجود نداره توسط هیچ کدوم از طرفین جز با اجازه و در سایت های مشخص شده.
خیالتون راحت که مشابه سیستم ها وجود نداره و اگه شخصی واقعا بدونه که قرار چیکار انجام بدیم متوجه میشه که بنده کمتر از یک دهم سود رو اعلام کردم و حداقل حداقل رو گفتم.
یعنی برای همکاری که قرار 100 میلیون سرمایه بیاره میخواهید قرارداد رو پستی ارسال کنید بدون دیدار حضوری؟
من یک rd داشتم میخواستم بفروشمش 5 جا رفتم انگشت و مهر و امضا زدم و بعدش نیروانتظامی و راهنمایی رانندگی و...اخرش هم 4 میلیون بهم پول دادند
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
April 30th, 2016, 20:03

نوشته اصلی توسط
navid2zp
اسکریپت دانلود بدون سرور
دوست عزیز این اسکریپت از قبل پیاده شده دقیقا با همین قابلیت ها و حتی بیشتر و در حال فعالیت هست
معمولا هم از لینک جنریتور، یا فایل استریمر استفاده میشه به عنوان اسم
توی وب هم کشف نمی کنن بلکه توسعه میدن
بله در جریان لینک جنریتور ها هستم که فکر کنم دو نمونه خارجی از این سورس هستش اما بنده کاری که کردم
1- این سیستم توسعه داده شده نیست و شخصا نوشته شده
2- این سیستم مخصوص دانلود سنتر طراحی شده که هیچ سیستم مشابهی حداقل بنده ندیدم که قابلیت زیر رو داشته باشه
* محدودیت در دانلود و ساخت پکیج
* لینک چکر اتوماتیک ( فایل رو اتوماتیک هر روز یا ... چک می کنه و بلافاصله اگه حذف شده بود از آپلود سنتر دیگه جایگزین می کنه )
و ....
که البته باید بگم سیستم های مشابه برای سایت هایی که در زبان فارسی بیشتر به لیچر معروف هستند فعالیت می کنند مانند سایت mul و خیلی تفاوت دارند و اما در ادامه بنده 15 سیستم معرفی کردم در زمینه های مختلف یقینا سطح بازاریابی بالایی میشه داشت.
ممنون از اطلاع رسانی شما
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
delta
یعنی برای همکاری که قرار 100 میلیون سرمایه بیاره میخواهید قرارداد رو پستی ارسال کنید بدون دیدار حضوری؟

من یک rd داشتم میخواستم بفروشمش 5 جا رفتم انگشت و مهر و امضا زدم و بعدش نیروانتظامی و راهنمایی رانندگی و...اخرش هم 4 میلیون بهم پول دادند

ببخشید دوست عزیز انگار متوجه منظور بنده نشدید گفتم سود این قدر هستش نه سرمایه ای باید گذاشته بشه و اینکه شرایط پست قرارداد در صورتی هستش که طرفین بخواهند و اگر نخواهند یقینا حضوری امکان پذیره . و در ادامه بهتره بجای مسائل حاشیه ای به اصل موضوع پرداخته بشه . مثلا شخصی موافق باشه این حرف رو بزنه بنده می گم بله چشم حضوری اما شما فقط برای اشکال یابی اومدید.
جسارت نباشه من تو این تاپیک تا الن 4 تا گذارش تخلف بابت اسپم دادم که مدیران هم واقعا لطف کردند و بلافاصله حذف کردند و علتش اینه بجای اینکه ما جماعت ایرانی کلا اکثریتمون هیچ وقت نمی تونیم مثبت اندیش باشیم و هر کی هر تاپیکی یا بیرون از جامعه حرفی میزنه فقط نیمه خالی لیوان رو می بینیم و سعی می کنیم فقط تخریب انجام بدیم. و صد البته به چالش کشیدن در معامله تنها توسط طرفین امکان پذیر است.
ولی با تمام تفاسیر امیدوارم موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از rodix به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
rodix
بله در جریان لینک جنریتور ها هستم که فکر کنم دو نمونه خارجی از این سورس هستش اما بنده کاری که کردم
1- این سیستم توسعه داده شده نیست و شخصا نوشته شده
2- این سیستم مخصوص دانلود سنتر طراحی شده که هیچ سیستم مشابهی حداقل بنده ندیدم که قابلیت زیر رو داشته باشه
* محدودیت در دانلود و ساخت پکیج
* لینک چکر اتوماتیک ( فایل رو اتوماتیک هر روز یا ... چک می کنه و بلافاصله اگه حذف شده بود از آپلود سنتر دیگه جایگزین می کنه )
و ....
که البته باید بگم سیستم های مشابه برای سایت هایی که در زبان فارسی بیشتر به لیچر معروف هستند فعالیت می کنند مانند سایت mul و خیلی تفاوت دارند و اما در ادامه بنده 15 سیستم معرفی کردم در زمینه های مختلف یقینا سطح بازاریابی بالایی میشه داشت.
ممنون از اطلاع رسانی شما
- - - updated - - -
ببخشید دوست عزیز انگار متوجه منظور بنده نشدید گفتم سود این قدر هستش نه سرمایه ای باید گذاشته بشه و اینکه شرایط پست قرارداد در صورتی هستش که طرفین بخواهند و اگر نخواهند یقینا حضوری امکان پذیره . و در ادامه بهتره بجای مسائل حاشیه ای به اصل موضوع پرداخته بشه . مثلا شخصی موافق باشه این حرف رو بزنه بنده می گم بله چشم حضوری اما شما فقط برای اشکال یابی اومدید.
جسارت نباشه من تو این تاپیک تا الن 4 تا گذارش تخلف بابت اسپم دادم که مدیران هم واقعا لطف کردند و بلافاصله حذف کردند و علتش اینه بجای اینکه ما جماعت ایرانی کلا اکثریتمون هیچ وقت نمی تونیم مثبت اندیش باشیم و هر کی هر تاپیکی یا بیرون از جامعه حرفی میزنه فقط نیمه خالی لیوان رو می بینیم و سعی می کنیم فقط تخریب انجام بدیم. و صد البته به چالش کشیدن در معامله تنها توسط طرفین امکان پذیر است.
وجود داره این اسکریپت با این قابلیت ها
خود بنده به عنوان اسکریپت دانلود سنتر و vip در حال استفاده ازش هستم ...
-
-
September 12th, 2016, 14:40

نوشته اصلی توسط
rodix
علتش اینه بجای اینکه ما جماعت ایرانی کلا اکثریتمون هیچ وقت نمی تونیم مثبت اندیش باشیم و هر کی هر تاپیکی یا بیرون از جامعه حرفی میزنه فقط نیمه خالی لیوان رو می بینیم و سعی می کنیم فقط تخریب انجام بدیم. و صد البته به چالش کشیدن در معامله تنها توسط طرفین امکان پذیر است.
دوستان بنده تنها برای شفاف سازی اینجا هستم و زیر پست همین فرد کلاهبردار هم این اطلاعات رو میذارم تا دیگران گول این فرد رو نخورن ...
---
گول این فرد را نخورید
رضا فتحی
کلاهبردار اینترنتی
ساکن استان مازندران، قائم شهر
با نام های کاربری
rodix.ir
reza1987
و شاید نام های کاربری دیگر اقدام به دریافت پول از طرق مختلف، یا مستقیم یا از طریق سایتهای پارس کودرز و پونیشا و سایتهای واسطه ی دیگر میکند و بعد کاری تحویل شما نمیدهد و غیبش میزند
تا کنون سر افراد بسیاری را کلاه گذاشته است و بنده نیز هم اکنون در حال پیگیری از طریق پلیس فتا و دادسرای جرائم رایانه ای هستم تا گیرش بیارم
ایمیلهایی که با آنها در خیلی از سایتها ثبت نام کرده است به شرح زیر میباشد:
rodix.ir@gmail.com
r3za.al0n3@gmail.com
شماره هایی نیز که بعضا در اختیار افراد قرار میدهد به صورت زیر میباشد که البته همیشه خاموش است و در دسترس نیست:
09117413986
09198852687
---
گول این فرد را نخورید
کلاهبردار است
---
این اطلاعات را در زیر پست خودش گذاشتم تا اگر افراد دیگری نیز توسط این فرد مورد سوء استفاده قرار گرفتند آگاه شوند و در صورت نیاز به بنده پیغام خصوصی بدهید تا راهنماییتون کنم که چگونه میتونید شکایت کنید تا این فرد پروندش سنگین بشه، تا الان به غیر از خودم دو نفر دیگر رو نیز پیدا کردم و با هم شکایت پر کردیم و اگر کسان دیگری نیز باشند مطمئنن چندین سال به دلیل ***ی و کلاهبرداری میرود زندان ...
توجه داشته باشید که این فرد از سال 2010 کارش همینه و از خیلی ها از مبلغ 200-300 هزار تومات تا 1 و نیم میلیون تومان گرفته و از اونجایی که اکثرا مبالغش کم بوده کسی پیگیری نکرده و تا حالا سر 100 ها نفر رو با همین قیمت های پایین کلاه گذاشته ...
کافیه اسم و یا ایمیل و یا شماره ای رو که براتون قرار دادم در اینترنت جستجو کن ید تا ببینید که این فرد در تمامی تالارها و انجمن ها حضور داره تا به هر طریقی بتونه افراد رو سر کیسه کنه ...
---
اگر سوالی بود من برای راهنمایی در موردش کایت علیه ایشون آمادم فقط به من ایمیل بزنید تا راهنماییتون کنم
با سپاس از مدیران انجمن
سپاسگزار میشم بذارند این پست باقی بماند تا دست افراد دروغگویی مثل این فرد رو بشه
ویرایش توسط Ramin : September 12th, 2016 در ساعت 14:43
دلیل: لطفا از کلمات مودبانه استفاده فرمائید
-
تعداد تشکر ها ازBitel2 به دلیل پست مفید
-
September 12th, 2016, 15:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
s0NY
ضمانتت چیه؟
سام سرویس .
ادمین عزیز تاپیک رو ببندید . مشخص شد کلاه برداریه
ویرایش توسط alirezakaj : September 12th, 2016 در ساعت 15:38
کانال خبری ویژه پیرامون برترین اخبار کریپتوکارنسی این کانال صرفا جنبه ترید فاندامنتال دارد
@cryptofundanews
-
تعداد تشکر ها از alirezakaj به دلیل پست مفید
-
September 12th, 2016, 15:51

نوشته اصلی توسط
alirezakaj
سام سرویس .
ادمین عزیز تاپیک رو ببندید . مشخص شد کلاه برداریه
با سلام
لطفا تاپیک رو نبندید
یا اگر میبندید بذارید مطالبش مشخص باشه تا مردم وقتی اسم این فرد رو جستجو میکنند متوجه شوند
با سپاس
-
تعداد تشکر ها از Bitel2 به دلیل پست مفید